Tentoo Freelance in 2020

Voordelen:

 • Binnen 7 dagen je geld
 • Met of zonder KvK-inschrijving
 • Automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA
 • Volledig zelfstandig freelancen voor één opdrachtgever
 • Administratie uit handen
Tentoo Freelance in 2020

Freelancen zonder de zorgen en risico's van het ondernemerschap? Dat kan! Ga in 2020 aan de slag via Tentoo Freelance. Jij zoekt je eigen opdrachten en hebt alle vrijheden van een ondernemer. Je bepaalt zelf voor wie je werkt en wat je tarief is. Wat doet Tentoo? Wij regelen je administratie en facturatie én we zorgen dat je uitbetaald wordt wanneer jij dat wilt. Zo combineer je de vrijheid van ondernemen met het gemak van werken in loondienst. 

Als je werkt via Tentoo, hoef jij je geen zorgen te maken over administratie of belastingen. Daarnaast ben je automatisch verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Zo voorkom je dat je erop achteruit gaat wanneer je uitvalt wegens ziekte of wanneer je even zonder opdrachten zit. Tentoo regelt bovendien je facturatie en zorgt ervoor dat jij je geld binnen 7 dagen ontvangt. Je loopt dus geen risico met wanbetalers en slaat het administratieve gedoe ook over.

Hoe werkt het?

Jij vindt een opdracht waarmee je aan de slag wilt. Gefeliciteerd! Je registreert jezelf binnen 5 minuten bij Tentoo, waardoor je bij Tentoo op de loonlijst komt te staan. Nu zijn wij je werkgever. Geef het afgesproken tarief door aan Tentoo. Wij factureren het bedrag namens jou aan je opdrachtgever. Het enige wat jij hoeft te doen is een werkbriefje invullen. Dit kan 24/7 in ons online portaal. Je opdrachtgever accordeert je werkbriefje en wij gaan ermee aan de slag. We dragen voor jou de belasting en de werkgeverslasten af. Jij ontvangt van ons binnen 7 dagen je geld. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van onkostenvergoeding via Tentoo Freelance. 

Je kunt via Tentoo onbeperkt voor één opdrachtgever werken, in tegenstelling tot zzp'ers die niet freelancen via Tentoo. Je hebt dan ook geen KvK-inschrijving, BTW-nummer of modelovereenkomst nodig! Tentoo neemt al jouw administratieve en financiële verplichtingen van je over. Zo zorgen wij dat jij je niet druk hoeft te maken, en ben jij vrij om te doen waar je goed in bent. 

Advies?

Met Tentoo Freelance kun je direct starten - en stoppen - wanneer je wilt. Freelancen via Tentoo is onbekommerd ondernemen. Ben je benieuwd hoe dat voor jou zit? Neem contact op voor een persoonlijke berekening via onderstaand formulier. Of bel ons via 020-238 6936. We helpen je graag verder!

Ja, ik ontvang graag een persoonlijke berekening!

Vul hier alsjeblieft je naam in.

Vul hier de naam van je mogelijke opdrachtgever in waarvoor je wilt freelancen?

We sturen de offerte per mail toe. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

Invalid Input

7,6

Klantbeoordeling Freelance Payroll

Op basis van 1561 klantbeoordelingen Freelance Payroll


7,6 uit 10

 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben superblij met jullie systeem en dat ik een payrollbedrijf heb ingeschakeld voor mijn werkzaamheden als dansdocent. Ik krijg mijn geld altijd op tijd en ik heb geen omkijken naar belastingen. Top!”

  Patrick Mussendijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »