Op woensdag 25 april is my.tentoo.nl tussen 18.00 en 21.00 uur niet bereikbaar wegens onderhoud. Na 21.00 uur kun je weer inloggen op my.tentoo. Onze excuses voor het ongemak.

020 - 420 20 70

Voordelen van kennismigratie door Tentoo

Volledig ontzorgd

Tentoo neemt alle zorg uit handen voor kennismigratie. Wil je als werkgever kennis uit het buitenland halen, dan schakel je ons in om dit hele proces in goede banen te leiden. Van aanvraag tot dienstverband; je wordt volledig ontzorgd door Tentoo.

Wat hoef je zelf niet te doen?

Je hoeft hierdoor niet zelf de aanvraag te doen om erkend referent te worden. En om vervolgens als referent zelf de aanvragen te doen voor de kennismigrantenregeling. Dit scheelt je een hoop tijd en energie.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Tentoo neemt de kennismigrant(en) in dienst. Hierdoor zijn wij juridisch werkgever en ben jij verlost van arbeidsrechtelijke risico’s. Zo heb je bijvoorbeeld geen doorbetalingsplicht bij ziekte.

Voordelen payroll voor medewerkers

Een samenwerking met Tentoo geeft ook je medewerkers meer ruimte en vertrouwen. Zo worden zij al binnen 7 dagen uitbetaald* en zijn ze automatisch verzekerd voor de Werkeloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Ook kunnen zij gebruikmaken van collectiviteitskortingen op verzekeringen (ook ziektekosten).

Ervaren partner

Met Tentoo werk je samen met een betrouwbare en ervaren partner. Tentoo heeft vele jaren ervaring in het werken met en uitlenen van werknemers.

* Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor de uitzonderingen

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »