IMG_2981-3-1

AFAS Live en Tentoo verlengen succesvolle samenwerking

Amsterdam, 27 februari 2023 – Het is alweer 6 jaar geleden dat AFAS Live en HR-dienstverlener Tentoo de handen ineen sloegen. Sinds 2017 ondersteunt Tentoo met het effectief inzetten van de flexpool van al het bar- en garderobepersoneel van AFAS Live. Dit jaar wordt deze samenwerking wederom verlengd met 3 jaar!

Gepubliceerd door: Tentoo
Geplaatst op 23 maart 2023
Leestijd

Betrouwbare samenwerking

AFAS Live ontvangt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers van concerten en zakelijke evenementen. Het hebben van een specialistische partner die zich inzet om het ontwikkelingsniveau van onze flexkrachten op peil te houden is daarom erg belangrijk. Hierdoor wordt het kwaliteitsniveau continu gemaximaliseerd, wat voor AFAS Live hoog in het vaandel staat. ‘’Gelukkig hecht Tentoo ook net zo veel waarde aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening als wij’’, zegt Birgitte de Winter (directeur AFAS Live).

Tentoo is ontstaan in 1992 in de muziekbranche en heeft sinds die tijd al een groot hart voor live muziek. ‘’Wij zijn trots dat we met onze 31 jaar ervaring met payroll- en hr-diensten AFAS Live kunnen ondersteunen met haar hechte en enthousiaste flexpool. Daarnaast zijn we blij dat we een warm welkom mogen bieden aan flexkrachten die starten bij AFAS Live door ons scholingsplatform Academy for Flex en ons specialisme’’, zegt Daniëlle Lambo (Directeur Tentoo).

Investeren in scholing en ontwikkeling

Net zo goed als werknemers met een vast contract, moeten flexkrachten ook de mogelijkheid krijgen om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Daarom kunnen alle flexkrachten van AFAS Live gebruik maken van de online leeromgeving Academy for Flex via Tentoo. Via dit platform hebben zij onbeperkt gratis toegang tot online trainingen, interessante TED Talks, opleidingen en cursussen.

Hiernaast hebben zij toegang tot een onboarding training, een speciaal voor AFAS Live ontwikkelde leerlijn. In dit programma wordt nieuw personeel meegenomen in de werkprocessen van AFAS Live en praktische zaken zoals de plekken van kluisjes en bij wie ze waarvoor moeten zijn om vragen te stellen. Allemaal handige informatie voordat zij beginnen aan hun eerste dag bij AFAS Live.

Kortom: het onboarding programma maakt het inzetten van nieuw personeel makkelijker en het zorgt ervoor dat nieuwe collega’s zich sneller thuis voelen bij AFAS Live.

Tentoo | AFAS Live

AFAS Live; een onvergetelijke avond uit

AFAS Live is gevestigd aan de Johan Cruijff Boulevard in Amsterdam Zuidoost en maakt haar credo “Live will never be the same” elke dag meer dan waar. De locatie voor concerten en zakelijke evenementen biedt bezoekers een onvergetelijke avond uit en is daarom meerdere malen genomineerd voor de felbegeerde Pollstar Award voor de beste internationale concertlocatie. AFAS Live is dan ook meer dan vier muren en een dak; het is voor liefhebbers van livemuziek een totale beleving! Tentoo is dan ook meer dan trots dat het al zeker 6 jaar bijdraagt aan het verlonen en onboarden van de flexkrachten.

Tentoo beweegt met je mee

Tentoo is dé partner voor opdrachtgevers als het gaat om payroll, juridisch werkgeverschap of andere loongerelateerde diensten. Tentoo zorgt ervoor dat werkgevers zorgeloos kunnen meebewegen met alles wat de markt vraagt en biedt. Hierdoor zijn zij altijd flexibel in de markt en kunnen zij alle kansen benutten en hier het maximale uithalen. Het uiteindelijke doel van Tentoo? Klanten onbekommerd laten ondernemen waarbij Tentoo functioneert als een deskundige en betrouwbare partner. AFAS Live is dan ook blij met een specialistische partner als Tentoo, waardoor zij in staat wordt gesteld om de totaalbeleving naar de gasten toe te vergroten.

 

Mogelijk ook interessant voor jou