Matchingsplatform komt op stoom

16 december 2019

Matchingsplatform komt op stoom

Het dagelijkse aantal matches op het matchingsplatform van Tentoo is vertienvoudigd sinds de livegang half november. Elke dag vinden meer opdrachtgevers en flexwerkers elkaar via jobs.brisker.nl. Inmiddels telt het matchingsplatform vele duizenden vacatures en kandidaten. Het platform is klaar voor de grote groei aan vacatures en kandidaten die de komende weken volgt.

Het online matchingsplatform helpt jou als opdrachtgever om snel de beste kandidaat te vinden voor je vacature of opdracht. Het platform bevat duizenden flexwerkers en dit aantal groeit dagelijks. Je plaatst eenvoudig je vacature en iedereen op het matchingsplatform kan hierop solliciteren. Onze matching consultants helpen je helpen met het screenen van de kandidaten en kunnen helpen met het opstellen van vacatures.

Waarom het matchingsplatform?

Wanneer je als opdrachtgevers werkt met het matchingsplatform, kun je medewerkers verlonen met de uitzendovereenkomst. Hiermee kun je ze tot 5,5 jaar op flexibele basis inzetten. Er zijn twee wettelijke voorwaarden voor het werken met de uitzendovereenkomst. Ten eerste mag de medewerker niet exclusief aan jouw organisatie ter beschikking worden gesteld. Hij moet de mogelijkheid hebben om ook (parttime) voor een andere opdrachtgever te werken. Jij profiteert van flexibiliteit, maar de medewerker ook. De tweede voorwaarde is dat wij als juridisch werkgever een rol spelen bij het ‘bij elkaar brengen van vraag en aanbod’ (de allocatiefunctie). Het matchingsplatform maakt het mogelijk om de uitzendovereenkomst te kunnen inzetten.

Payrollovereenkomst

Wil je niet werken met het matchingsplatform? Dan is verlonen met de payrollovereenkomst voor jou wellicht een oplossing.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »