Tentoo HUB dienstverlening - Tentoo
Tentoo HR verlonen voor werkgevers

De nieuwe Tentoo HUB dienstverlening

Je wilt als werkgever het beste voor je medewerkers. Daarom heeft Tentoo de perfecte mix voor wanneer jij zélf juridisch werkgever bent, maar wil genieten van de gemakken van payroll. Met onze nieuwe dienstverlening Tentoo HUB ontzorgen wij jou volledig op het gebied van HR. Zo kan jij je focussen op waar jij goed in bent en je medewerkers binden vanuit je eigen organisatie. Want wat jou ook beweegt; Tentoo beweegt mee.

Neem direct contact met ons op!

Wat is Tentoo HUB?

Tentoo HUB staat voor Tentoo HR UitBesteden. Met onze dienstverlening nemen wij alle zaken op het gebied van HR van je over. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de snel veranderende wet- en regelgeving en kun je doen waar je écht goed in bent. Jij de baas, wij de rest.

Doen waar je goed in bent

Bij goed werkgeverschap komt ontzettend veel kijken. Denk niet alleen aan de basisadministratie en loonstroken, maar ook zaken als verzuim, re-integratie en ontslagprocedures. Situaties die misschien niet alledag voorkomen, maar waar je wel op voorbereid moet zijn. Gelukkig ben je met Tentoo HUB verzekerd van alle zaken rondom HR. Tegelijkertijd blijf jij een centraal punt voor je medewerkers.

De voordelen

 • Bind personeel aan jouw organisatie
 • Geen omkijken naar je salarisadministratie
 • 24/7 inzichten in je HR-administratie
 • Een vast HR-aanspreekpunt voor je hele organisatie
Krijg vrijblijvend advies

“Jij blijft zelf juridisch werkgever, Tentoo zorgt voor de juridische naleving van het werkgeverschap.”

 

Tentoo HR verlonen voor werkgevers

Wat regelt Tentoo voor jou?

 • Contractbeheer
 • Salariëring en uitbetaling van je medewerkers
 • Afdrachten naar de juiste instanties (denk aan; UWV, belastingdienst of pensioenfondsen)
 • De loonstroken van de medewerker
 • Koppelingen met pensioenfondsen en arbodiensten
 • De juiste toepassing van de cao

Alles centraal geregeld

Met de nieuwe Tentoo HUB dienstverlening is alles centraal geregeld. Middels ons innovatieve digitaal portaal faciliteren wij werkgevers en hun medewerkers van het moment van inschrijving tot aan het moment van uitbetaling. Zo hou jij het overzicht en hoef je je geen zorgen te maken over de snel veranderende wet- en regelgeving omtrent het uitbetalen van personeel. Tentoo kan deze aspecten van het werkgeverschap uit handen nemen zodat jij kan doen waar je écht goed in bent.

Zó eenvoudig start je

Inventarisatiegesprek Hierin bespreek je samen met de HR-consultent alle rechten en plichten van een werkgever.
Toegang tot Pay4me Zo kan je medewerkers aanmelden, je eigen contract aanbieden en de uren invoeren.
Uitbetaling medewerker Nadat jij de uren hebt ingevoerd regelt Tentoo de uitbetaling en de afdrachten naar de juiste instanties.

Sinds 1992 specialist in (flexibele) arbeid

Tentoo verloont tienduizenden medewerkers bij meer dan 11.000 bedrijven en is van al deze mensen de juridisch werkgever. Daarnaast helpen wij als HR-specialist nog eens honderden ondernemers met hun salarisadministratie en/of het HR-beleid.

En tijden veranderen, maar onze missie niet. Met de ingang van de nieuwe wetgeving Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) nemen ondernemers steeds vaker zelf personeel aan. Hierdoor word je als werkgever verantwoordelijk voor zaken die misschien niet direct in jouw straatje passen. Gelukkig biedt Tentoo hiervoor een passende oplossing. Met HUB ondersteunt Tentoo namelijk ook de ondernemer die zelf juridisch werkgever blijft van zijn organisatie.

20190827-TENTOO-38

Offerte of persoonlijk advies

Meer weten over hoe wij jou kunnen faciliteren in het werkgeverschap? Of benieuwd naar de kosten? Vul dit formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij nemen snel contact met je op.

Je kunt ons ook altijd direct bereiken via telefoonnummer 020 – 723 09 53. We helpen je graag!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.