Op vrijdag 14 december is Tentoo tot 16.45 uur per e-mail en telefoon bereikbaar. Wij staan je graag weer te woord op maandag 17 december vanaf 8.30 uur.

020 - 420 20 70

Payroll voor freelancers en zzp'ers

Voordelen:

 • Binnen 7 dagen je geld
 • Automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA
 • Met of zonder KvK-inschrijving
 • Je kunt - volledig zelfstandig - voor één opdrachtgever werken

Bel direct naar 020 - 238 69 36 voor meer informatie!

Met payroll voor freelancers en zzp'ers combineer je de vrijheid van ondernemerschap met het gemak van loondienst. Jij komt bij Tentoo op de loonlijst. Maar je blijft zelf bepalen voor wie je werkt en tegen welk tarief, net als een echte zzp'er. Tentoo neemt wel al jouw administratieve en financiële verplichtingen uit handen. En jij ontvangt binnen 7 dagen je geld!

Hoe werkt payroll?

Maar hoe werkt de payrollconstructie precies? In het webinar ‘Payroll voor freelancers’ leggen we het kort uit. Kijk hier het fragment (3 minuten) terug:

Bekijk hier het hele webinar.

Payroll voor freelancers

Je komt dus bij Tentoo op de loonlijst te staan. Hierdoor worden wij juridisch gezien jouw werkgever. Omdat je bij ons in loondienst bent, heb je geen omkijken naar facturatie of debiteurenbeheer. Wij verzenden namelijk de factuur naar jouw opdrachtgever. Jij ontvangt van ons altijd binnen zeven dagen je geld, ongeacht of de factuur door je opdrachtgever is betaald. En heb je even geen opdrachten of de griep? Geen zorgen. Je bent bij ons automatisch verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Een zzp'er is dat niet. Zelfs pensioenopbouw is mogelijk met payroll voor freelancers en zzp'ers. Dat is pas onbekommerd ondernemen!

Start vandaag nog!

Met payrolling voor freelancers en zzp'ers onderneem je in alle vrijheid; je hebt geen KvK-inschrijving, BTW-nummer of modelovereenkomst nodig. Met payroll voor freelance en zzp kun je dus direct starten. En stoppen. Wanneer jij dat wil. Bovendien kun je in tegenstelling tot zzp'ers wel lange tijd voor één opdrachtgever werken. Je kunt zelfs via payroll personeel 'aannemen'. Ideaal wanneer je (tijdelijk) te veel werk hebt.

Voordelen van payroll

Benieuwd waarom zelfstandigen kiezen voor payrolling? En wat de voor- en nadelen zijn? Ook dit kwam in het webinar aan bod. Bekijk hier het fragment (4 minuten):

 Bekijk hier het hele webinar.

Contact

Starten met freelancen via Tentoo? Vraag hier de offerte payroll voor freelancers en zzp'ers aan. Dan ontvang je een persoonlijke berekening van ons om een beter beeld te krijgen. Vragen over payroll? Bel ons via 020 - 238 69 36 of vul het onderstaande formulier in. Wij helpen je graag verder!

 1. Ja, neem contact met mij op!

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.
 3. Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
 4. Stel je vraag
  Hier kan je jouw bericht kwijt.
 5. Ben je al klant van Tentoo?

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.
 6. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.
 7. E-mail
  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Ook interessant voor jou:

7,6

Klantbeoordeling Freelance Payroll

Op basis van 1561 klantbeoordelingen Freelance Payroll


7,6 uit 10

 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • “Ik ben superblij met jullie systeem en dat ik een payrollbedrijf heb ingeschakeld voor mijn werkzaamheden als dansdocent. Ik krijg mijn geld altijd op tijd en ik heb geen omkijken naar belastingen. Top!”

  Patrick Mussendijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
Onbekommerd ondernemen

Webinar: Personeel vinden, binden en boeien

Wapen je als werkgever tegen de krappe arbeidsmarkt. In ons gratis webinar krijg je concrete tips, ervaringen en oplossingen hoe je personeel vindt, bindt én boeit.

Bekijk webinar