Medewerkers verlonen met een uitzendovereenkomst

Voordelen:

 • Medewerkers tot 5,5 jaar flexibel inzetbaar
 • Personeel vinden met het matchingsplatform
 • Voorgefinancierde loonkosten
 • Werkgeverschap zonder risico’s

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Medewerkers verlonen met een uitzendovereenkomst

Veel ondernemers kiezen voor verlonen met de uitzendovereenkomst wanneer ze medewerkers flexibel inzetten. Op deze manier kunnen medewerkers tot 5,5 jaar op flexibele basis voor je werken. Je bent als ondernemer bovendien vrij van werkgeversrisico’s en -plichten. Kortom: maximale flexibiliteit en optimale ontzorging.

Wat is een uitzendovereenkomst?

Een uitzendovereenkomst is een arbeidsovereenkomst tussen drie partijen: de medewerker, de opdrachtgever (jij) en de juridisch werkgever (Tentoo). De medewerker werkt voor jouw organisatie, maar staat bij ons op de loonlijst. Wij zijn als juridisch werkgever onder meer verantwoordelijk voor:

 • Salaris uitbetalen
 • Premies en loonbelastingen afdragen
 • Loonkosten voorfinancieren
 • Loonstroken verstrekken
 • Ziek- en betermeldingen verwerken
 • Doorbetaling bij ziekte

Medewerkers tot 5,5 jaar flexibel inzetten

Als aanbieder van flexibele arbeid mogen wij de ‘CAO voor uitzendkrachten’ hanteren. Onderdeel van deze cao is dat werknemers tot 5,5 jaar lang flexibel mogen worden ingezet. En daar profiteer jij als opdrachtgever van. Medewerkers worden ingedeeld in het fasensysteem van branchevereniging NBBU, waarbij de indeling afhankelijk is van het werkverleden van de medewerker. Dit is de fase-opbouw:

Fase 1 + 2    Fase 3    Fase 4 
Duur: 78 weken   Duur: 4 jaar   Duur: onbepaald
Je betaalt alleen voor de gewerkte uren en kunt de samenwerking op elk moment beëindigen. Na 26 weken start fase 2, de medewerker bouwt vanaf dan pensioen op.                             In deze periode mag je de medewerker zesmaal een contract voor bepaalde tijd geven.                        Na 5,5 jaar flexibele arbeid heeft de medewerker recht op een vaste aanstelling.


Exclusiviteit en allocatie

Als je een medewerker inzet met een uitzendovereenkomst mag hij niet exclusief aan jouw organisatie ter beschikking worden gesteld. De uitzendkracht moet de mogelijkheid hebben om ook (parttime) voor een andere opdrachtgever te werken. Jij profiteert van flexibiliteit, maar jouw medewerker ook. De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) verplicht ons ook om bij het werken met een uitzendovereenkomst een rol te spelen bij het ‘bij elkaar brengen van vraag en aanbod’. De zogeheten allocatiefunctie. Dit doen wij met ons matchingsplatform.

Vind personeel via ons unieke matchingsplatform

Je mag werken met ons unieke matchingsplatform. Dit online platform helpt jou om snel de beste kandidaat te vinden voor jouw vacature of opdracht. Je plaatst eenvoudig je vacature(s) en iedereen op het matchingsplatform kan hierop solliciteren. Ons platform bevat meer dan 20.000 flexwerkers. Wij helpen jou met het opstellen van die vacatures en met het screenen van de kandidaten. Is er een match en wil jij de kandidaat graag inzetten? Dankzij de naadloze integratie met ons backoffice systeem Pay4me kan jouw ‘match’ al binnen een dag op flexibele basis voor je werken.

Voordelen van het matchingsplatform:

 • Gratis vacaturetool
 • Toegang tot ruim 20.000 beschikbare flexwerkers
 • Match met voor jou bekende en onbekende kandidaten
 • Screening van profielen van geschikte kandidaten
 • Hulp bij het opstellen van vacatures
 • Koppeling met jouw account in Pay4me

Zó eenvoudig start je

Personeel verlonen via Tentoo gaat snel en eenvoudig. In drie stappen kan een medewerker binnen een dag voor jou aan de slag.

 1. Match’ met een geschikte kandidaat via ons matchingsplatform
 2. Maak werkafspraken met de medewerker en geef ze digitaal aan ons door
 3. Wij regelen alle administratie en de medewerker kan dezelfde dag al voor je werken

Contact

Meer weten over verlonen met de uitzendovereenkomst? Vraag hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen via 020 - 723 09 53. Wij helpen je graag verder!

Ik wil advies over verlonen met een uitzendovereenkomst

Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.

Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Invalid Input

Verlonen met een payrollovereenkomst

Werken met de uitzendovereenkomst is niet in iedere situatie de beste oplossing. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om te verlonen met een payrollovereenkomst. Dit biedt de mogelijkheid om medewerkers helemaal zelf te werven en selecteren en exclusief voor jou te laten werken. Lees meer weten over verlonen met een payrollovereenkomst.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »