HR

Als ondernemer wil je graag die dingen doen waar je bedrijf goed in is. Om meer tijd over te houden voor jouw eigen bedrijfsvoering is het fijn om sommige zaken uit te besteden. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van een goede salarisadministratie of het opzetten van een strak HR-beleid. Tentoo helpt je hier graag bij.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ook handig: Alles over beoordelen, lees het gratis whitepaper.

Staat je vraag er niet tussen? We helpen je graag!

Via het onderstaande formulier kun je direct in contact met ons komen. Stel je vraag en we bellen (of e-mailen) je zo snel als mogelijk. Zelf bellen kan ook, dat is vaak het snelst. Je kunt ons bereiken via 020 – 524 60 51.

Staat je vraag er niet tussen? We helpen je graag!

Vul hier alsjeblieft je naam in.

Vul hier alsjeblieft je e-mailadres in.

Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Vul hier alsjeblieft je vraag in.

Nieuws l HR, tevreden medewerkers en succes

Het vakgebied HR (Human Resources) is ontstaan vanuit de gedachte dat een medewerker geen kostenpost is, maar een voorwaarde die productie mogelijk maakt. Onderzoeken bewijzen continu dat een goed personeelsbeleid leidt tot een hogere omzet. Tentoo helpt bedrijven op alle aspecten met hun HR-beleid.

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk personeel voor jouw bedrijf is. Wat je doelen en strategie ook zijn; het staat of valt met de inzet van middelen én mensen. Hoe jij met je personeel omgaat, bepaalt voor een belangrijk deel het succes van je bedrijf. Je kunt je met jouw HR-beleid en focus op goed werkgeverschap onderscheiden van je concurrentie. Veranker het HR-beleid wel strategisch en slim in je organisatie.

Tevreden personeel

Met een goed HR-beleid verhoog je de tevredenheid van je medewerkers. Wat je aan een hoge tevredenheid onder je medewerkers hebt? Een heleboel! Tevreden medewerkers:

 • Zorgen voor tevreden klanten
 • Verzuimen minder
 • Zijn productiever
 • Zijn een visitekaartje voor jouw bedrijf
 • Zijn extra betrokken bij je organisatie
 • Zijn loyaal

Zet HR-tools in

Oké, het belang van tevreden medewerkers is duidelijk. Maar hoe krijg en houd je jouw personeel tevreden? Dit varieert van het bieden van afwisselend werk, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en een goede beloning. Je kunt hiervoor de volgende HR-tools inzetten:

 • Beoordelingsbeleid opstellen
 • Beloningshuishouding inrichten
 • Personeelshandboek opstellen
 • Functieprofielen en salarishuis
 • Employer branding

Tentoo helpt

Tentoo ondersteunt veel ondernemers met hun HR-beleid. De ene keer helpen we kleinere MKB’ers bij het opzetten van hun HR-beleid. Soms springen onze consultants bij grotere bedrijven bij als interim-kracht of externe adviseur. Het gebeurt ook dat buitenlandse bedrijven een vestiging in Nederland start en onbekend zijn met de regels waar je in ons land als werkgever aan moet voldoen. Wat de reden ook is: Tentoo helpt je graag!

Misschien ook interessant voor jou:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • "Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
 • "De samenwerking met Tentoo bevalt goed. De HR-consultant met wie wij samenwerken, heeft veel inhoudelijke kennis in huis. Als hij iets adviseert, kan ik ervan op aan dat het klopt. Het contact verloopt ook heel prettig.”

  Sandra Vingerling - BOS Brands
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »