Loonadministratie voor administratiekantoren

Voordelen:

 • 24/7 online inzicht voor jou, je opdrachtgevers en hun medewerkers
 • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken
 • App met signaleringsfunctie voor je opdrachtgevers
 • Vaste kosten per maand - geen verrassingen

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Als accountant of eigenaar van een administratiekantoor is het voeren van salarisadministratie is niet je corebusiness. Soms wil je klanten echter graag volledig ondersteunen door ook hun loonadministratie te verzorgen. Kies dan voor continuïteit en betrouwbaarheid; kies voor Tentoo als salarisparter.

Tentoo als salarispartner

Tentoo is al jaren de vaste salarispartner van meerdere administratiekantoren en accountants. De administratiekantoren richten zich volledig op de boekhouding van hun klanten, wij verzorgen voor deze klanten salarisadministratie. Jouw klant wordt geholpen door experts, maar wel onder jouw bedrijfsnaam. Zo kun jij met je administratiekantoor je klanten volledig administratief ontzorgen.

Klantervaring

“Ik werk sinds 1998 samen met Tentoo. Voor steeds meer bedrijven doe ik de boekhouding en Tentoo de salarisadministratie. Die samenwerking gaat perfect en ik kan het werk met een gerust hart aan Tentoo overlaten. Ik weet dat het goed wordt uitgevoerd en krijg altijd bevestiging van wat er is gedaan. Dat is een fijne geruststelling.”
Jack Paanen, Administratiekantoor Diemen

Waarom Tentoo?

Tentoo verzorgt al vele jaren de salarisadministratie voor ondernemers in het MKB, administratiekantoren, boekhouders en accountants. Van de loonmutaties en loonaangiften tot het verstrekken van de loonstroken. Ons team telt 12 salarisexperts, allemaal NIRPA-gecertificeerd. Daarnaast is onze dienstverlening ISAE 3402 type II gecertificeerd. Onze loonadministrateurs volgen alle veranderingen in wet- en regelgeving en kennen de specifieke aandachtspunten voor de cao’s in iedere branche. Je hebt bij ons één vast aanspreekpunt, die werkt vanuit een uitgebreid team van loonadministrateurs die kunnen bijspringen of invallen wanneer dat nodig is.

Gemak voor je opdrachtgevers en hun werknemers

Met onze app van NMBRS bieden wij jouw opdrachtgevers en hun werknemers veel gemak. De werknemers kunnen dankzij Employee Self Service (ESS) onder meer zelf hun loonstroken en jaaropgaven downloaden en gegevens wijzigen. Je opdrachtgevers kunnen gebruikmaken van een signaleerfunctie bij einde contracten, verjaardagen en jubilarissen. Bovendien hebben ze een volledig overzicht van hun salarishuishouding die ze altijd kunnen raadplegen.

Geen extra kosten

We werken bij Tentoo met een vaste prijs per medewerker per maand. We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties. Je komt achteraf dus nooit voor verrassingen te staan.

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel direct naar 020 - 723 09 53.

Ja, neem contact met mij op!

Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.

Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Hier kan je jouw bericht kwijt.

Veelgestelde vragen:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • "De samenwerking met Tentoo bevalt goed. De HR-consultant met wie wij samenwerken, heeft veel inhoudelijke kennis in huis. Als hij iets adviseert, kan ik ervan op aan dat het klopt. Het contact verloopt ook heel prettig.”

  Sandra Vingerling - BOS Brands
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »