020 - 420 20 70

Ik ben zzp’er / freelancer

Als freelancer en zzp’er heb je de vrijheid om te doen waar je goed in bent. Helaas horen bij het ondernemerschap ook zaken die je vaak minder energie geven. Denk aan bijvoorbeeld belastingen, administratie en debiteurenproblemen. Tentoo helpt je graag met juist die zaken.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ook handig: de whitepaper met álles over parttime ondernemen.

Staat je vraag er niet tussen? We helpen je graag!

Via het onderstaande formulier kun je direct in contact met ons komen. Stel je vraag en we bellen (of e-mailen) je zo snel als mogelijk. Zelf bellen kan ook, dat is vaak het snelst. Je kunt ons bereiken via 020 - 238 69 36.

 1. Ja, neem met mij contact op!

 2. Stel je vraag
  Vul hier alsjeblieft je vraag in.
 3. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je naam in.
 4. E-mail
  Vul hier alsjeblieft je e-mailadres in.
 5. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Nieuws l Regeerakkoord: wat kun je verwachten?

Een modernere en eerlijkere arbeidsmarkt: dat is de ambitie van kabinet Rutte III. In het regeerakkoord staat in hoofdlijnen hoe de ideale arbeidsmarkt er volgens de regeringspartijen uitziet. Wat kun jij als freelancer/zzp'er verwachten?

Beoogde veranderingen voor zelfstandig ondernemers

Zelfstandigen moeten de ruimte krijgen om te ondernemen en schijnzelfstandigheid moet effectiever worden bestreden. Het kabinet heeft de volgende plannen:

 • De Wet DBA wordt vervangen door een (online) opdrachtgeversverklaring die duidelijkheid gaat geven bij de inhuur van zelfstandig ondernemers.
 • Er komen nieuwe regels waardoor uit de duur en het tarief van de samenwerking is op te maken of sprake is van een arbeidsovereenkomst of van zzp-inhuur.
 • Afbouw van de fiscale zelfstandigenaftrek.
 • Uitgezocht wordt hoe zelfstandig ondernemerschap via de invoering van een ondernemersovereenkomst een eigen plek kan krijgen in het Burgerlijk Wetboek om de positie van zelfstandig ondernemers te verstevigen en verhelderen.
 • Het verzekeringsaanbod voor zzp’ers moet worden verbeterd, zodat meer zelfstandige ondernemers zich kunnen en willen verzekeren.

Misschien ook interessant voor jou:

8,8

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 63 klantbeoordelingen ZZP-Support


8,8 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Ik geef geen tien, want er is altijd nog ruimte voor verbetering. Maar ik ben dik en dik tevreden over Tentoo."

  Tine van Oorschot
 • "Samen met Tentoo groeien we en dankzij Tentoo groeien we!"

  Maartje van der Hoeven - Eigenaar Models at Work
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Mijn werk is stressvol: veel onderweg, onregelmatige uren en onder hoogspanning. Administratiestress wil ik daar niet bij hebben. ZZP-Support zorgt dat ik mij daar niet druk over hoef te maken.”

  Chris Weeda

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »