Academy for Flex - Tentoo
Tentoo - verlonen met uitzendovereenkomst - Exclusiviteit, allocatie en nieuwe medewerkers

Academy for Flex

Net zo goed als werknemers met een vast contract, moeten flexkrachten ook de mogelijkheid krijgen om zich blijvend te ontwikkelen. Daarom mogen alle flexkrachten die via Tentoo werkzaam zijn, onbeperkt gebruik maken van de online leeromgeving Academy for Flex.

Ik wil Academy for Flex!

Waarom Academy for Flex?

Duurzame Inzetbaarheid

De wereld om ons heen verandert. De arbeidsmarkt verandert ook. Sommige ontwikkelingen gaan snel, anderen wat langzamer, maar we zitten momenteel in een versnelling. En in deze versnelling worden er andere vaardigheden van flexkrachten gevraagd. Als zij duurzaam inzetbaar zijn, dan betekent dat, dat ze niet alleen vandaag kunnen werken, maar ook dat ze al rekening houden met het werk van morgen, of het werk over een jaar. Of zelfs nog verder… de toekomst. Als flexkrachten duurzaam inzetbaar zijn, dan zijn ze voorbereid op het doen van andere werkzaamheden en zijn ze in staat om zich aan te passen aan nieuwe werkomstandigheden. Dat is belangrijk. Academy for Flex helpt ons daarbij.

Tentoo freelance zonder sociale zekerheid hoger loon

Online leeromgeving stimuleert scholing en ontwikkeling

Mensen wisselen steeds vaker van baan en werkgevers stellen vaker hoge eisen aan hun medewerkers. Vooral van flexkrachten vraagt dit om een groot aanpassingsvermogen Zij zullen er voor moeten zorgen dat hun kennis en vaardigheden up to date blijven om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Flexwerkers doen er verstandig aan (blijvend) te investeren in scholing, zoals in de ontwikkeling van hun soft skills.

 

Leren is belangrijk én leuk!

Wist je dat ruim de helft van alle werknemers (51%) in Nederland ‘leren’ heel belangrijk vindt? Maar wist je ook dat slechts 20% van de werknemers ook echt in actie komt om te leren? Hoe zit dat bij jou, hoeveel hebben de mensen in jouw organisatie afgelopen jaar geleerd? Heb jij ze voldoende gestimuleerd om te leren? En wat zou jij willen dat ze het komende jaar nog gaan leren? Als een werkgever een werknemer stimuleert om zichzelf te ontwikkelen, dan komt meer dan 90% ook echt in actie. Dat betekent in ons geval dat Tentoo, samen met jou als opdrachtgever een belangrijke rol heeft om de flexkrachten te laten leren.

Young Workers Using Laptops At Modern Office.

Online leerplatform met opleidingen en learning bites

Academy for Flex is een online leerplatform voor flexkrachten die werkzaam zijn via Tentoo (of een van de andere Brisker-labels). Hier kunnen zij zich verder ontwikkelen door opleidingen te volgen van gecertificeerde aanbieders. Zij hebben onbeperkt gratis toegang tot online trainingen, interessante TED Talks en ‘learning bites’.

Academy for Flex is volledig geïntegreerd in Pay4me, het online platform van Tentoo. Met als groot voordeel dat alle informatie, van gewerkte uren tot gevolgde opleidingen, te vinden is in één digitale omgeving. Zo wordt Pay4me meer en meer een online HR tool.

Cursusaanbod

Academy for Flex

Het opleidingsaanbod in Academy for Flex is enorm én gevarieerd, en biedt zelfs Engelstalige cursussen en opleidingen. Flexkrachten kunnen eenvoudig passende trainingen vinden en zo meer ontdekken over zichzelf en hun talenten. Een aantal voorbeelden van trainingen die te vinden zijn in Academy for Flex:

  • Theorie heftruck
  • HACCP
  • Lean Management – Green Belt
  • VCA Basis
  • VCA Vol

Wilt u meer informatie over het online opleidingsplatform? Bezoek de website van Academy for Flex of neem contact op met onze experts.

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.