ZZP Advies - Tentoo
austin-distel-1517504-unsplash

ZZP Advies

Persoonlijk en onbeperkt fiscaal advies

Bij zelfstandig ondernemen komt veel kijken. Het is daarnaast erg tijdrovend en vaak lastig om alle veranderingen in wet- en regelgeving bij te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het bijhouden van deze kennis en nemen deze tijdrovende klus graag van je over. Bij Tentoo ZZP-Support staat een eigen persoonlijke ZZP-adviseur voor je klaar om te helpen.

Helaas kunnen wij vanwege het hoge animo voor deze dienstverlening en onze hoeveelheid personeel op dit moment geen nieuwe relaties helpen met het uitbesteden van hun administratie. Onze excuses voor het ongemak! Als freelancer aan de slag bij Tentoo? Lees gerust verder!

Ik ben freelancer!

Uniek: je opdrachten volledig uitbetaald binnen 7 dagen

Doordat wij tevens je debiteurenbeheer overnemen, heb je geen omkijken meer naar facturen en hoef je niet achter je geld aan. Je geeft ons enkel de opdracht en afspraken door. Wij doen de rest! We maken en versturen de factuur en zorgen ervoor dat deze betaald wordt. Omdat we je opdrachten voorfinancieren, heb je binnen 7 dagen je geld! Deze unieke service voorkomt dat je als zzp’er in financiële problemen komt.

Onbekommerd ondernemen

Behalve je debiteurenbeheer, regelen wij je administratie, BTW en IB-aangiften. Daardoor hoef jij je alleen maar bezig te houden met je vak. Dat is onbekommerd ondernemen volgens Tentoo! Vanaf dag één krijg je bij ons een persoonlijke adviseur met kennis van zaken. Je kunt met alle vragen op administratief en fiscaal gebied bij hem of haar terecht.

Veiligheid en gemak

Je administratie en belastingzaken uit handen geven is niet zomaar iets. Dat weten wij bij ZZP-Support als geen ander. Daarom staat veiligheid, gemak en efficiëntie bij ons voorop. Wij behandelen je gegevens met de grootste zorg en maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Dit betekent onder andere dat je administratie 24/7 online inzichtelijk is, dat je gratis fiscaal advies krijgt en dat wij namens jou het contact met de Belastingdienst onderhouden.

Vanwege het hoge animo voor deze dienstverlening is het niet mogelijk om nieuwe relaties te helpen met uitbesteden van hun administratie.  Uiteraard kunnen wij je wel altijd helpen bij vragen. Bel ons dan via 020 – 524 60 59. We helpen je graag!

Hey freelancer! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • (bv. mijn tarief is €50,00 per uur)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.