Onbekommerd ondernemen

Dat is wat Tentoo al 27 jaar mogelijk maakt voor zowel werkgevers als freelancers en zzp’ers. Benieuwd wat we voor jóu kunnen betekenen?

Tentoo laat jou onbekommerd ondernemen.

Alles wat je moet weten om succesvol te zijn als zelfstandige.

Lees meer

Alles wat je moet weten over vast en flexibel personeel.

Lees meer

Tentoo HR | Payroll | ZZP

Ons bedrijf ontstond in 1992 op de achterkant van een bierviltje in een voetbalkantine. Twee vrienden stelden zich de vraag: Hoe krijgen wij als muziekband sneller uitbetaald en hoe krijgt iedereen een eerlijk deel zonder gedoe rondom administratie en belastingzaken? Het antwoord: payrolling.

Nu, een kwart eeuw later, is er in essentie niet veel veranderd aan onze dienstverlening. Nog steeds helpen wij ondernemers – bedrijven én zelfstandigen – met uitbetalingen en administratieve verplichtingen.

Tentoo is in al die jaren wél flink veranderd. De vriendengroep is nu een team van ruim 90 kennisspecialisten. De voetbalkantine een professioneel kantoor in Amsterdam. Het antwoord is gegroeid naar payroll, ZZP-Support en HR-diensten. En het bierviltje? Dat is veranderd in een duidelijke visie en missie die de leidraad vormen van ons ideaal: Onbekommerd Ondernemerschap!

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap