020 - 420 20 70

Ik ben zzp’er / freelancer

Als freelancer en zzp’er heb je de vrijheid om te doen waar je goed in bent. Helaas horen bij het ondernemerschap ook zaken die je vaak minder energie geven. Denk aan bijvoorbeeld belastingen, administratie en debiteurenproblemen. Tentoo helpt je graag met juist die zaken.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ook handig: de whitepaper met álles over parttime ondernemen.

Staat je vraag er niet tussen? We helpen je graag!

Via het onderstaande formulier kun je direct in contact met ons komen. Stel je vraag en we bellen (of e-mailen) je zo snel als mogelijk. Zelf bellen kan ook, dat is vaak het snelst. Je kunt ons bereiken via 020 – 420 20 70.

 1. Ja, neem met mij contact op!

 2. Stel je vraag
  Vul hier alsjeblieft je vraag in.
 3. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je naam in.
 4. E-mail
  Vul hier alsjeblieft je e-mailadres in.
 5. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Nieuws l Handhaving Wet DBA opnieuw opgeschort

De handhaving op de Wet DBA is opnieuw opgeschort. Dit maakte minister Eric Wiebes onlangs bekend. Door deze opschorting krijgen zzp’ers en opdrachtgevers tot 1 juli 2018 geen boetes of naheffingen.

De wet DBA is in mei 2016 in het leven geroepen om zowel zzp’ers als opdrachtgevers meer duidelijkheid te geven over hun onderlinge arbeidsrelatie. Modelovereenkomsten omschrijven aan welke voorwaarden de samenwerking tussen de zelfstandige en de opdrachtgever moet voldoen. Door onduidelijkheden rondom het naleven van de wet en bijbehorende overeenkomsten, werd de handhaving eerder al uitgesteld tot 1 januari 2018. Dat is nu dus met 6 maanden verlengd.

Modelovereenkomsten blijven beschikbaar

Zzp’ers en opdrachtgevers kunnen tot die tijd gewoon blijven werken met de modelovereenkomsten. Het gebrek aan handhaving betekent ook niet dat ‘kwaadwillenden’ vrij spel hebben. Wanneer opdrachtgevers bewust misbruik maken van de wet DBA, kunnen zij wél een naheffing of boete verwachten.

Misschien ook interessant voor jou:

8,8

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 63 klantbeoordelingen ZZP-Support


8,8 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Samen met Tentoo groeien we en dankzij Tentoo groeien we!"

  Maartje van der Hoeven - Eigenaar Models at Work
 • “Mijn werk is stressvol: veel onderweg, onregelmatige uren en onder hoogspanning. Administratiestress wil ik daar niet bij hebben. ZZP-Support zorgt dat ik mij daar niet druk over hoef te maken.”

  Chris Weeda
 • "Ik geef geen tien, want er is altijd nog ruimte voor verbetering. Maar ik ben dik en dik tevreden over Tentoo."

  Tine van Oorschot
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »