Werkgever - Tentoo

WERKGEVER

Je wilt groei en continuïteit voor je bedrijf. Kansen pakken, snel inspelen op veranderingen. Sommige medewerkers wil je vast in dienst hebben, andere wil je inzetten wanneer je ze nodig hebt. Soms wil je zaken zelf regelen, soms besteed je het liever uit. Wij helpen jou aan die flexibiliteit. En we nemen graag je kopzorgen en risico’s over. Wat jou ook beweegt; wij bewegen altijd mee.

Persoonlijk advies
Sensual Dancing Couple In Hall

Focus op je bedrijf

Kun of wil je de risico’s van het werkgeverschap niet dragen? Dan nemen wij die over. Wil je je geen zorgen hoeven maken of je salarisadministratie tijdig en correct wordt uitgevoerd? Wij zijn er voor je! Tentoo verloont tienduizenden medewerkers bij meer dan 11.000 bedrijven. Daarnaast helpen we honderden werkgevers met hun salarisadministratie en/of HR-beleid. Onze belangrijkste drijfveer: zorgen dat jij je kunt bezighouden met de kerntaken van je bedrijf. Je kunt als werkgever voor de volgende zaken bij ons terecht:

 • Personeel verlonen – Wij nemen het juridisch werkgeverschap over, jij blijft de baas.
 • Salarisadministratie – Medewerkers blijven bij jou in dienst, wij voeren de salarisadministratie.
 • HR-Advies – Wij helpen je aan een strak HR-beleid of leveren interim HR-adviseurs.

 

Excited Diverse Colleagues Working In Bar

Volop flexibiliteit

Wij bewegen met je mee

Tentoo is in 1992 ontstaan als verloningsbedrijf. Om werkgevers (en freelancers) flexibiliteit te bieden en ze administratief te ontlasten. Inmiddels zijn we een complete HR-dienstverlener, waarbij óók onze verloningsdienstverlening flink is uitgebreid. We startten met payroll en bieden inmiddels als enige in Nederland 4 volwaardige manieren om medewerkers te verlonen. Zo kunnen we nóg beter met jou meebewegen.

Verloningsvoordelen

 • Werkgeverschap zonder risico’s
 • Personeel is flexibel inzetbaar
 • Salarisadministratie en uitbetaling wordt verzorgd
 • Loonkosten worden voorgefinancierd
 • Jij maakt de werkafspraken en stuurt aan op de werkvloer

Verlonen op uitzend basis

 • Tot 4 jaar flexibiliteit
 • Alleen voor nieuw personeel
 • Wij doen werving en selectie
Bekijken

Verlonen op payroll basis

 • Wij volgen jouw cao
 • Ook voor je huidige medewerkers
 • Jij mag de werving en selectie doen
Bekijken

Verlonen van zzp’ers

 • Wij regelen de juridische overeenkomsten, onboarding en snelle uitbetaling
 • Directe ureninvoer via jouw planningstool
 • Alles op 1 totaalfactuur
Bekijken

Verlonen per opdracht

 • Werkgeverschap zonder risico’s
 • Personeel is flexibel inzetbaar
 • Salarisadministratie en uitbetaling wordt verzorgd
Bekijken
Bekijk alle dienstverleningen voor werkgevers

Jouw complete flexpool via Tentoo

Sinds 1992 is Tentoo dé betrouwbare kracht achter werkgevers. Wij bieden de perfecte oplossing om jouw diverse talentenpool moeiteloos te beheren en te factureren. We begrijpen dat het kiezen van de juiste dienstverlening een uitdagende puzzel kan zijn. Maar geen zorgen, wij hebben ze voor je op een rij gezet. Ontdek nu welke van onze diensten het beste bij jou passen en vereenvoudig alles met één enkele factuur via Tentoo.

Meer dan 10.000 mensen gingen jou voor

"Doordat Tentoo de verloning voor ons verzorgt, hebben wij ook echt de tijd om ons volledig te richten op de mensen en de groei van ons bedrijf."

Sherif el Zeiny is oprichter en eigenaar van Delivery Drivers. Met een poule van ruim 300 chauffeurs, heeft Sherif 24/7 de perfecte driver klaarstaan voor elke opdrachtgever. “De juiste match, daar word ik gelukkig van”, lacht Sherif. Ons motto is ‘Samen Groeien’, dat geldt zeker ook voor de samenwerking met Tentoo.”

Als het aan Sherif ligt, wordt Delivery Drivers de grootste chauffeursdienst van Nederland. En met de ondersteuning van Tentoo, kan dat zeker lukken. Sherif: “Ik werk al tien jaar samen met Tentoo en ze hebben me altijd goed geholpen in alle fasen van mijn bedrijf. In de beginjaren, toen alles nog nieuw was en ik veel moest leren, maar ook bij de snelle groei die we nu doormaken zijn ze zeer betrokken. We hebben chauffeurs en fietsbezorgers in de leeftijd van 16 tot 89 jaar”, vertelt Sherif. “Voor sommigen is dit werk een bijbaan en voor anderen is het hun hoofdinkomen. Door de verloning bij Tentoo onder te brengen, weten we zeker dat de salarisadministratie zorgvuldig en correct gebeurt.”

Sherif el Zeiny Oprichter en Eigenaar Delivery Drivers

“Al mijn aandacht kan naar de kwaliteit van onze dienstverlening”

Astrid Scholtes-Schaafsma is oprichter en eigenaar van HerfstZorg. HerfstZorg biedt particuliere mantelzorg op maat, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

“Dankzij Tentoo kan ik mijn aandacht houden bij wat echt belangrijk is voor de kwaliteit van onze dienstverlening aan senioren en andere zorgbehoevenden. Mijn focus ligt bij het welzijn van onze cliënten, dat is waar HerfstZorg voor staat. Mijn medewerkersadministratie ligt bij Tentoo, dat is hun specialiteit.”

Astrid Scholtes-Schaafsma Oprichter en eigenaar van HerfstZorg

"De soepele opstelling van Tentoo biedt ons de mogelijkheid om te groeien"

Ruben Hoogendoorn is algemeen directeur van Onbezorgd Bezorgd. Deze snelgroeiende logistieke dienstverlener is specialist in het online matchen en combineren van transporten. Onbezorgd Bezorgd verzorgt onder meer transport, op- en overslag, fulfilment en geeft logistieke adviezen.

“De soepele opstelling van Tentoo bood ons de mogelijkheid om te groeien van eenmanszaak naar B.V., met alle mensen die al sinds jaren bij ons werkzaam zijn via Tentoo. Mede dankzij Tentoo (en relatiebeheer in het bijzonder!) konden wij deze mooie stap zetten. We hopen nog lang samen door te groeien.”

Ruben Hoogendoorn Algemeen Directeur bij Onbezorgd Bezorgd
Tentoo beweegt met je mee

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.