Thuiswerken1

Academy for Flex

Opleidingsmogelijkheden voor flexkrachten

Flexkrachten die via Tentoo werken, hebben automatisch en gratis toegang tot Academy for Flex.

Gratis opleidingsplatform voor flexkrachten

Academy for Flex is het online opleidingsplatform voor alle flexkrachten van Tentoo. Voor ons is het belangrijk om samen met jou als opdrachtgever ervoor te zorgen dat onze werknemers duurzaam inzetbaar zijn en blijven en dat er aandacht is voor hun persoonlijke ontwikkeling. Academy for Flex helpt ons hierbij. Jouw flexkrachten hebben via hun account in Pay4me toegang tot Academy for Flex. In Academy for Flex kunnen ze gebruik maken van honderden gratis online lessen, korte trainingen en cursussen. Ook kunnen flexkrachten zich inschrijven voor een betaalde opleiding of training. Het kost hen niets, want alle kosten worden gefinancierd vanuit het scholingsbudget van Tentoo.

Duurzame Inzetbaarheid
De wereld om ons heen verandert. De arbeidsmarkt verandert ook. Sommige ontwikkelingen gaan snel, anderen wat langzamer, maar we zitten momenteel in een versnelling. En in deze versnelling worden er andere vaardigheden van flexkrachten gevraagd. Als zij duurzaam inzetbaar zijn, dan betekent dat, dat ze niet alleen vandaag kunnen werken, maar ook dat ze al rekening houden met het werk van morgen, of het werk over een jaar. Of zelfs nog verder… de toekomst. Als flexkrachten duurzaam inzetbaar zijn, dan zijn ze voorbereid op het doen van andere werkzaamheden en zijn ze in staat om zich aan te passen aan nieuwe werkomstandigheden. Dat is belangrijk. Academy for Flex helpt ons daarbij.

Leren is belangrijk én leuk!

Wist je dat ruim de helft van alle werknemers (51%) in Nederland ‘leren’ heel belangrijk vindt? Maar wist je ook dat slechts 20% van de werknemers ook echt in actie komt om te leren? Hoe zit dat bij jou, hoeveel hebben de mensen in jouw organisatie afgelopen jaar geleerd? Heb jij ze voldoende gestimuleerd om te leren? En wat zou jij willen dat ze het komende jaar nog gaan leren? Als een werkgever een werknemer stimuleert om zichzelf te ontwikkelen, dan komt meer dan 90% ook echt in actie. Dat betekent in ons geval dat Tentoo, samen met jou als opdrachtgever een belangrijke rol heeft om de flexkrachten te laten leren.

Man-met-laptop-bij-zwembad

Voor ieder wat wils

In Academy for Flex zijn verschillende leervormen opgenomen. zowel video’s, teksten en opdrachten en zijn naast online, soms ook klassikaal te volgen. Zo is er voor ieder wat wils. Uit ervaring weten we dat flexkrachten die actief bezig zijn met scholing en hun persoonlijke ontwikkeling over het algemeen enthousiaster zijn, meer gemotiveerd en meer tevreden over hun werk. Maar ook dat ze als mens gelukkiger zijn. Voldoende redenen om alle flexkrachten aan het leren te krijgen.