Starten als zzp’er: Kies voor een veilige start

Voordelen ZZP-Support:

 • Binnen 7 dagen je opdracht uitbetaald
 • Volledige administratie en belastingaangifte verzorgd
 • Sluit voordeling verzekeringen af
 • Geen facturatie en debiteurenbeheer
 • Persoonlijk adviseur met kennis van zaken
 • 24/7 online inzicht in je administratie

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van ZZP-Support? Bel ons dan via 020 524 60 59 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Starten als zzp’er: Kies voor een veilige start

Je hebt de knoop doorgehakt: je wilt voor jezelf beginnen als zzp'er! Je wilt genieten van de vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid van een freelance carrière. Daartegenover staat dat je als zzp'er allerlei verplichtingen hebt, zoals je administratie en belastingzaken.

Voor jezelf beginnen zonder administratieve rompslomp

Met ZZP-Support van Tentoo weet je zeker dat je administratie in goede handen is. Je kunt je pas echt focussen op je vak wanneer je alle randzaken in vertrouwen naast je neer kunt leggen. Tentoo verzorgt voor jou je boekhouding, belastingzaken, facturatie en debiteurenbeheer.

Uniek: je opdrachten 100% uitbetaald binnen zeven dagen

Dankzij Tentoo heb je geen omkijken meer naar facturatie en hoef je niet achter je geld aan. Je geeft ons enkel de opdracht en het afgesproken bedrag door en wij doen de rest! Omdat wij je opdrachten voorfinancieren, heb je binnen zeven dagen je geld! Dit voorkomt dat je betalingsproblemen krijgt.

Zonder zorgen voor jezelf beginnen

Behalve je debiteurenbeheer, regelen wij ook je boekhouding, BTW en IB-aangiften. Daardoor hoef jij je alleen maar bezig te houden met je passie. Vanaf dag één krijg je bij ons een persoonlijke adviseur met kennis van zaken. Je kunt met alle vragen op administratief en fiscaal gebied bij hem of haar terecht. Zo zorgen wij ervoor dat je onbekommerd kunt ondernemen!

Goed verzekerd

Met een goede pensioenvoorziening, arbeidsongeschiktheids- en risicoaansprakelijkheidsverzekering is het ontspannen ondernemen. Deze (en andere) verzekeringen kun je voordelig via Tentoo afsluiten. Door ons grote collectief hebben we mooie kortingen kunnen bedingen bij verschillende verzekeraars. Ook het afsluiten van een hypotheek is in veel gevallen mogelijk via Tentoo.

Contact

Onze deskundige ZZP-adviseurs helpen je graag om succesvol te zijn als zzp’er. Wil je graag weten wat allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag zien hoe we jou onbekommerd laten ondernemen.

 

 • Ja, ik ontvang graag een persoonlijke berekening!

  Vul hier alsjeblieft je naam in.

  Vul hier de naam van je mogelijke opdrachtgever in waarvoor je wilt freelancen?

  We sturen de offerte per mail toe. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

  Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

  Invalid Input

 • Ja, neem contact met mij op!

  Vermeld hier alsjeblieft je naam.

  Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

  We sturen je de offerte per mail. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

  Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »