Personeelsadministratie Uitbesteden / Outsourcen? | Tentoo
paperwork

Personeels-administratie uitbesteden

Als ondernemer wil je vooral tijd besteden aan de kern van je bedrijf. En vooral niet bezig zijn met de loonadministratie van je personeel. Je kunt ervoor kiezen om dit uit te besteden aan Tentoo. Als bedenker van payroll in Nederland en met ervaring sinds 1992 zijn jouw personeelsadministratie taken bij ons in goede handen. En door de salaris en personeelsadministratie uit te besteden heb jij je handen vrij om te doen waar het echt om gaat in je bedrijf.

Neem direct contact met ons op!
Uitbesteden personeelsadministratie: iedereen doet waar die goed in is

Wat is personeelsadministratie?

Een goede personeelsadministratie bestaat uit informatie over je bedrijf en medewerkers. Het belangrijkste bestaat uit de loonadministratie van het personeel. Maar ook het vastleggen van het verlof en verzuim van je medewerkers hoort tot de personeelsadministratie.

Wil je jouw personeelsadministratie uitbesteden?

Je personeelsadministratie uitbesteden klinkt goed: Jij focust je op je bedrijf en wij doen de rest. Maar je vraagt je vast af wat we dan allemaal van je overnemen? Eigenlijk gaan we de hele personeelsadministratie opzetten. Allereerst de salarisadministratie: we zorgen dat je medewerkers altijd op tijd hun salaris ontvangen. Daarnaast zorgen we voor de loonstroken, verzorgen de aangifte van de loonheffingen (inclusief toegepaste heffingskortingen) en regelen de jaaropgaven. Ook helpen we je bij het uitvoeren van het HR-beleid door het signaleren van opzegtermijnen en aflopende contracten.

Daarbij voeren we ook de ziek- en betermeldingen uit in het systeem van jouw arbodienst en leveren we gegevens aan voor je verzuimverzekering en pensioenfonds. En als klap op de vuurpijl voer je jaarlijks een adviesgesprek met één van onze HR professionals. Als je het ziekteverzuim en alles wat hierbij hoort toch liever zelf wilt doen dan kan dat natuurlijk ook!

Voordelen personeelsadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie, oftewel je personeelsadministratie outsourcen, kent veel voordelen.

  • Altijd inzicht in je salarisadministratie
  • Makkelijke verlof- en verzuimregistratie
  • Weinig omkijken naar de salarisbetaling van je medewerkers
  • Tijdig een herinnering voor aflopende contracten
  • Advies en ondersteuning van onze specialisten
payroll tarieven vergeljken

Personeelsadministratie systeem

Bij het outsourcen van de salarisadministratie heb je hier bijna geen werk meer aan. Wil je je personeelsadministratie online kunnen inzien? Met ons eigen personeelsadministratie software en bijbehorende app heb je wel 24/7 inzicht in je personeelsadministratie gegevens. In je persoonlijke account kun je contracten, uren-overzichten, loonstroken en facturen bekijken. In het systeem zit ook een verlofregistratie waarmee je verlofaanvragen kunt goed- of afkeuren.

Ook je werknemers kunnen hun gegevens 24/7 inzien en bijvoorbeeld hun uren invoeren of onkosten declareren. Deze online personeelsadministratie is super handig: iedereen weet op deze manier altijd waar hij/zij aan toe is.  Wel zo makkelijk.

Wanneer uitbesteden personeelsadministratie?

Je personeelsadministratie outsourcen is vooral een goed idee als je meer tijd wilt besteden aan je bedrijf. Met name als je veel werknemers hebt, kan personeelsadministratie uitbesteden veel tijdwinst opleveren. Of misschien heb je gewoon geen idee hoe je de salarisadministratie moet uitvoeren? Dat is geen probleem! Jij focust je op je bedrijf en wij doen de rest. Jouw salarisadministratie is bij ons in goede handen. Al veel bedrijven gingen je de afgelopen jaren voor. En heb je een vraag? Dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Ze helpen je graag!

 

Wat kost personeelsadministratie uitbesteden?

We hebben verschillende pakketten voor het uitbesteden van de personeelsadministratie. Je betaalt per loonstrook waardoor het al uit kan bij één loonstrook per maand. Het maakt dus niet uit of je een groot of klein bedrijf hebt.  Wil je weten wat het beste bij jouw bedrijf en wensen past? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord.

payroll

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.