Academy for Flex - Tentoo
esther-tuttle-MnRXX76faXM-unsplash

Academy for Flex

Net zo goed als werknemers met een vast contract, moeten flexkrachten ook de mogelijkheid krijgen om zich blijvend te ontwikkelen. Daarom mogen alle flexkrachten die via Tentoo werkzaam zijn, onbeperkt gebruik maken van de online leeromgeving Academy for Flex.

Online leeromgeving stimuleert scholing en ontwikkeling

Mensen wisselen steeds vaker van baan en werkgevers stellen vaker hoge eisen aan hun medewerkers. Vooral van flexkrachten vraagt dit om een groot aanpassingsvermogen Zij zullen er voor moeten zorgen dat hun kennis en vaardigheden up to date blijven om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Flexwerkers doen er verstandig aan (blijvend) te investeren in scholing, zoals in de ontwikkeling van hun soft skills. Tentoo ondersteunt flexkrachten en werkgevers hierbij en biedt learning en education aan via Academy for Flex: een online leeromgeving voor flexkrachten die werkzaam zijn via Tentoo (of een van de andere Brisker-labels).

Online leerplatform met opleidingen en learning bites

Academy for Flex is een online leerplatform voor flexkrachten die werkzaam zijn via Tentoo (of een van de andere Brisker-labels). Hier kunnen zij zich verder ontwikkelen door opleidingen te volgen van gecertificeerde aanbieders. Zij hebben onbeperkt gratis toegang tot online trainingen, interessante TED Talks en ‘learning bites’.

Academy for Flex is volledig geïntegreerd in Pay4me, het online platform van Tentoo. Met als groot voordeel dat alle informatie, van gewerkte uren tot gevolgde opleidingen, te vinden is in één digitale omgeving. Zo wordt Pay4me meer en meer een online HR tool.

Young Workers Using Laptops At Modern Office.
Cursusaanbod

Academy for Flex

Het opleidingsaanbod in Academy for Flex is enorm én gevarieerd, en biedt zelfs Engelstalige cursussen en opleidingen. Flexkrachten kunnen eenvoudig passende trainingen vinden en zo meer ontdekken over zichzelf en hun talenten. Een aantal voorbeelden van trainingen die te vinden zijn in Academy for Flex:

  • Theorie heftruck
  • HACCP
  • Lean Management – Green Belt
  • VCA Basis
  • VCA Vol

Wilt u meer informatie over het online opleidingsplatform? Bezoek de website van Academy for Flex of neem contact op met onze experts.

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden