Wegens onderhoud is my.tentoo het weekend van 6 en 7 juni niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

ISG Security Nederland creëert ‘beveiligers 2.0’

Tentoo & ISG Security Nederland:

 • Partners sinds 2012
 • Dat betreft verloning, opleidingen en het verrijken van elkaars netwerk
 • Aantal beveiligers dat ISG verloont: ruim 100

ISG Security logo

ISG Security Nederland creëert ‘beveiligers 2.0’

Personeel is het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Veel bedrijven roepen het; weinige investeren écht in hun werknemers. Onbegrijpelijk, vindt managing director Henry d’Aguiar van ISG Security Nederland. “Wij laten onze medewerkers doorgroeien tot ‘beveiligers 2.0’ en blijven daardoor óók als bedrijf doorgroeien.”

Henry dAquilar 3Henry d’Aguiar richtte ISG Security Nederland in 2012 op. Hij was al vele jaren actief binnen de beveiligingsbranche en zag kansen om de negatieve manier waarop beveiligers door hun werkgevers werden behandeld, aan te pakken. “Ik zag veel goede mensen uit het vak stappen omdat ze zich niet gewaardeerd voelden. Zo zonde. Dat wilde ik anders doen.”

Weerbaarder of communicatiever?

Met ISG Security Nederland zet d’Aguiar nu zo’n 6 jaar vol in op personeel opleiden, bijscholen en toekomstperspectief bieden. “Met elke beveiliger stippelen wij gezamenlijk een persoonlijk opleidingstraject uit. Waar wil hij of zij op korte én lange termijn staan en hoe gaan we dat bereiken? De een heeft meer aan een weerbaarheidstraining, de ander aan een communicatieworkshop. Zo werken we samen toe naar de ‘beveiliger 2.0’.”

Met de ‘beveiliger 2.0’ doelt d’Aguiar op beveiligers die alle facetten van het vak beheersen én zichzelf steeds verder verbeteren. “Psychologie speelt bij ons een essentiële rol. Communicatief sterk zijn en handelen vanuit rust staan boven fysiek sterk zijn. Het is belangrijk dat onze beveiligers herkennen hoe mensen zich gedragen en daarnaar kunnen handelen. Zo kun je problemen vaak voorkomen.”

Sterk in de schoenen

ISG Security Nederland kijkt bij het aantrekken van nieuw personeel verder dan een diploma. Een papiertje is mooi, maar het is niet alles. “Natuurlijk wil ik mensen die weten wat ze op welk moment moeten doen”, licht d’Aguiar toe, “maar je hebt pas iets aan die kennis als je sterk in je schoenen staat bij een écht noodgeval. Meerdere medewerkers zijn bij ons gestart zonder diploma en doorgegroeid tot gediplomeerde topbeveiligers. Met de juiste begeleiding, scholing on-the-job en door positieve kanten te stimuleren, halen we het beste naar boven.”

Personeelsbinding

D’Aguiar merkt dat het gezamenlijk toewerken naar toekomstige doelen de binding tussen ISG Security Nederland en de beveiligers bevordert. Omdat het beveiligingsbedrijf veel pieken in het werkaanbod heeft, zet het veel beveiligers in via Tentoo. Het verlonen van personeel draagt volgens d’Aguiar alleen maar bij aan de onderlinge binding.

“Tentoo is voor ons een meedenkende partner. Het wil net als wij het beste voor onze beveiligers. Het stelt bijvoorbeeld opleidingsbudget ter beschikking wat ons helpt om elke medewerker de kans te geven zich persoonlijk te ontwikkelen. We gebruiken ook elkaars netwerk om nieuwe samenwerkingspartners te vinden. Mede dankzij Tentoo kunnen wij werken met beveiligers 2.0. Daar wordt iedereen beter van. Precies zoals ik het voor ogen had toen ik 6 jaar geleden startte. En op deze wijze gaan we in volle vaart verder.”

Ook beveiligers verlonen via Tentoo?

Ben je benieuwd of het verlonen van beveiligers ook voor jou interessant is? Hier lees je precies wat het inhoudt!

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »