020 - 420 20 70

HR-advies | Hulp bij HR-beleid en interim HR | Tentoo

Voordelen:

 • Laagdrempelig, informeel en persoonlijk
 • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
 • Advies op maat bij uiteenlopende HR-vraagstukken
 • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken

Bel direct naar 020 - 524 60 51 voor meer informatie!

HR-advies | Hulp bij HR-beleid en interim HR | Tentoo

Je wilt graag een strak HR-beleid voeren. Daarvoor moet je veel kennis hebben en weten hoe je moeilijke HR-vraagstukken aanpakt. Ook moet je op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR. Hoe ga je om met arbeidsvoorwaarden, functioneren en personeelsdossiers? Welke stappen zet je bij ontslag en langdurig ziekteverzuim? De professionals van Tentoo helpen je graag met HR-advies en meer.

HR-adviseurs van Tentoo: ervaren en betrokken

De HR-adviseurs van Tentoo hebben veel ervaring in het ondersteunen van bedrijven. Ze staan er direct wanneer je (tijdelijk) extra handen nodig hebt op je HR-afdeling. Onze adviseurs kunnen je uitstekend helpen bij het opzetten en opvolgen van een strak HR-beleid.

Onze HR-adviseurs helpen je met:

Arbeidsrecht

Behoefte aan HR-advies op arbeidsrechtelijk gebied? Zoals begeleiding bij ontslag en het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidscontract? Ook dan ben je bij Tentoo aan het juiste adres. Hiervoor werken we nauw samen met een gerenommeerd advocatenkantoor: Hendrikx Advocaten.

Interim HR-advies?

Tentoo heeft verschillende ervaren HR-adviseurs beschikbaar voor interimopdrachten. Zij zijn inzetbaar vanaf een dagdeel per week. Handig wanneer je eigen HR-medewerker langdurig afwezig is, bijvoorbeeld door zwangerschap of ziekte. Veel ondernemers kiezen hier ook voor omdat hun bedrijf te klein is voor een eigen HR-afdeling.

Hoe zet je een effectief HR-beleid op?

Benieuwd hoe je zelf een goed HR-beleid ontwikkelt? In onderstaand webinar leggen wij het aan de hand van vijf onderwerpen uit. Dit doen we met praktische tips en hulpmiddelen die je direct kunt inzetten.

Contact

Wil je meer informatie over onze HR-diensten? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek of een offerte op maat. Bel ons via 020 - 524 60 51 of vul het onderstaande formulier in. We helpen je graag verder!

 1. Ja, neem contact met mij op!

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.
 3. Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
 4. Stel je vraag
  Hier kan je jouw bericht kwijt.
 5. Ben je al klant van Tentoo?

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.
 6. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.
 7. E-mail
  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Veelgestelde vragen:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • "Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
 • "De samenwerking met Tentoo bevalt goed. De HR-consultant met wie wij samenwerken, heeft veel inhoudelijke kennis in huis. Als hij iets adviseert, kan ik ervan op aan dat het klopt. Het contact verloopt ook heel prettig.”

  Sandra Vingerling - BOS Brands
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
Onbekommerd ondernemen

Webinar: Personeel vinden, binden en boeien

Wapen je als werkgever tegen de krappe arbeidsmarkt. In ons gratis webinar krijg je concrete tips, ervaringen en oplossingen hoe je personeel vindt, bindt én boeit.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »