Voor het eerst personeel aannemen? - Tentoo
Payroll Tentoo

Voor het eerst personeel aannemen?

Je bent zzp’er, de zaken lopen goed en je hebt, net als 190.000 andere zzp’ers, de ambitie om te groeien mét personeel. Of je bent een startend MKB’er die op het punt staat iemand in dienst te nemen. Hoe pak je dat aan?

Direct contact

Veel om rekening mee te houden

Bij het aannemen van je eerste personeelslid komt een hoop kijken. Denk bijvoorbeeld aan de loonadministratie, het afdragen van loonheffingen en het bijhouden van wet- en regelgeving. Ook moet je rekening houden met wat personeel kost. Bovendien krijg je te maken met arbeidsrechtelijke risico’s, zoals de doorbetalingsplicht bij ziekte, de ketenregeling en de transitievergoeding.

Twijfels?

Arbeidsrechtelijke risico’s en werkgeverstaken maken de drempel om iemand in dienst te nemen een stuk hoger. Misschien dat je daardoor twijfelt om of je toch niet liever zzp’er blijft en dus niemand in dienst neemt. Maar het is zonde als je groei-ambities laat varen voor risico’s die je vrij eenvoudig kunt verleggen. Want..er is een heel interessant alternatief.

Werkgeverschap
Populair alternatief

Personeel verlonen via Tentoo

Via een van de drie verloningsopties van Tentoo kun je op een laagdrempelige manier personeel aannemen, zonder administratieve verplichtingen. Wij verzorgen de verloning, de loonstroken, de jaaropgaven en de afdrachten voor de Belastingdienst.De medewerker komt op de loonlijst van Tentoo en dat heeft de volgende voordelen:

  • Je hebt geen arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Je betaalt niet door bij ziekte, dat doen wij;
  • Je geeft salarisadministratie uit handen;
  • Loonkosten worden voorgefinancierd;
  • Je blijft zelf je medewerkers werven en aansturen!
Whitepaper

Personeel aannemen

Wat kun je verwachten als je voor het eerst personeel aanneemt? In dit whitepaper vind je allerlei praktische tips.

Whitepaper lezen
Wat past bij jou?

Verloningsopties

Bij Tentoo kun je medewerkers op drie manieren verlonen: op uitzendbasis, op payrollbasis of per opdracht. Wat past het beste bij jou?

Medewerkers verlonen

Offerte of persoonlijk advies

Benieuwd of het voor jou interessant is om je eerste medewerker aan te nemen via Tentoo? We kunnen vrijblijvend voor je uitrekenen wat het kost. Heb je liever eerst persoonlijk advies? We kijken en denken net zo graag met je mee om te kijken wat het beste bij jou past. Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.