Salarisadministratie-2

Salarisadministratie uitbesteden als MKB’er

Hoe werkt dat?

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kost een hoop tijd. Maak het jezelf gemakkelijk. Als je de salarisadministratie uitbesteedt aan Tentoo, weet je zeker dat het tijdig en correct wordt uitgevoerd. Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast ondersteunen wij je met HR-administratieve taken. Zo blijft ondernemen leuk!

Als MKB je salarisadministratie uitbesteden

Om meer tijd over te houden voor je bedrijfsvoering, kun je de loonadministratie uitbesteden. Zo bespaar je veel tijd. Niet alleen aan de uitvoer ervan, maar ook aan het bijhouden van kennis en wijzigingen in arbeidsrecht en cao’s. Het is een hele geruststelling als de specialisten van Tentoo je salarisadministratie overnemen en zorgen voor de correcte en vlotte afhandeling. Je administratie uitbesteden aan Tentoo is eenvoudig. Je hoeft enkel de bedrijfs- en medewerkersgegevens aan te leveren en we kunnen van start!

Voordelen

 • 24/7 online inzicht in je salarisadministratie
 • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken
 • App met signaleringsfunctie
 • Eenvoudige verlof- en verzuimregistratie
Direct contact

Tony's Chocolonely over Tentoo

Tentoo ondersteunt Tony’s Chocolonely door de salarisadministratie uit handen te nemen. Zo kunnen zij een strakke focus leggen op hun missie: 100 procent slaafvrije chocolade, wereldwijd! Henk-Jan Beltman (Chief Chocolate Officer) vertelt over de samenwerking met Tentoo.

Salarisadministratie mét HR-administratieve ondersteuning

Tentoo biedt de mogelijkheid je te ondersteunen met HR-administratieve taken. Dit helpt je bij het voeren van een perfect HR-beleid. Wij bieden je de volgende ondersteuning:

 • Signaalfunctie met betrekking tot de aanzegtermijn van contracten;
 • Signaalfunctie met betrekking tot aflopende contracten;
 • Registreren van het verzuim in jouw Arboportal;
 • Aanleveren gegevens voor verzuimverzekering;
 • Aanleveren gegevens voor pensioenfonds;
 • Eénmaal per jaar een gratis adviesgesprek met een HR-professional.

Daarnaast bieden wij met onze app de mogelijkheid tot Employee Self Service (ESS). Dat houdt in dat je medewerkers zelf verlof kunnen aanvragen, gegevens kunnen wijzigen en loonstroken en jaaropgaven kunnen inzien en downloaden.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact is belangrijk bij salarisadministratie. Omdat we jouw bedrijf goed kennen, kunnen onze medewerkers proactief handelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in cao’s. Bij mutaties of vragen kun je ons altijd bellen. Onze ervaren salarisadministrateurs staan je direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op.

Al interessant vanaf één loonstrook

De maandelijkse kosten van onze administratie zijn gebaseerd op het aantal loonstroken dat wij voor je verzorgen. Hierdoor is onze salarisadministratie interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties.

Salarisadministratie: 28 jaar ervaring

De salarisadministrateurs van Tentoo verzorgen al 28 jaar de salarisadministratie voor ondernemers in het MKB. Wij verzorgen onder meer de loonmutaties en loonaangiften en verstrekken de loonstroken. Ondernemers die hun salarisadministratie uitbesteden krijgen meer vrijheid om zich op de bedrijfsvoering te richten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij onze klanten onbekommerd kunnen laten ondernemen.

Contact

Wil je exact weten wat het inhoudt om je salarisadministratie uit te besteden en wat de kosten zijn? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Wil je eerst meer informatie over onze dienst en hoe onze salarisadministrateurs voor jou aan de slag gaan? Bel ons dan via 020 – 723 09 53. We helpen je graag verder!

20190827-TENTOO-17

 • Heb jij je salarisadministratie voor dit loonjaar al geregeld, maar wil je toch gelijk overstappen? Dan starten we een schaduwadministratie voor je op. Dit houdt in dat Tentoo voor de betreffende maanden binnen het huidige loonjaar alle elementen binnen de salarisadministratie reproduceert. Nadat de uitkomsten identiek zijn aan die van de oude salarisadministratie, kan Tentoo deze overnemen. Voor het schaduwdraaien hanteert Tentoo de loonstrookprijs per medewerker per maand. Deze kosten komen bovenop de geoffreerde opstartkosten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.