Tentoo is een Great Place To Work! We zijn dan ook ontzettend trots om gecertificeerd te zijn als een geweldige plek om te werken.

Tentoo: een Great Place To Work in 2023

Het is niet voor iedereen weggelegd om gecertificeerd te worden als een Great Place to Work. Toch heeft Tentoo heeft het voor elkaar gekregen! We zijn dan ook ontzettend trots om gecertificeerd te zijn als een geweldige plek om te werken.

Gepubliceerd door: Tentoo
Geplaatst op 1 juni 2023
Leestijd

Waarom is Tentoo een Great Place To Work?

Bij Tentoo staat het team centraal. We geloven in een werkomgeving waarin iedereen wordt gezien, gehoord en gewaardeerd. Elke individuele bijdrage is waardevol en we moedigen onze medewerkers aan om ideeën te delen, samen te werken en te innoveren. Door een sfeer van open communicatie en plezier, creëren we een inspirerende en motiverende werkomgeving.

Investeren in groei en ontwikkeling

Daarnaast investeren we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden een breed scala aan professionele ontwikkelingsmogelijkheden en ondersteunen hun bij het bereiken van carrièredoelen. Bij Tentoo hechten we veel waarde aan voortdurend leren en verbeteren. We moedigen elkaar aan om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als professionals. Dankzij al deze inspanningen is Tentoo gecertificeerd als een geweldige werkplek door Great Place To Work in 2023.

Certificaat Tentoo Great Place To Work 2023

Wat maakt Tentoo een bijzondere werkplek?

Wat Tentoo echt bijzonder maakt, is onze nadruk op werkplezier. We geloven dat plezier op het werk de sleutel is tot succes. We organiseren regelmatig sociale evenementen, teambuildingactiviteiten en andere leuke initiatieven om een positieve en energieke sfeer te bevorderen. We zijn er trots op dat we de Great Place to Work-certificering voor 2023 hebben behaald, omdat het een bevestiging is van onze inzet voor onze medewerkers en bedrijfscultuur. Bij Tentoo vind je niet alleen een plek om te werken, maar een plek waar je je thuis voelt.

Kom werken bij Tentoo!

Kom werken bij Tentoo en ervaar het zelf! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s die ons team in Amsterdam willen versterken. Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons team? Bekijk dan de actuele vacatures op onze vacaturepagina. Of je nu een ervaren professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, een starter die zijn carrière wil starten bij een geweldige werkplek, of ergens daartussenin; we kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen in ons team!

Lachende vrouw die uitkijkt om te werken bij Tentoo vanwege de Great Place To Work certificering.