Schikking Tentoo, regionale omroepen en FNV - Tentoo
tentoo fnv schikking

Schikking Tentoo, regionale omroepen en FNV

Tentoo, de regionale omroepen en de FNV hebben in gezamenlijk overleg een schikking bereikt voor flexibele arbeidskrachten die in het verleden werkzaam waren voor de regionale omroepen.

Gepubliceerd door: Tentoo
Geplaatst op 13 juli 2023
Leestijd

Tentoo staat voor de eerlijke beloning en correcte behandeling van arbeidskrachten. Een continu veranderend speelveld zonder duidelijke wet- en regelgeving zorgt voor onnodige verschillen van inzicht bij alle partijen die op dit speelveld opereren, zeker als het gaat om de beoordeling van situaties die zich in het verleden hebben voorgedaan.

Tentoo, de regionale omroepen en de FNV hebben in dat kader in gezamenlijk overleg een schikking bereikt voor flexibele arbeidskrachten die in het verleden werkzaam waren voor de regionale omroepen. Tentoo is tevreden over het bereiken van deze oplossing en doet aanvullend een oproep aan de sociale partners en de wetgever: stel duidelijke kaders op waar werkgevers, opdrachtgevers, werknemers en freelancers mee geholpen zijn zodat iedereen krijgt waar zij recht op heeft.

 

Mogelijk ook interessant voor jou