Over Tentoo

Payroll freelance

In een snel veranderende wereld ben je als werkgever en freelancer het meest succesvol wanneer je snel kunt anticiperen en je kunt aanpassen aan alle veranderingen die je tegenkomt. Want ga maar na; de markt, wetgeving, technische en financiële mogelijkheden; het verandert soms van week tot week. Je moet flexibel zijn om je doelstellingen te blijven bereiken. Meebewegen met de wereld, de markt en vooral met je klanten.

Tentoo zorgt ervoor dat je als werkgever of als freelancer zorgeloos meebeweegt met alles wat de markt vraagt en biedt. En wat het beste werkt voor jou. Daardoor zijn onze klanten altijd flexibel in de markt. Waardoor alle kansen benut kunnen worden en je het maximale eruit haalt.

Want wat jou ook beweegt; wij bewegen altijd mee.

Three Female Dancing Hip Hop In The Street.

Over Tentoo

Visie & missie

Tentoo is de partner voor werkgevers, opdrachtgevers en freelancers als het gaat om payroll of andere loongerelateerde diensten. Wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten.

  • Tentoo wil continuïteit realiseren door een betrouwbare en deskundige partner te zijn.
  • Tentoo onderscheidt zich door de flexibiliteit in haar dienstverlening en door haar laagdrempelige karakter.
  • Al onze medewerkers verlenen direct of indirect service met als doel onze klanten onbekommerd te laten ondernemen.

Kernwaarden

  • Klantgerichtheid
  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit

Wat doet Tentoo

Wij zijn een full-service HR-dienstverlener: waar alle verloningen geregeld worden, zodat jij je kunt concentreren op groei. Of je nu een werkgever bent die flexibiliteit zoekt, een freelancer die zijn inkomsten wil maximaliseren, of een kennismigrant die zijn carrière wil beginnen in Nederland, Tentoo neemt het werk voor je uit handen.

In deze snel veranderende wereld bieden wij betrouwbare, flexibele oplossingen voor jouw succes. Laat Tentoo het voor je doen, zodat jij je volledig kunt richten op het benutten van kansen. Ontdek nu hoe Tentoo jouw zakelijke ambities waar kan maken.

Onze klanten

Door de jaren heen heeft Tentoo een prachtig klanten bestand weten op te bouwen. Verschillende freelancers zijn al jarenlang bij Tentoo aangesloten en ook werkgevers weten Tentoo te vinden. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de verschillende klantverhalen!

 

Moneypenny

Onze partners

Bij Tentoo staan we klaar om werkgevers en freelancers te ondersteunen, zodat ze flexibel kunnen opereren en kansen volledig kunnen benutten. Het bevorderen van goed werkgeverschap staat centraal in onze aanpak, en daarom gaan we strategische partnerschappen aan om een nog uitgebreidere service te kunnen leveren. Neem een kijkje bij onze partners en ontdek hoe we gezamenlijk de vormgeving van de dynamische wereld van werk versterken.

Werknemers-salarisadministratie

Geschiedenis

Ons bedrijf ontstond in 1992 op de achterkant van een bierviltje in een voetbalkantine. Twee vrienden stelden zich de vraag: Hoe krijgen wij als muziekband sneller uitbetaald en hoe krijgt iedereen een eerlijk deel zonder gedoe rondom administratie en belastingzaken? Het antwoord: payrolling. Nu, een kwart eeuw later, is er in essentie niet veel veranderd aan onze dienstverlening. Nog steeds helpen wij ondernemers – bedrijven én zelfstandigen – met uitbetalingen en administratieve verplichtingen.

Tentoo is in al die jaren wél flink veranderd. De vriendengroep is nu een team van ruim 90 kennisspecialisten. De voetbalkantine een professioneel kantoor in Amsterdam. Het antwoord is gegroeid naar payroll, ZZP-Support en HR-diensten. En het bierviltje? Dat is veranderd in een duidelijke visie en missie die de leidraad vormen van ons ideaal: Onbekommerd Ondernemerschap!

Payrolling

01 januari 1992

De oprichters van Tentoo (Bert Limmen en Richard Molenaar) bedachten in 1992 de dienst Payrolling.

Professionaliseren

01 september 2010

In september 2010 stapten oprichters Richard en Bert uit de directie. Bert: “We merkten dat we zelf de rem op het bedrijf werden. Dan is het beter om meer afstand te nemen.” Om de organisatie verder te professionaliseren werd Gosse Visser (die al jaren betrokken was bij Tentoo als lid van de board) gevraagd de rol van commercieel directeur op zich te nemen. Samen met Paul den Ronden, medewerker van het eerste uur, vormde hij de directie.

Full service HR-dienstverlener

18 januari 2016

Tentoo stond bekend als verloner van flexibel personeel en natuurlijk ook als de bedenkers van payrolling in Nederland. Maar 24 jaar na onze oprichting kwamen wij op een punt dat we méér zijn dan Payroll Professionals… Daarom gingen wij vanaf 18 januari 2016 verder als totaalaanbieder van HR, Payroll en ZZP-diensten. Hierdoor waren we nóg beter in staat om onze freelancers, zzp’ers en werkgevers te ontzorgen.

Oprichting Brisker Group

21 september 2017

Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Brisker is de overkoepelende naam voor de groep van merken Pay for PeopleHolland Employment Experts (voorheen Holland Payroll) en Tentoo. Brisker maakt ondernemen, leven en werken makkelijker. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunt Brisker organisaties met payroll-oplossingen en backoffice dienstverlening met in eigen beheer ontwikkelde software.

Certificering als een Great Place To Work

01 juni 2023

Het behalen van de certificering als een Great Place To Work is een buitengewone prestatie waar we ontzettend trots op zijn. Het is het resultaat van onze voortdurende inzet om een inspirerende en ondersteunende werkomgeving te creëren voor al onze medewerkers. Bij Tentoo staat het welzijn van onze medewerkers altijd op de hoogste plaats.

Holland Employment Experts wordt Tentoo

15 augustus 2023

Holland Employment Experts en Tentoo zijn al een aantal jaar onderdeel van de Brisker Group. Om onze expertise te bundelen en klanten toegang te bieden tot alle dienstverleningen binnen de groep, is Holland Employment Experts sinds 15 augustus onderdeel van Tentoo. Lees op deze pagina verder.

Tentoo beweegt met je mee
20190827-TENTOO-38
Actuele vacatures

Werken bij Tentoo?

Wij zijn altijd op zoek naar nog meer enthousiaste, gedreven collega’s die ons team in Amsterdam komen versterken.

Vacatures

Mag ik meer informatie?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.