tentoo beweegt met je mee - partner pagina

Onze partners

Samen sterker voor onbekommerd ondernemerschap

Bij Tentoo ondersteunen we je als werkgever of freelancer, zodat je kunt meebewegen en kansen kunt benutten zoals jij dat wilt. Goed werkgeverschap staat bij ons voorop, en daarom gaan we partnerschappen aan om nog meer service te bieden. Bekijk onze partners en ontdek hoe we samen de flexibele wereld van werk vormgeven. Wil je zelf partner worden? Neem gerust contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Neem contact met ons op

ikwordzzper.nl

Bij ikwordzzper.nl ontdek je een schat aan informatie om een sterke start te maken en te groeien als zzp’er. Als Tentoo zetten we ons actief in om jou als freelancer of zzp’er te ondersteunen bij het realiseren van deze dromen. Onze partnerschap met ikwordzzper.nl draait om het aanreiken van praktische kennis en begeleiding die jou helpt om met vertrouwen je eigen weg te gaan. En wanneer je kiest om aan de slag te gaan via Tentoo Freelance, ben je in staat om alle voordelen van ondernemerschap te benutten, zonder je zorgen te maken over administratieve rompslomp.

ikwordzzper_logo2

ZiPconomy

ZiPconomy, een onafhankelijk kennisplatform en community, brengt eigenzinnige meningen over flexibilisering in organisaties en de markt voor interim professionals samen. Bij Tentoo delen we de overtuiging dat flexibele arbeid de sleutel is tot succes, ongeacht je rol. Samenwerken met ZiPconomy stelt ons in staat om deze visie te versterken. We bundelen inzichten en expertise, en ondersteunen zowel werkgevers als freelancers om veerkrachtig te opereren in een snel veranderende arbeidsmarkt. Jouw flexibiliteit, onze partnerschap.

zipconomy_logo2

Alicia Insurance

Alicia Insurances begrijpt als geen ander de verzekeringsbehoeften van freelancers en biedt op maat gemaakte oplossingen voor deze groep zelfstandige professionals. In nauwe samenwerking met Alicia Insurances, zorgen we ervoor dat je als freelancer of zzp’er kunt genieten van financiële bescherming en gemoedsrust. Wanneer je kiest voor Tentoo Freelance, combineer je de vrijheid van ondernemen met het gemak van werken in loondienst. Wij zorgen niet alleen voor je administratie en facturatie, maar betalen je ook uit wanneer het jou uitkomt. Samen met Alicia Insurance ben jij dus passend gedekt én kan jij je focussen op onbekommerd ondernemen.

alicia_logo2

Bovib

De Bovib is de grootste branchevereniging voor onafhankelijke en kwalitatieve intermediairs en brokers. Met de aansluiting van Brisker Group bij de Bovib kunnen we kennis delen, blijven we vooroplopen in de sector, garanderen we onze klanten topkwaliteit en bevorderen we een transparante, kwalitatieve flexmarkt.

Bovib-logo

Partner van Expat Centres

Tentoo is blij om samen te werken met International Welcome Centre Utrecht Region, Holland Expert Center South en International Welcome Center North. Deze Expat Centres bieden waardevolle ondersteuning aan internationale nieuwkomers die zich in Nederland vestigen. Het aantrekken van buitenlands talent brengt specifieke uitdagingen met zich mee, inclusief verplichtingen en risico’s. Tentoo neemt deze zorgen uit handen en zorgt voor een soepele start voor kennismigranten. Zo kunnen zij zonder zorgen en snel wennen aan hun nieuwe thuis in Nederland.

Expat_logo

Hey Tentoo! Ik heb een vraag

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.