Wanneer ontvang ik mijn jaaropgave?

Vier voordelen:

 • Jaaropgave is altijd beschikbaar op my.tentoo.nl
 • Je krijgt binnen zeven dagen uitbetaald
 • Je bouwt rechten op voor de WW, ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Je bouwt pensioen op na 26 gewerkte weken

Voor vragen over payrolling? Bel 020 - 420 20 70 voor meer informatie!

Wanneer ontvang ik mijn jaaropgave?

Wanneer je een opdracht via Tentoo krijgt uitbetaald, ontvang je ook een jaaropgave van ons. Deze jaaropgave ontvang je per e-mail in februari of maart. De gegevens op deze jaaropgave sturen wij ook naar de Belastingdienst. Wanneer je dan jouw aangifte inkomstenbelasting indient, zijn de gegevens van de jaaropgave van Tentoo al ingevuld. Wij adviseren je wel om de bedragen in je aangifte goed te controleren met de gegevens op je jaaropgave.

Heb je voor andere opdrachtgevers gewerkt?

Heb je voor meerdere opdrachtgevers gewerkt? En hebben deze opdrachtgevers jou niet via Tentoo uitbetaald? Dan ontvang je ook van deze bedrijven een jaaropgave. Vaak heeft de Belastingdienst de bedragen op deze jaaropgave al ingevuld op je belastingaangifte. Maar nogmaals; controleer goed dat de bedragen op je aangifte kloppen.

Jaaropgave beschikbaar op my.tentoo

Je jaaropgave wordt in februari of maart ook beschikbaar gesteld op je account in my.tentoo.nl. Je vindt jouw jaaropgave onder de button Jaaropgave. Deze jaaropgave blijft daar altijd beschikbaar voor jou.

Bereikbaar voor vragen

Heb je een vraag over je jaaropgave? Dan helpen wij je graag. Je kunt ons bereiken via 020 - 420 20 70 of info@tentoo.nl.

Veelgestelde vragen:

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »