Op vrijdag 14 december is Tentoo tot 16.45 uur per e-mail en telefoon bereikbaar. Wij staan je graag weer te woord op maandag 17 december vanaf 8.30 uur.

020 - 420 20 70

Salarisadministratie DGA

Voordelen:

 • De zekerheid dat het op tijd en juist wordt uitgevoerd
 • 24/7 online inzicht in je salarisadministratie
 • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken
 • Meer tijd voor je onderneming

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Als zelfstandig ondernemer vanuit een BV moet je een salarisadministratie bijhouden. Een nauwkeurige en tijdrovende klus. Je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Als je de salarisadministratie uitbesteedt aan Tentoo, dan weet je zeker dat het tijdig en juist wordt uitgevoerd. Zo blijft ondernemen leuk!

Als DGA je salarisadministratie uitbesteden

Als ondernemer heb je je tijd waarschijnlijk hard nodig om je bedrijf tot een succes te maken én draaiende te houden. Toch is het ook noodzakelijk dat je een salarisadministratie bijhoudt en jezelf loon uitkeert. Deze taken (inclusief alle wijzigingen in wet- en regelgeving) hoeven je geen tijd of energie te kosten. Met minimale uitgaven is alles het hele jaar netjes voor je geregeld. Dat noemen wij onbekommerd ondernemerschap!

Salarisadministratie DGA met persoonlijk contact

Eenvoudige uitbesteding salarisadministratie houdt wat ons betreft in dat bij wijzigingen of vragen je maar hoeft te bellen of te mailen. We staan je direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op. Wij bieden je de volgende ondersteuning:

 • Maandelijks een loonjournaalpost en salarisstrook
 • Maandelijkse aangifte loonheffing
 • Verwerking van mutaties
 • Berekenen van de privé bijtelling voor de auto-van-de-zaak

Contact

We hanteren een vaste lage prijs voor DGA's. Vraag hier je offerte salarisadministratie DGA aan. Wil je eerst meer informatie over onze dienst? Bel ons dan via 020 - 723 09 53 of vul het onderstaande formulier in. We helpen je graag verder!

 1. Ja, neem contact met mij op!

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.
 3. Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
 4. Stel je vraag
  Hier kan je jouw bericht kwijt.
 5. Ben je al klant van Tentoo?

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.
 6. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.
 7. E-mail
  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Veelgestelde vragen:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
 • "De samenwerking met Tentoo bevalt goed. De HR-consultant met wie wij samenwerken, heeft veel inhoudelijke kennis in huis. Als hij iets adviseert, kan ik ervan op aan dat het klopt. Het contact verloopt ook heel prettig.”

  Sandra Vingerling - BOS Brands
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete
 • "Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
Onbekommerd ondernemen

Webinar: Personeel vinden, binden en boeien

Wapen je als werkgever tegen de krappe arbeidsmarkt. In ons gratis webinar krijg je concrete tips, ervaringen en oplossingen hoe je personeel vindt, bindt én boeit.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »