020 - 420 20 70

Payroll voor freelancers en zzp'ers

Voordelen:

 • Binnen 7 dagen je geld
 • Automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA
 • Geen KvK-inschrijving nodig
 • Je kunt - volledig zelfstandig - voor één opdrachtgever werken

Bel direct naar 020 - 238 69 36 voor meer informatie!

Met payroll voor freelancers en zzp'ers combineer je de vrijheid van ondernemerschap met het gemak van loondienst. Jij komt bij Tentoo op de loonlijst. Maar je blijft zelf bepalen voor wie je werkt en tegen welk tarief, net als een echte zzp'er. Tentoo neemt wel al jouw administratieve en financiële verplichtingen uit handen. Zo houd jij meer tijd over voor je vak!

Waarom payrolling?

Benieuwd waarom zelfstandigen kiezen voor payrolling? En wat de voor- en nadelen zijn? In het webinar ‘Is payroll iets voor mij?’ besteedden we hier aandacht aan. Bekijk hier het fragment (6 minuten):

Wil je het hele webinar terugzien? Dat kan hier.

Payroll voor freelance en zzp: meer gemak, minder risico's

Omdat je bij ons in loondienst bent, heb je geen omkijken naar facturatie of debiteurenbeheer. Wij verzenden de factuur. Jij ontvangt van ons altijd snel je geld (binnen 7 dagen!), ongeacht of de factuur door je opdrachtgever is betaald. En heb je even geen opdrachten of de griep? Je bent bij ons automatisch verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Een zzp'er is dat niet. Zelfs pensioenopbouw is mogelijk met payroll voor freelancers en zzp'ers. Dat is pas onbekommerd ondernemen!

Je kunt snel starten

Met payrolling voor freelancers en zzp'ers onderneem je in alle vrijheid; je hebt geen KvK-inschrijving of modelovereenkomst nodig. Ook heb je geen BTW-nummer nodig. Met payroll voor freelance en zzp kun je dus snel starten en alle stappen uit onze whitepaper 'Starten als zzp'er' overslaan! Bovendien kun je in tegenstelling tot zzp'ers wel lange tijd voor één opdrachtgever werken. Je kunt zelfs via payroll personeel 'aannemen'. Ideaal wanneer je (tijdelijk) teveel werk hebt.

Ook artiesten zitten goed bij Tentoo

Als artiest kun je goed bij ons terecht. Want we verzorgen ook uitbetalingen binnen de artiestenregeling. Sterker nog, Tentoo vindt haar oorsprong in de artiestenbranche!

Contact

Wil je weten wat Tentoo kan doen om jou onbekommerd te laten ondernemen? Vraag hier een de offerte payroll voor freelancers en zzp'ers op. Liever eerst contact? Bel ons via 020 - 238 69 36 of vul het onderstaande formulier in. Wij helpen je graag verder!

 1. Ja, neem contact met mij op!

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.
 3. Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
 4. Stel je vraag
  Hier kan je jouw bericht kwijt.
 5. Ben je al klant van Tentoo?

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.
 6. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.
 7. E-mail
  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Veelgestelde vragen:

7,6

Klantbeoordeling Freelance Payroll

Op basis van 1561 klantbeoordelingen Freelance Payroll


7,6 uit 10

 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • “Ik ben superblij met jullie systeem en dat ik een payrollbedrijf heb ingeschakeld voor mijn werkzaamheden als dansdocent. Ik krijg mijn geld altijd op tijd en ik heb geen omkijken naar belastingen. Top!”

  Patrick Mussendijk
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Bekijk ons gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »