020 - 420 20 70

Payroll voor freelance en zzp

Voordelen:

 • Binnen 7 dagen je geld
 • Automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA
 • Geen KvK-inschrijving nodig
 • Je kunt - volledig zelfstandig - voor één opdrachtgever werken

Bel direct naar 020 - 238 69 36 voor meer informatie!

Met payroll combineer je de vrijheid van ondernemerschap met het gemak van loondienst. Jij komt bij Tentoo op de loonlijst. Maar je blijft zelf bepalen voor wie je werkt en tegen welk tarief, net als een echte zzp'er. Tentoo neemt wel al jouw administratieve en financiële verplichtingen uit handen. Zo houd jij meer tijd over voor je vak!

Payroll voor freelance en zzp: meer gemak, minder risico's

Omdat je bij ons in loondienst bent, heb je geen omkijken naar facturatie of debiteurenbeheer. Je ontvangt van ons altijd snel je geld. En heb je even geen opdrachten of de griep? Je bent bij ons automatisch verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Een zzp'er is dat niet. Zelfs pensioenopbouw is mogelijk met payroll voor freelance en zzp. Dat is pas onbekommerd ondernemen!

Je kunt snel starten

Met payrolling onderneem je in alle vrijheid; je hebt geen KvK-inschrijving of modelovereenkomst nodig. Ook heb je geen BTW-nummer nodig. Met payroll voor freelance en zzp kun je dus snel starten! Bovendien kun je in tegenstelling tot zzp'ers wel lange tijd voor één opdrachtgever werken. Je kunt zelfs via payroll personeel 'aannemen'. Ideaal wanneer je (tijdelijk) teveel werk hebt.

Ook artiesten zitten goed bij Tentoo

Als artiest kun je goed bij ons terecht. Want we verzorgen ook uitbetalingen binnen de artiestenregeling. Sterker nog, Tentoo vindt haar oorsprong in de artiestenbranche!

Waarom payrolling?

Benieuwd waarom zelfstandigen kiezen voor payrolling? En wat de voor- en nadelen zijn? In het webinar ‘Is payroll iets voor mij?’ besteedden we hier aandacht aan. Bekijk hier het fragment:

Wil je het hele webinar terugzien? Dat kan hier.

Contact

Wil je weten wat Tentoo kan doen om jou onbekommerd te laten ondernemen? Neem contact met ons op via 020 - 238 69 36 of vraag hier vrijblijvend de offerte payroll freelancers op.

Veelgestelde vragen:

7,6

Klantbeoordeling Freelance Payroll

Op basis van 1561 klantbeoordelingen Freelance Payroll


7,6 uit 10

 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • “Ik ben superblij met jullie systeem en dat ik een payrollbedrijf heb ingeschakeld voor mijn werkzaamheden als dansdocent. Ik krijg mijn geld altijd op tijd en ik heb geen omkijken naar belastingen. Top!”

  Patrick Mussendijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »