020 - 420 20 70

HR-advies

Voordelen:

 • Laagdrempelig, informeel en persoonlijk
 • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
 • Advies op maat bij uiteenlopende HR-vraagstukken
 • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken

Bel direct naar 020 - 524 60 51 voor meer informatie!

HR-advies

Je wilt graag een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet je veel kennis hebben en weten hoe je moeilijke HR-vraagstukken aanpakt. Ook moet je op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR. Hoe ga je om met arbeidsvoorwaarden, functioneren en personeelsdossiers? Welke stappen zet je bij ontslag en langdurig ziekteverzuim? De professionals van Tentoo helpen je graag met HR-advies en meer.

HR-adviseurs van Tentoo: ervaren en betrokken

De HR-adviseurs van Tentoo hebben veel ervaring in het ondersteunen van bedrijven. Ze staan er direct wanneer je (tijdelijk) extra handen nodig hebt op je HR-afdeling. Onze adviseurs kunnen je uitstekend helpen bij het opzetten en opvolgen van een strak HR-beleid.

Onze HR-adviseurs helpen je met:

Arbeidsrecht

Behoefte aan HR-advies op arbeidsrechtelijk gebied? Zoals begeleiding bij ontslag en het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidscontract? Ook dan ben je bij Tentoo aan het juiste adres. Hiervoor werken we nauw samen met een gerenommeerd advocatenkantoor: Hendrikx Advocaten.

Interim HR-advies?

Tentoo heeft verschillende ervaren HR-adviseurs beschikbaar voor interimopdrachten. Zij zijn inzetbaar vanaf een dagdeel per week. Handig wanneer je eigen HR-medewerker langdurig afwezig is, bijvoorbeeld door zwangerschap of ziekte. Veel ondernemers kiezen hier ook voor omdat hun bedrijf te klein is voor een eigen HR-afdeling.

Hoe zet je een effectief HR-beleid op?

Benieuwd hoe je zelf een goed HR-beleid ontwikkelt? In onderstaand webinar leggen wij het aan de hand van vijf onderwerpen uit. Dit doen we met praktische tips en hulpmiddelen die je direct kunt inzetten.

Contact

Wil je meer informatie over onze HR-diensten? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek of een offerte op maat. Bel ons via 020 - 524 60 51 of mail via hradvies@tentoo.nl.

Veelgestelde vragen:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »