Salarisadministratie DGA? - Loonadministratie - Tentoo
Salarisadministratie DGA

Salarisadministratie DGA uitbesteden

Als zelfstandig ondernemer jouw salarisadministratie nauwkeurig laten uitvoeren is een tijdrovende klus. Kies je als DGA voor de service van Tentoo, dan weet je zeker dat dit foutloos gebeurt. Helaas kunnen wij vanwege het hoge animo voor deze dienstverlening en onze hoeveelheid personeel op dit moment geen nieuwe relaties helpen met het uitbesteden van hun loonadministratie. Onze excuses voor het ongemak! Gewoon even oriënteren? Lees gerust verder! Solliciteren als Salarisadministrateur bij Tentoo? Dat kan!

Wat krijg je van ons?

  • 24/7 online inzicht in je salarisadministratie
  • We verzorgen maandelijks de aangifte loonheffing
  • Per kwartaal drie loonjournaalposten
  • Elke maand een salarisstrook
  • We berekenen de privébijtelling voor de auto van de zaak en nemen dit mee in de aangifte
  • We werken met een vast jaarbedrag
  • Ondersteuning bij HR- en juridische zaken

Persoonlijk contact

Wij altijd voor je klaar. Bij wijzigingen, vragen of problemen hoef je ons maar te mailen of bellen en we helpen je direct. De salarisadministratie DGA kost jou hierdoor geen tijd en energie, zodat je je tijd kunt gebruiken om je bedrijf tot een succes te maken en draaiende te houden.

DGA Loonadministratie

Voordelen DGA Administratie

Als directeur grootaandeelhouder, oftewel DGA, ben je verplicht een salarisadministratie te voeren. Als je van plan was om salarisadminisatratie DGA zelf te doen, denk dan eens aan de voordelen die Tentoo biedt op het gebied van het verzorgen van je loonheffing aangifte en ondersteuning op HR- en juridische zaken. Dit kan je een hoop tijd en energie besparen die je liever besteedt aan de groei van je bedrijf! Daarnaast weet je zeker dat alles in orde is en voldoet aan alle eisen, richtlijnen en deadlines.

Als je je salarisadministratie DGA door Tentoo laat uitvoeren, zorgen wij maandelijks voor een loonstrook DGA. De loonadministratie voor directeur grootaandeelhouders wordt volledig verzorgd en je hebt hier verder geen omkijken meer naar. Benieuwd naar jouw specifieke voordelen en de kosten omtrent jouw loonadministratie DGA? Laat dan snel je gegevens achter hierboven!

Offerte of advies

Vanwege het hoge animo voor deze dienstverlening is het niet mogelijk om nieuwe relaties te helpen met het uitbesteden van hun loonadministratie. Uiteraard kunnen wij je wel altijd helpen bij vragen. Bel ons dan via 020 – 723 09 53. We helpen je graag!