Alicia verzekeringen met Tentoo - Tentoo
Tentoo - verzekerd freelancen met Alicia Insurances

Alicia verzekeringen met Tentoo

Bij Tentoo weten we dat je als freelancer flexibiliteit en vrijheid wil, maar dat je ook goed verzekerd wilt zijn. Daarom werkt Tentoo nu samen met Alicia Insurance, zodat je snel en eenvoudig verzekeringen kunt afsluiten die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Of je nu een verzekering nodig hebt voor arbeidsongeschiktheid, beroepsaansprakelijkheid of ongevallen, Alicia heeft de oplossing.

Neem direct contact met ons op

Onbezorgd freelancen?

We leggen uit hoe dat kan

Met het platform van Alicia bieden we passende verzekeringen aan die je als freelancer écht nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een verzekering voor arbeidsongeschiktheid, jouw waardevolle spullen wil beschermen of misschien op workation gaat, Alicia heeft een oplossing op maat voor jou. En het mooie is: je kunt deze verzekeringen afsluiten op het moment dat het jou uitkomt, en altijd helemaal digitaal, ook via Tentoo. Zo houd je meer tijd over voor wat écht belangrijk is: jouw werk als zelfstandig professional.

Jouw voordelen

 • Op maat gemaakte verzekeringen: De verzekeringen van Alicia zijn speciaal ontworpen voor onze freelancers. Zo weet je zeker dat je de juiste dekking hebt voor jouw onderneming.
 • Snel en gemakkelijk verzekerd: Binnen 4 minuten ben je al verzekerd bij Alicia via Tentoo. Zo kun je snel en zonder gedoe aan de slag als freelancer.
 • Scherp geprijsd: De verzekeringen bieden een uitstekende dekking tegen een scherpe prijs. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor jouw verzekering.
 • Flexibiliteit en zekerheid: De verzekeringen zijn op maat gemaakt voor freelancers en bieden een flexibele dekking die aansluit bij jouw specifieke situatie en behoeften.
Dat wil ik!

Waarom als freelancer verzekeren via Alicia?

Door verzekeringen met technologie te combineren, worden verzekeringen op maat ontworpen. Het resultaat? Een passende verzekering, via het Tentoo portaal, direct bij Alicia Insurance.

 1. Maatwerk
  Met Alicia krijg je toegang tot verzekeringsoplossingen die echt bij jouw werk als freelancer passen. Zo kan jij je volledig richten op je werk, zonder je zorgen te maken over mogelijke risico’s.
 2. Ervaring
  Door de jarenlange ervaring in het aanbieden van verzekeringsoplossingen weet Alicia precies welke risico’s jij loopt en wat een passende verzekering is voor jou.
 3. Flexibiliteit
  Alicia biedt flexibele verzekeringsoplossingen aan die aansluiten op jouw behoeften. Veranderen jouw behoeften? Dan is jouw verzekering makkelijk veranderd of opgezegd. Zo kan jij je altijd optimaal verzekeren, ongeacht je specifieke situatie.
Tentoo - verzekerd freelancen met Alicia Insurances

Wat biedt Alicia aan?

Bij Tentoo zetten we ons in om jouw reis als freelancer volledig te ondersteunen. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan diensten en oplossingen die aansluiten op jouw behoeften. Zo kun je onbezorgd freelancen en je volledig concentreren op wat je het beste doet. Dat noemen we nou onbekommerd ondernemen!

 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Zakelijke spullenverzekering
 • Workationverzekering
Verzekeren met Alicia bij Tentoo Freelance
Combineer jouw voordelen en verzekeringen

Kies wat bij jou past!

Bij Tentoo draait alles om flexibiliteit. Wij begrijpen dat niet elke freelancer dezelfde behoeften heeft als het gaat om verzekeringen en sociale zekerheid. Daarom bieden wij jou de keuze om te bepalen wat het beste bij jou past. Ga je voor maximale vrijheid met een hoger nettoloon en zonder sociale zekerheid? Of kies je voor volledige gemoedsrust met de uitgebreide dekking van Alicia en alle voordelen van sociale zekerheid?

Freelancen zonder sociale zekerheid?

 • Tot 20% hoger nettoloon
 • Geen afdracht voor werknemersverzekering
 • Wel bijdrage Zorgverzekeringswet

 

Bekijken

Of freelancen met sociale zekerheid?

 • Verzekerd voor werknemersverzekeringen WW/WIA/ZW
 • Wel bijdrage Zorgverzekeringswet
 • Lager netto loon
Bekijken

En ook verzekerd freelancen met Alicia?

 • Verzekerd voor ongevallen, beroepsaansprakelijkheid en meer
 • Passende en flexibele dekking
 • Lager netto loon
Bekijken

FAQ

Heb je nog vragen? Check of de antwoorden hier tussen staan of neem gerust contact met ons op!

Hoe werkt het?

Het afsluiten van verzekeringen als freelancer bij Alicia via Tentoo is heel eenvoudig. Je volgt simpelweg de link naar ons portaal, kiest de verzekering die het beste bij jou past, en voilà – je kunt een dag later direct verzekerd freelancen!

Kan ik extra verzekeringen afsluiten als ik al klant ben bij Tentoo?

Absoluut! Ook als je al klant bent bij Tentoo, kun je ervoor kiezen om extra verzekeringen af te sluiten bij Alicia. Volg de link naar ons portaal en ontdek de mogelijkheden om jouw dekking uit te breiden. Heb je vragen? Dan staat het team van Alicia klaar om je te helpen.

Wanneer ben ik verzekerd?

Als je een verzekering afsluit bij Alicia Insurance via Tentoo, kun jij zelf bepalen vanaf wanneer je verzekerd wil zijn. Dat kan zelfs al vanaf de volgende dag zijn. De specifieke dekking die je krijgt, is afhankelijk van het type verzekering dat je hebt afgesloten.

Zodra de verzekering is afgesloten, ontvang je een polis waarin alle details van de verzekering staan vermeld, inclusief de ingangsdatum, de looptijd en de verzekerde bedragen. Het is belangrijk om de polisvoorwaarden zorgvuldig te lezen, zodat je precies weet wat er wel en niet gedekt wordt.

Als je vragen hebt over jouw dekking of als je een schadeclaim wilt indienen, kun je gemakkelijk online melden in jouw eigen verzekeringsomgeving via Tentoo. Alicia helpt je verder en zorgt ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Kan ik op elk moment mijn verzekering stopzetten?

Ja, je kunt je verzekering bij Alicia Insurance op elk moment stopzetten. Je kunt hem gemakkelijk opzeggen in jouw eigen verzekeringsomgeving via Tentoo.

Tentoo - verzekerd freelancen met Alicia Insurances

Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar

Ontdek nu wat Alicia Insurance voor jou kan betekenen en neem contact met ons op!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.