Festival organiseren? - Zet medewerkers in via Tentoo
Festival-8-gedraaid-kleiner

Festival organiseren?

Zet medewerkers risicoloos in via Tentoo

De kans op zomerfestivals in 2021 is zeer reëel, maar garanties zijn er niet. Dit maakt organisatoren voorzichtig: je wilt geen kosten maken voor een evenement wat niet doorgaat. De overheid lanceerde daarom een ‘evenementen-annuleringsregeling’. Als je daarnaast je festivalmedewerkers verloont via Tentoo, kun je écht zorgeloos opstarten.

Ik wil meteen advies!

Start met de voorbereidingen

Nederland snakt naar festivals. Veel festivalorganisatoren durven pas sinds vrijdag 19 maart écht te starten met de voorbereidingen. De overheid presenteerde die dag de subsidieregeling ‘Evenementen en coronavirus’; festivals die vanaf 1 juli 2021 moeten worden geannuleerd, krijgen de gemaakte organisatiekosten voor 80 procent vergoed.
En de personeelskosten en contracten van je festivalmedewerkers? Daarvoor is Tentoo al sinds jaar en dag de ideale partner.

Voordelen:

  • Medewerkers flexibel inzetbaar
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Festival afgelast of geannuleerd? Geen personeelskosten
  • Compleet verzorgde salarisadministratie
  • Hulp bij het vinden van festivalmedewerkers

Minimale risico’s? Dat kan!

Je medewerkers zijn onmisbaar om je festival tot een succes te maken. Van barpersoneel, geluids- en lichttechnici en beveiligers tot schoonmakers, podiumbouwers en polsbandjesmedewerkers. Hulp bij het flexibel en zonder gedoe inzetten van al die festivalmedewerkers is dan wel zo fijn.

Tentoo zorgt dat jij je als festivalorganisator niet bezig hoeft te houden met uitbetalingen en administratieve verplichtingen richting personeel. Als juridisch werkgever verzorgen wij de uitbetalingen, de loonstrookjes en de salarisadministratie. We dragen ook de werkgeversrisico’s. Is een medewerker ziek? Of gaat het evenement niet door en heb je niemand nodig? Dan loop jij geen risico en kost het jou niets.

Tentoo: vaste festivalpartner

Wij zijn al vele jaren de vaste verloningspartner voor festivalpersoneel. Tentoo is in 1992 ontstaan vanuit twee bandleden die alle muzikanten van hun muziekband eerlijk en eenvoudig wilden verlonen. Sindsdien zijn Tentoo en de muziek- en evenementenindustrie nauw aan elkaar verbonden. Wij zijn al 29 jaar de juridisch werkgever van zowel muzikale freelancers als medewerkers van poppodia, concerthallen en festivals. Met Tentoo heb jij meer tijd om een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Festival-6
Hop-1
“Wij werken met flexibel personeel via Tentoo omdat het ons veel vrijheid biedt om te weten dat je altijd de mensen kunt neerzetten waar je wilt.”
Clemens Ritzer Eigenaar Hop Producties, organisator van diverse festivals

Direct offerte aanvragen

Tentoo hanteert scherpe festivaltarieven. Vraag hier vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan en we nemen snel contact met je op.

Onze adviseurs leggen je met plezier uit wat onze dienstverlening voor jou kan betekenen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.