Administratiekantoren

Voordelen:

 • 24/7 online inzicht in de salarisadministratie voor jou, je opdrachtgevers en hun medewerkers
 • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken
 • App met signaleringsfunctie voor je opdrachtgevers
 • Eenvoudige verlof- en verzuimregistratie

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Als accountant of eigenaar van een administratiekantoor is het voeren van salarisadministratie is niet je core-business. Toch wil je klanten wel volledig ondersteunen door ook hun salarisadministratie te verzorgen. Dan is het slim om dit uit te besteden aan Tentoo!

Salarisadministratie uitbesteden aan Tentoo

Je kunt met een administratiekantoor of als accountant de salarisadministratie van je klanten door ons laten verzorgen. Zo kan je al je klanten toch volledige service bieden. Dus als je de knowhow of systemen mist om de salarisadministratie van je klanten goed en efficiënt uit te voeren, is uitbesteden aan Tentoo dé oplossing.

Complementair

Je behoudt de controle over je klanten en profiteert van de betrouwbaarheid, continuïteit én de uitgebreide kennis en service van Tentoo. Onze insteek is om complementair te zijn aan jouw dienstverlening om je klant zo tevreden mogelijk te houden.

Gemak voor je opdrachtgevers en hun werknemers

Met onze app bieden wij je opdrachtgevers en hun werknemers veel gemak. De werknemers kunnen dankzij Employee Self Service (ESS) zelf hun loonstroken en jaaropgaven downloaden, verlof aanvragen en gegevens wijzigen. Je opdrachtgevers kunnen gebruik maken van een signaleerfunctie bij einde contracten, verjaardagen en jubilarissen. Bovendien hebben een volledig overzicht van hun salarishuishouding die ze altijd kunnen raadplegen.

Actuele kennis

Het is tijdrovend en vaak lastig om alle veranderingen in wet- en regelgeving bij te houden. Daarnaast hebben cao's in iedere branche specifieke aandachtspunten. Wij zijn gespecialiseerd in het bijhouden van deze kennis en nemen deze tijdrovende klus graag van je over!

Contact

Vragen? Neem dan contact met ons op via 020 - 723 09 53 of sales@tentoo.nl.

Veelgestelde vragen:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • "De samenwerking met Tentoo bevalt goed. De HR-consultant met wie wij samenwerken, heeft veel inhoudelijke kennis in huis. Als hij iets adviseert, kan ik ervan op aan dat het klopt. Het contact verloopt ook heel prettig.”

  Sandra Vingerling - BOS Brands
 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »