Salarisadministratie uitbesteden als MKB'er | Tentoo
Salarisadministratie-2

Salarisadministratie uitbesteden als MKB’er

Eerst even dit

Jouw salarisadministratie nauwkeurig laten uitvoeren is een tijdrovende klus. Kies je voor de service van Tentoo, dan weet je zeker dat dit foutloos gebeurt. Vanwege het hoge animo voor onze dienstverlening in combinatie met ons personeel betekent dit helaas ook dat wij tot tenminste 1 oktober 2022 geen nieuwe relaties kunnen helpen met het uitbesteden van hun loonadministratie. Onze excuses voor het ongemak! Gewoon even oriënteren? Lees gerust verder! Solliciteren als Salarisadministrateur bij Tentoo? Dat kan!

Offerte aanvragen voor oktober

Salarisadministratie uitbesteden?

Om meer tijd over te houden voor je bedrijfsvoering, kun je de loonadministratie uitbesteden. Daarmee bespaar je niet alleen tijd aan het uitvoeren, maar ook aan het bijhouden van alle kennis en wijzigingen in arbeidsrecht en cao’s. Is het niet een hele geruststelling als de specialisten van Tentoo je salarisadministratie overnemen en zorgen voor de correcte en vlotte afhandeling? Je administratie uitbesteden aan Tentoo is eenvoudig. Lever de bedrijfs- en medewerkersgegevens aan en wij kunnen van start!

Voordelen

 • 24/7 online inzicht in je salarisadministratie.
 • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken.
 • App met signaleringsfunctie.
 • Eenvoudige verlof- en verzuimregistratie.
Direct contact

Tony's Chocolonely over Tentoo

Tentoo ondersteunt Tony’s Chocolonely door de salarisadministratie uit handen te nemen. Zo kunnen zij een strakke focus leggen op hun missie: 100 procent slaafvrije chocolade, wereldwijd! Henk-Jan Beltman (Chief Chocolate Officer) vertelt over de samenwerking met Tentoo.

Salarisadministratie mét HR-administratieve ondersteuning

Tentoo kan ondersteunen met HR-administratieve taken. Ons HR-pakket helpt je bij het voeren van een perfect HR-beleid en biedt de volgende ondersteuning:

 • Signaalfunctie met betrekking tot de aanzegtermijn van contracten.
 • Signaalfunctie met betrekking tot aflopende contracten.
 • Ziek en beter melden van medewerkers in jouw Arboportal.
 • Aanleveren gegevens voor verzuimverzekering.
 • Aanleveren gegevens voor pensioenfonds.
 • Eénmaal per jaar een gratis adviesgesprek met een HR-professional.

Aanvullend HR-pakket: volledig of light

Ons HR-pakket is ook beschikbaar in een light-versie. Dit is zonder het ziek en beter melden, zonder het aanleveren van de verzuimverzekeringsgegevens en zonder het aanleveren van de pensioengegevens. Dit is met name interessant wanneer je wel tijdig aflopende contracten in het vizier wilt hebben, maar als je geen pensioenregeling aanbiedt of de mutaties voor het pensioen en arbo zelf wil verwerken.

Self Service

Wij bieden met onze app de mogelijkheid tot Employee Self Service (ESS). Dat houdt in dat je medewerkers zelf verlof kunnen aanvragen, gegevens kunnen wijzigen en loonstroken en jaaropgaven kunnen inzien en downloaden.

Verlofmodule

Als werkgever ben je verplicht het verlofsaldo van je medewerkers bij te houden. Wij bieden een verlofmodule die dit voor je automatiseert. Het systeem berekent per medewerker de beschikbare verlofuren, je medewerker kan het digitaal aanvragen, de leidinggevende kan het verzoek vervolgens af- of goedkeuren. Zo weet iedereen altijd hoeveel vakantiedagen nog beschikbaar zijn.

Salarisadministratie: al interessant vanaf één loonstrook

De maandelijkse kosten van onze administratie zijn gebaseerd op het aantal loonstroken dat wij voor je verzorgen. Hierdoor is onze salarisadministratie interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties.

Salarisadministratie: 29 jaar ervaring

De salarisadministrateurs van Tentoo verzorgen al 29 jaar de salarisadministratie voor ondernemers in het MKB. Wij verzorgen onder meer de loonmutaties en loonaangiften en verstrekken de loonstroken. Ondernemers die hun salarisadministratie uitbesteden krijgen meer vrijheid om zich op de bedrijfsvoering te richten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij onze klanten onbekommerd kunnen laten ondernemen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk bij salarisadministratie. Omdat we jouw bedrijf goed kennen, kunnen onze medewerkers proactief handelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in cao’s. Bij mutaties of vragen kun je ons altijd bellen. Onze ervaren salarisadministrateurs staan je direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op.

Contact

Wil je exact weten wat het inhoudt om je salarisadministratie uit te besteden en wat de kosten zijn? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Wil je eerst meer informatie over onze dienst en hoe onze salarisadministrateurs voor jou aan de slag gaan? Bel ons dan via  020 – 723 09 53. We helpen je graag verder!

Salarisadministratie als DGA uitbesteden? Klik dan hier.

 

20190827-TENTOO-17

  Heb jij je salarisadministratie voor dit loonjaar al geregeld, maar wil je toch gelijk overstappen? Dan starten we een schaduwadministratie voor je op. Dit houdt in dat Tentoo voor de betreffende maanden binnen het huidige loonjaar alle elementen binnen de salarisadministratie reproduceert. Nadat de uitkomsten identiek zijn aan die van de oude salarisadministratie, kan Tentoo deze overnemen. Voor het schaduwdraaien hanteert Tentoo de loonstrookprijs per medewerker per maand. Deze kosten komen bovenop de geoffreerde opstartkosten.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.