ZZP administratie uitbesteden

Als zzp'er heb je veel vrijheid. De vrijheid om te doen waar je passie ligt. Maar als zzp’er ben je ook gebonden aan allerlei verplichtingen, zoals het voeren van een administratie en belastingzaken. Daar ben je toch geen zzp’er voor geworden?

Geen zorgen om je zzp administratie

Je kunt je pas echt focussen op je werk wanneer je alle randzaken in vertrouwen naast je neer kunt leggen. Met ZZP-Support van Tentoo weet je zeker dat je ZZP administratie in goede handen is. Tentoo verzorgt voor jou je administratie, belastingzaken, facturatie en debiteurenbeheer.

Uniek: je opdrachten 100% uitbetaald binnen zeven dagen

Wij nemen je debiteurenbeheer volledig over. Jij hebt dus geen omkijken naar facturen en je hoeft niet achter je geld aan. Je geeft ons enkel de opdracht en het afgesproken bedrag door en wij doen de rest! Omdat wij je opdrachten voorfinancieren, heb je binnen zeven dagen je geld! Dit is een unieke service in Nederand.

ZZP administratie goed geregeld

Behalve je debiteurenbeheer, regelen wij ook je administratie, BTW en IB-aangiften. Daardoor hoef jij je alleen maar bezig te houden met je vak. Dat is onbekommerd ondernemen volgens Tentoo! Vanaf dag één krijg je bij ons een persoonlijke adviseur met kennis van zaken. Je kunt met alle vragen op administratief en fiscaal gebied bij hem of haar terecht.

Goed verzekerd

Met een goede pensioenvoorziening, arbeidsongeschiktheids- en risicoaansprakelijkheidsverzekering onderneem je een stuk relaxter. Deze (en andere) verzekeringen kun je voordelig via Tentoo afsluiten. Door ons grote collectief hebben we mooie voordelen en kortingen kunnen bedingen bij verschillende verzekeraars. Ook het afsluiten van een hypotheek is in veel gevallen mogelijk via Tentoo.

Meer weten?

Meer weten over ZZP-Support? Bel ons dan via 020 - 524 60 59.

Voordelen van ZZP-Support

 • Uniek: binnen zeven dagen betaald;
 • Je volledige zzp administratie en belastingaangifte verzorgd;
 • Persoonlijk adviseur met kennis van zaken;
 • Geen facturatie en debiteurenbeheer;
 • Sluit voordelig verzekeringen af;
 • 24/7 online inzicht in je administratie via my.tentoo!

 

ZZP administratie

Ja, neem contact met mij op!

Vermeld hier alsjeblieft je naam.

Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

We sturen je de offerte per mail. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »