Interim salarisadministratie

Voordelen:

 • Je salarisadministratie wordt op tijd en correct uitgevoerd
 • Je salarisadministratie voldoet  aan de huidige wet- en regelgeving en cao’s
 • Je komt niet voor verrassingen van de Belastingdienst te staan
 • Je kunt onbekommerd ondernemen

Bel direct naar 020 - 524 6051 voor meer informatie!

Interim salarisadministratie

Voor bedrijven is het van groot belang dat de salarisadministratie op orde is. Medewerkers moeten op tijd het juiste loon ontvangen. Gebeurt dit niet, dan leidt dit tot ontevreden personeel. Er zijn allerlei redenen te bedenken waardoor de continuïteit en kwaliteit van de salarisadministratie in het gedrang komen. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapsverlof, een vacature die je niet ingevuld krijgt of tijdelijke krapte vanwege de introductie van nieuwe software of een reorganisatie.

Het voeren van een salarisadministratie is bovendien een nauwkeurige en foutgevoelige bezigheid. Je moet daarbij continu rekening houden met de vele wijzigingen in wet- en regelgeving en cao’s. Dat maakt het niet eenvoudig alles correct bij te houden. Terwijl een foutloze, up-to-date administratie essentieel is om frustraties én boetes te voorkomen. Interim salarisadministratie van Tentoo biedt de oplossing!

Interim salarisadministratie van Tentoo

Het is goed een expert mee te laten kijken met de salarisadministratie. Tentoo biedt deze ondersteuning door middel van interim salarisadministratie. Onze interim salarisspecialisten staan voor je klaar;

 • Als tijdelijke vervanging of extra mankracht bij onderbezetting;
 • Voor het controleren van je volledige salarisadministratie.

Voordelen van onze interim salarisadministrateurs

 • Zijn direct inzetbaar;
 • Hebben weinig inwerktijd nodig;
 • Beschikken over ervaring met meerdere salarispakketten zoals Unit4, NMBRS, Loket, AFAS en Cobra;
 • Zijn meervoudig gecertificeerd (ISAE 3402 type 1 en NIRPA);
 • Hebben up-to-date kennis van de wet- en regelgeving en cao’s;
 • Zijn communicatief sterk, vlot en behulpzaam.

Werkwijze

Om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie binnen het bedrijf, komen wij langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt gekeken naar de behoeften binnen jouw bedrijf. Aan de hand van deze behoeften wordt binnen een groep aan specialisten van Tentoo gekeken naar een passende interim salarisadministrateur. Vóór de opdracht is duidelijk wat de kosten zijn. Pas na akkoord wordt de opdracht daadwerkelijk uitgevoerd.

Met de interim salarisadministratie van Tentoo weet je zeker dat de administratie tijdig en correct wordt uitgevoerd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Contact

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning of wil je meer informatie over onze interim salarisadministratie? Stuur ons een e-mail via HR@tentoo.nl of bel naar 020 - 524 60 51. Wij staan je graag te woord.

Veelgestelde vragen:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • "Ik werkte al ruim 10 jaar bij dezelfde werkgever, en was toe aan een nieuwe uitdaging. Niki heeft mij hier enorm mee geholpen. Zij wist perfect waar ik naar op zoek was en heeft mij in contact gebracht met een super leuk bedrijf, en na 2 gesprekken was het meteen raak: nieuwe baan! Tentoo, heel veel dank!"

  Wouter van der Velden, Operationeel Manager - Socius Wonen
 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • "Via Tentoo ben ik op een zeer fijne manier benaderd en vervolgens aan een mooie nieuwe stap in mijn carrière geholpen. Het contact verliep soepel en snel en ik werd goed voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. Dit werd mogelijk gemaakt doordat Tentoo een duidelijke briefing meegaf en een mooie profielschets van mij en het bedrijf had gemaakt."

  Jasper Ries, Accountmanager Buitendienst - The New Motion
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete
 • Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre