Op vrijdag 14 december is Tentoo tot 16.45 uur per e-mail en telefoon bereikbaar. Wij staan je graag weer te woord op maandag 17 december vanaf 8.30 uur.

020 - 420 20 70

Ik ben flexwerker

Je werkt bij je opdrachtgever en wordt uitbetaald via Tentoo. Dan ben je flexwerker. Dat biedt jou vele voordelen. Je krijgt binnen zeven dagen je salaris uitbetaald, je bouwt pensioen op én je bent verzekerd voor ziekte, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Tentoo zorgt dat jij als flexwerker zonder zorgen kunt werken bij je opdrachtgever.

Alles wat jij wilt weten over flexwerken via Tentoo:

Wil jij naast je baan als zelfstandige aan de slag?

Staat je vraag er niet tussen? We helpen je graag!

Met onderstaand formulier kun je direct je vraag aan ons stellen. Binnen 1 werkdag krijg je antwoord. Bellen kan natuurlijk ook, dan krijg je ook nog eens sneller antwoord. Je kunt ons bereiken via +31 (0)20 420 20 70.

 1. Ja, neem met mij contact op!

 2. Stel je vraag
  Vul hier alsjeblieft je vraag in.
 3. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je naam in.
 4. E-mail
  Vul hier alsjeblieft je e-mailadres in.
 5. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Jouw rechten worden goed gewaarborgd

Als flexwerker sta je niet op de loonlijst van je opdrachtgever. Je staat namelijk bij Tentoo op de loonlijst en sluit ook een arbeidsovereenkomst met ons af. Hierdoor word jij via ons uitbetaald voor je werkzaamheden bij je opdrachtgever.

Jouw rechten als flexwerker zijn bij ons goed gewaarborgd. Je salaris, mogelijke toeslagen zoals reiskosten en loonsverhogingen dienen hetzelfde te zijn als medewerkers van dezelfde leeftijd en opleidingsniveau die bij je opdrachtgever op de loonlijst staan. Dit wordt door ons periodiek besproken met je opdrachtgever.

Je kunt daarnaast opleidingen via Tentoo volgen én verzekeringen afsluiten. Wij werken samen met het NTI en als flexwerker krijg je korting op verschillende trainingen. Bovendien kun je via Tentoo Insurances verzekeringen afsluiten voor onder meer aansprakelijkheid, reis- en inboedelverzekeringen.

Via my.tentoo kun je opleidingen aanvragen en verzekeringen afsluiten (log wel eerst in op my.tentoo.nl)

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
Onbekommerd ondernemen

Webinar: Personeel vinden, binden en boeien

Wapen je als werkgever tegen de krappe arbeidsmarkt. In ons gratis webinar krijg je concrete tips, ervaringen en oplossingen hoe je personeel vindt, bindt én boeit.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »