Tentoo: het eerste payroll bedrijf van Nederland

Payroll bedrijf Tentoo:

 • Eerste payroller van Nederland
 • Actief sinds 1992
 • Voor vast én flexibel personeel
 • Actief voor 11.000 bedrijven en 22.000 bedrijven
Tentoo: het eerste payroll bedrijf van Nederland

Payroll is de afgelopen jaren bezig geweest aan een opmars. Steeds meer bedrijven zijn payroll gaan inzetten voor hun flexibele schil. Een bijkomende ontwikkeling hiervan is de groei van het aantal payroll bedrijven in Nederland. Inmiddels zijn er honderden payroll aanbieders actief.

Van al deze payroll bedrijven is Tentoo de allereerste. Tentoo is opgericht in 1992 opgericht vanwege een vraag uit de creatieve sector. Freelancers wilden op een eenvoudige, snelle en legale manier worden ingehuurd zonder administratieve rompslomp. De oprichters van Tentoo maakten dit met payroll mogelijk.

Payroll bleek een gat in de markt. En behalve freelancers zagen ook werkgevers de voordelen van payroll in. Binnen de kaders van goed werkgeverschap konden zij met payroll op een eenvoudige manier flexibeler omgaan met hun medewerkersbestand. Zo ontstond een hele nieuwe manier van werkgeverschap. De afgelopen jaren schoten de nieuwe payroll bedrijven als paddenstoelen uit de grond.

De missie van payroll bedrijf Tentoo

Tentoo is dé partner voor werkgevers, opdrachtgevers en freelancers als het gaat om payroll of andere loongerelateerde diensten. Wij dragen zo bij aan het succes van onze klanten.

Wij realiseren al meer dan 27 jaar continuïteit door een betrouwbaar en deskundig payroll bedrijf te zijn. Het is ons doel om van alle payroll bedrijven kwalitatief de beste te blijven. Wij onderscheiden ons door de flexibiliteit in onze dienstverlening en ons laagdrempelig karakter. Al onze medewerkers verlenen direct of indirect service met als doel onze klanten onbekommerd te laten ondernemen.

De kernwaarden van payroll bedrijf Tentoo

Tentoo is partner van ruim 11.000 bedrijven en ruim 22.000 freelancers. En deze aantallen stijgen jaarlijks. Dat komt mede door de kernwaarden die wij dagelijks centraal stellen:

 • Betrouwbaarheid
 • Klantgerichtheid
 • Deskundigheid
 • Flexibiliteit
 • Kwaliteit

Onbekommerd ondernemen met payrolling van Tentoo

Payrolling van Tentoo betekent zorgeloos ondernemen. Wij ondersteunen:

 • Werkgevers. Door arbeidsrechtelijke risico’s over te nemen en ze te helpen aan een flexibel medewerkersbestand.
 • Freelancers. Door administratieve verplichtingen uit handen te nemen en ze financiële zekerheid te bieden.

Onderdeel van Brisker Group

Tentoo maakt sinds 2017 deel uit van Brisker group. Dit is de overkoepelende naam voor de groep van merken Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo. Brisker maakt ondernemen, leven en werken makkelijker. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunt Brisker organisaties met payroll-oplossingen en backoffice dienstverlening met in eigen beheer ontwikkelde software. Brisker is marktleider op de Nederlandse payroll- en backofficemarkt. Wij zijn een specialist in het uitvoeren van het werkgeverschap van eigen medewerkers, freelancers en uitzendkrachten.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »