Klantverhaal

Onze klanten aan het woord.

Tentoo heeft door de jaren heen een knap staaltje klanten voor zich te weten winnen. Van freelance klanten die we dagelijks helpen met hun factoren tot werkgevers voor wie wij de payroll verzorgen. Ben jij benieuwd wat we nou precies voor deze klanten doen? En hoe we hun helpen te focussen op wat echt belangrijk is? Lees dan de klantverhalen!

Werkgever

Signode


Kuno is plantmanager bij Signode in Zwijndrecht, een bedrijf dat verpakkingsmateriaal produceert met afgekeurde rollen melkpak-verpakkingsmateriaal. Naast vast personeel werkt Signode ook met flexibel personeel dat via Tentoo wordt verloond. Volgens Kuno is Tentoo een kostenefficiënt alternatief voor uitzendbureaus, en hij waardeert vooral de transparantie en informatieve aanpak. Tentoo biedt duidelijke inzichten in wettelijke veranderingen en verplichtingen, en hun persoonlijke benadering en uitleg over wet- en regelgeving maken het verschil.

Wil je meer weten over Signode en Kuno’s ervaringen met Tentoo? Lees dan het volledige interview.

Lees het hele verhaal

Moneypenny


Marianne is de oprichter van Moneypenny, een bureau dat virtual assistants (VA’s) koppelt aan klanten die flexibele secretariaats- of marketingdiensten nodig hebben. Moneypenny werkt al een paar jaar samen met Tentoo vanwege hun maatwerkoplossingen en persoonlijke benadering. Marianne waardeert ook de transparantie in kosten en het efficiënte online portaal van Tentoo, dat helpt bij het onboarden van VA’s. Dit portaal biedt duidelijke en aangepaste informatie voor Moneypenny’s behoeften.

Wil je meer weten over Moneypenny en Marianne’s ervaring met Tentoo? Lees dan het volledige interview.

Lees het verhaal

Klondyke


Matthijs is de oprichter en eigenaar van Klondyke, een webwinkel voor antiquarische en tweedehands boeken. Al meer dan 30 jaar levert hij prachtige boeken aan liefhebbers wereldwijd en biedt hij een bijzondere werkplek voor scholieren en studenten. Door de groei van zijn bedrijf kreeg Matthijs te maken met uitdagingen rondom personeels- en salarisadministratie. Hij schakelde Tentoo in om hem daarbij te helpen, omdat ze alle contracten en personeelszaken voor hem regelen, wat hem veel tijd bespaart.

Wil je weten welke voordelen Matthijs ervaart sinds zijn samenwerking met Tentoo? Lees er alles over in het volledige interview.

Lees het hele verhaal
Dobben6

"Met het scholingsbudget via Tentoo kunnen onze medewerkers hun kennis en vaardigheden binnen de horeca verbreden."

Regina en haar partner zijn sinds 2018 de trotse eigenaren van Brasserie om de Dobben in Burgum. Bij de start hadden ze geen horeca-ervaring en vroegen advies aan andere horecabedrijven. Een brasserie in Leeuwarden raadde Tentoo aan als betrouwbare partner voor de verloning van personeel. 

“We stonden op het punt om voor het eerst personeel aan te nemen. De risicospreiding, gunstige omrekenfactor en het persoonlijke scholingsbudget spraken ons erg aan. Tentoo neemt onze zorgen weg over uitval van medewerkers, en het feit dat we geen loonadministratie hoeven te doen, is een grote plus.” 

Meer weten over Brasserie om de Dobben en hoe Regina de samenwerking met Tentoo ervaart? Lees er alles over in dit interview. 

 

Regina

Eigenaar Brasserie om de Dobben

Lees verhaal van Brasserie om de Dobben

Freelancer

“Ik hoef alleen mijn uren in te vullen. Hoe chill is dat!?”

Kim Heerooms werkt naast haar studie Chinese Geneeskunde 32 uur per week als intercedent en geeft in de avonden yogales. Haar werk als yogadocent doet ze via Tentoo.

“Ik werk met veel plezier als yogadocent, maar houd niet heel veel vrije tijd over. De werkwijze via Tentoo levert mij vooral veel tijdswinst op. Ik hoef geen administratie op orde te houden en hoef niet te werken met zzp-overeenkomsten. Ik hoef alleen mijn uren in te vullen en ‘that’s it’. Hoe chill is dat!?”

Kims Yoga-2 cropped

“Tentoo werkt voor mij, al ruim 12 jaar”

Tim is Laser & Lighting Operator en werkt al 12 jaar als freelancer via Tentoo.

“Voor mij betekent Tentoo Directors Cast en Crew vooral vrijheid om te doen waar ik goed in ben. Ik kan lekker bezig zijn met de belichting van artiesten, zonder te veel tijd en energie kwijt te zijn aan randzaken omtrent mijn verdiensten en verloning.

Ik blijf “eigen baas” en maak mijn eigen afspraken. Tegelijkertijd geniet ik van een gezonde en werkbare arbeidsverhouding en zijn mijn sociale en aansprakelijkheidsverzekering gedekt. In tegenstelling tot andere zzp’ers om mij heen kreeg ik bijvoorbeeld wél recht op een sociale uitkering toen mijn sector stil lag tijdens de coronaperiode.”

Tim_testimonial

Hey Tentoo! Ik heb een vraag

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.