020 - 420 20 70

HR

Als ondernemer wil je graag die dingen doen waar je bedrijf goed in is. Om meer tijd over te houden voor jouw eigen bedrijfsvoering is het fijn om sommige zaken uit te besteden. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van een goede salarisadministratie of het opzetten van een strak HR-beleid. Tentoo helpt je hier graag bij.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ook handig: Alles over beoordelen, lees de gratis whitepaper.

Staat je vraag er niet tussen? We helpen je graag!

Via het onderstaande formulier kun je direct in contact met ons komen. Stel je vraag en we bellen (of e-mailen) je zo snel als mogelijk. Zelf bellen kan ook, dat is vaak het snelst. Je kunt ons bereiken via 020 – 524 60 51.

 1. Ja, neem met mij contact op!

 2. Stel je vraag
  Vul hier alsjeblieft je vraag in.
 3. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je naam in.
 4. E-mail
  Vul hier alsjeblieft je e-mailadres in.
 5. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Nieuws l Tentoo HR behaalt ISAE 3402 type II verklaring

Kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar gaat het Tentoo HR om in het verwerken van de salarisadministratie voor MKB’ers, DGA’s, administratiekantoren en Global Payroll Companies. Met succes: de werkzaamheden zijn beloond met een ISAE 3402 type II verklaring. Dit certificaat laat zien dat Tentoo HR ‘in control is over de activiteiten die voor haar klanten worden uitgevoerd’.

Er zijn twee typen Service Organisatie Control-rapporten: Type I en Type II. Het Type I-rapport betreft een momentopname. Dit certificaat werd al eerder door Tentoo HR behaald. Het Type II-rapport betreft een periode, meestal zes maanden tot een jaar. “Dit certificaat is dus extra waardevol, gezien het over een langere periode gaat en geen momentopname is”, aldus Pascalle Smits, manager Tentoo HR.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een ISAE 3402 verklaring toont aan in hoeverre een service-organisatie als Tentoo voldoet aan de kwaliteitseisen die aan een dergelijke organisatie worden gesteld. Om deze verklaring te bemachtigen, wordt door een onafhankelijke auditor gecontroleerd op:

 • beheersmaatregelen voor financiële processen
 • betrouwbaarheid van het primaire proces
 • informatiebeveiliging
 • continuïteit

Groot compliment

De ISAE verklaring is het internationale toonbeeld van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar profiteren zowel Tentoo als haar klanten van. Smits: “De ISAE 3402 type II verklaring is wederom een groot compliment voor ons als organisatie. Het is de bevestiging én het resultaat van onze manier van werken. Het laat zien dat wij zorgvuldig met de gegevens van onze klanten omgaan en dat we hen de zekerheid bieden dat ze volledig ontzorgd worden. Tentoo is ‘in control’ in het verwerken van de salarisadministratie en voldoet aan de strengste internationale kwaliteitseisen op het gebied van servicegerichte organisaties.”

Misschien ook interessant voor jou:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • "De samenwerking met Tentoo bevalt goed. De HR-consultant met wie wij samenwerken, heeft veel inhoudelijke kennis in huis. Als hij iets adviseert, kan ik ervan op aan dat het klopt. Het contact verloopt ook heel prettig.”

  Sandra Vingerling - BOS Brands
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
Onbekommerd ondernemen

Op een succesvol 2019!

Ervaren ondernemer of sta je in de startblokken? Met onze gratis whitepapers informeren wij je over alle randzaken van het ondernemerschap. Zo kom jij dit jaar beslagen ten ijs!

Open whitepapers

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »