Verbeteringen op het matchingsplatform - Tentoo
Duim omhoog

Verbeteringen op het matchingsplatform

Als klant van Tentoo werk je waarschijnlijk al met het matchingsplatform. Deze veelzijdige vacaturetool ondersteunt je uitgebreid bij het werken met flexkrachten. De afgelopen maanden hebben we verschillende verbeteringen doorgevoerd. Bijvoorbeeld voor de vindbaarheid van vacatures en het gemak voor kandidaten om een profiel aan te maken.

Ons team van ontwikkelaars werkt dagelijks aan het verder uitbreiden en optimaliseren van het matchingsplatform. We vertellen graag waar de afgelopen tijd aan is gewerkt.

Betere vindbaarheid

Als je een vacature plaatst, wil je dat de juiste kandidaten dit zien. Daardoor is de kans groter dat jouw ideale kandidaat reageert. Daarom hebben wij SEO-optimalisaties (Search Engine Optimization) doorgevoerd, waarmee jouw vacature beter vindbaar is in de zoekmachines die kandidaten gebruiken. Dit is een optimalisatieslag die we blijven uitvoeren, want zoekmachines veranderen continu. Zo komen de vacatures die jij op ons matchingsplatform plaatst zo hoog mogelijk in de Google-resultaten van je ideale kandidaat.

Sneller de samenwerking verlengen

Wil je de samenwerking met een kandidaat verlengen? Daar zijn sinds eind maart veel minder handelingen voor nodig. Je hoeft geen nieuwe vacature meer aan te maken om de samenwerking te kunnen voortzetten. Zo zoeken we steeds naar een manier om overbodige administratieve handelingen te verminderen.

Frontoffice en backoffice smelten samen

Op het matchingsplatform staan je vacatures. Hier houd je eenvoudig inzicht in en controle over het vacatureproces. Het matchingsplatform is geïntegreerd in Pay4me. Dit is het portaal waarin je 24/7 een volledig online inzicht hebt in je (flexibele) personeelsbestand: van contracten en gewerkte uren tot loonstroken en facturen. De integratie van Pay4me en het matchingsplatform is flink gefinetuned. Zo zet je nu onder meer nog eenvoudiger en sneller samen met ons contracten klaar voor de kersverse medewerker. Deze hoeft het alleennog maar digitaal te ondertekenen, waarna hij direct aan de slag kan.

Vernieuwingen voor kandidaten

Als opdrachtgever merk je hier weinig van, maar ook voor flexkrachten is het gebruiksgemak van het matchingsplatform verder verhoogd. Zo kunnen kandidaten bijvoorbeeld sneller hun profiel vullen met de gewenste informatie en kunnen ze hun cv toevoegen. Dit maakt het weer eenvoudiger om de meest geschikte kandidaat te vinden.

Groeiend bestand aan potentiële kandidaten

Mede door bovenstaande ontwikkelingen (SEO-verbeteringen en optimalisaties voor flexkrachten) groeit het aantal flexkrachten op het matchingsplatform aanzienlijk. Op dit moment staan zo’n 30.000 potentiële medewerkers in het systeem en dit aantal groeit dagelijks. Dit vergroot voor jou de kans dat de juiste medewerker op je vacature solliciteert. Groot voordeel van kandidaten die al op het matchingsplatform zitten: ze zijn vaak meer geïnteresseerd in flexvacatures en zijn doorgaans al bekend met de onze werkwijze.

Meer vernieuwingen op komst

Ons ontwikkelteam is nog lang niet klaar met het matchingsplatform. We kijken continu welke functionaliteiten we kunnen toevoegen en hoe we het gebruiksgemak verder kunnen verhogen. Heb jij een suggestie, wens of idee? Laat het weten via je vaste contactpersoon!

Hey werkgever! Nog meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.