Tentoo in Metro

Tentoo in Metro

01 februari 2016

De Metro bericht vandaag over de jaarmonitor van Tentoo. Het gratis dagblad zoomt in op het feit dat vooral jonge freelancers en flexwerkers er op vooruit zijn gegaan. Ook het verschil in omzet tussen mannen en vrouwen komt aan bod.

Trouw publiceert betoog van Tentoo directeur Paul den Ronden

Trouw publiceert betoog van Tentoo directeur Paul den Ronden

21 december 2015

Er gaan in Den Haag stemmen op om het minimumjeugdloon af te schaffen. Want jongeren onder de 23 jaar zouden net zoveel betaald moeten krijgen als hun collega’s die de 23 zijn gepasseerd. De VVD is echter tegen dit plan, waardoor het voorlopig van de baan is.

Metro bericht over kerstgeschenken freelancers

Metro bericht over kerstgeschenken freelancers

17 december 2015

Gratis dagblad Metro schenkt aandacht aan het onderzoek van Tentoo naar kerstgeschenken van freelancers. Uit het onderzoek blijkt dat de geschenken niet altijd even goed aansluiten bij de ontvangers. 

Ook Q-Music interviewt Tentoo's Noortje Hendrikx

Ook Q-Music interviewt Tentoo's Noortje Hendrikx

28 oktober 2015

Het nieuws dat werkgevers steeds vaker bijzondere secundaire voorwaarden inzetten om werknemers te binden, deed nogal wat stof opwaaien. Reden genoeg voor Q-Music om Noortje Hendrikx, manager personeelszaken van Tentoo, te interviewen.

Tentoo's Noortje Hendrikx op WerkenFM

Tentoo's Noortje Hendrikx op WerkenFM

27 oktober 2015

Noortje Hendrikx, manager personeelszaken van Tentoo, is vanochtend geïnterviewd door het radiostation WerkenFM. Aanleiding is de toename van bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Tentoo in Metro

Tentoo in Metro

27 oktober 2015

Vandaag berichtte Metro over de toename van het aantal bijzondere secondaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder meer aan een babybonus, vergoeding voor merkkleding en een tweede leaseauto.

Kwartaalmonitor bij RTL Z

15 oktober 2015

Woensdag 14 oktober berichtte RTL Z over de kwartaalmonitor van Tentoo. Het was het openingsbericht van het 10 uur bulletin. Gesproken is over de toename van het aantal freelancers en de dalende gemiddelde omzet. Er is een glansrol voor Tentoo’s directeur Paul den Ronden, die toelichting geeft op de cijfers.

Tentoo weer te gast bij WerkenFM

Tentoo weer te gast bij WerkenFM

12 oktober 2015

Patrick Blom, Manager Marketing van Tentoo, was deze ochtend te gast bij het radiostation WerkenFM. Hij was samen met Jeroen Vogel van Moviebites te horen in het programma De Ochtenduren. Patrick en Jeroen zijn geïnterviewd over de nieuwe bedrijfsfilm van Tentoo, die door Moviebites gemaakt is.

Paul den Ronden bij Werken FM

Paul den Ronden bij Werken FM

28 september 2015

Vanochtend was Tentoo directeur Paul den Ronden te gast bij het radiostation Werken FM. Hij is geïnterviewd in het programma 'Ochtenduren'.  Paul sprak over zijn loopbaan bij Tentoo en over de ontwikkelingen op het gebied van flexibele arbeid en payrolling.

Tentoo op BNR

Tentoo op BNR

15 september 2015

De luisteraars van BNR worden vanaf vandaag getrakteerd op een nieuw radiospotje van Tentoo. In het spotje gaan wij in op de economie die weer aantrekt. Daardoor is het voor bedrijven nú tijd te groeien!

<<  1 2 3 [45 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »