Salarisadministratie DGA? - Loonadministratie - Tentoo
Salarisadministratie DGA

Salarisadministratie DGA uitbesteden

Bij Tentoo begrijpen we dat het beheren van je salarisadministratie een complexe taak is. Gelukkig staat ons deskundige team van salarisadministrateurs voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw loonadministratie foutloos en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: het laten groeien van je bedrijf. Met Tentoo kun je rekenen op een betrouwbare partner die jouw belangen vooropstelt.

Vraag een offerte aan

Wat krijg je van ons?

 • 24/7 online inzicht in je salarisadministratie
 • We verzorgen maandelijks de aangifte loonheffing
 • Per kwartaal drie loonjournaalposten
 • Elke maand een salarisstrook
 • We berekenen de privébijtelling voor de auto van de zaak en nemen dit mee in de aangifte
 • We werken met een vast jaarbedrag
 • Ondersteuning bij HR- en juridische zaken

Persoonlijk contact

Wij altijd voor je klaar. Bij wijzigingen, vragen of problemen hoef je ons maar te mailen of bellen en we helpen je direct. De salarisadministratie DGA kost jou hierdoor geen tijd en energie, zodat je je tijd kunt gebruiken om je bedrijf tot een succes te maken en draaiende te houden.

DGA Loonadministratie

Voordelen DGA Administratie

Als directeur grootaandeelhouder, oftewel DGA, ben je verplicht een salarisadministratie te voeren. Als je van plan was om salarisadminisatratie DGA zelf te doen, denk dan eens aan de voordelen die Tentoo biedt op het gebied van het verzorgen van je loonheffing aangifte en ondersteuning op HR- en juridische zaken. Dit kan je een hoop tijd en energie besparen die je liever besteedt aan de groei van je bedrijf! Daarnaast weet je zeker dat alles in orde is en voldoet aan alle eisen, richtlijnen en deadlines.

Als je je salarisadministratie DGA door Tentoo laat uitvoeren, zorgen wij maandelijks voor een loonstrook DGA. De loonadministratie voor directeur grootaandeelhouders wordt volledig verzorgd en je hebt hier verder geen omkijken meer naar. Benieuwd naar jouw specifieke voordelen en de kosten omtrent jouw loonadministratie DGA? Laat dan snel je gegevens achter hierboven!

Offerte of advies

Ons team van salarisadministrateurs staat voor je klaar. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  Heb jij je salarisadministratie voor dit loonjaar al geregeld, maar wil je toch gelijk overstappen? Dan starten we een schaduwadministratie voor je op. Dit houdt in dat Tentoo voor de betreffende maanden binnen het huidige loonjaar alle elementen binnen de salarisadministratie reproduceert. Nadat de uitkomsten identiek zijn aan die van de oude salarisadministratie, kan Tentoo deze overnemen. Voor het schaduwdraaien hanteert Tentoo de loonstrookprijs per maand. Deze kosten komen bovenop de geoffreerde opstartkosten.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.