shutterstock_345688460

Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3

Gepubliceerd door: Niels Hoorn
Geplaatst op 3 juni 2019
Leestijd

Uit onderzoek van het magazine Flexmarkt blijkt dat Brisker Group tot de top-3 grootste specialistische bedrijven in flexibele arbeid van Nederland behoort. Flexmarkt deed onderzoek naar de omzet in 2018 van dit type ondernemingen en Managed Services Providers (MSP’s). Tentoo maakt deel uit van Brisker Group.

Met haar Omzetranglijst kijkt Flexmarkt ieder jaar naar de ontwikkeling van ‘flexibele arbeid’ bedrijven en MSP’s binnen de flexbranche. Het aandeel van deze ondernemingen binnen de branche blijft de laatste jaren groeien.

Brisker Group op plek 3

Op de omzetranglijst over 2018 staat Brisker Group op plek 3, achter HeadFirst Group en Brainnet Groep. Brisker Group wordt gevormd door de labels Holland Payroll, NextPayroll, Pay for People, Smart Services en Tentoo. Brisker Group realiseerde in 2018 een omzet van € 445 miljoen. Dit is een groei van 17% ten opzichte van 2017.

Paul den Ronden, algemeen directeur van Brisker Group: “We zijn uiteraard heel trots op deze mooie notering. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de groei van onze onderneming. We hebben met Nextpayroll een extra label toegevoegd en geïnvesteerd in het samenbrengen van onze labels en integreren van onze dienstverleningen. Dit heeft ertoe geleid dat we onze klanten nóg beter kunnen ondersteunen in hun ondernemerschap. Gezien onze omzetgroei zijn we daar goed in geslaagd. We hebben nieuwe klanten aangetrokken en bestaande klanten helpen groeien.”

Volledige ranglijst

De top-tien van Flexmarkt ziet er dit jaar als volgt uit:

1. HeadFirst Group
2. Brainnet Groep
3. Brisker Group
4. Between Staffing
5. Payroll Select Groep
6. Hays Nederland
7. TCP Solutions
8. P-services HR group
9. Please Payroll
10. WePayPeople

Geef me nog meer informatie!

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden