Tentoo maakt flexibel ondernemen mogelijk

Tentoo maakt flexibel ondernemen mogelijk

17 juni 2015

In het tijdschrift 'Flexibele Arbeid' wordt ingezoomd op de gevolgen van de Wet Werk en Zekerheid op flexwerk. Ik het magazine wordt uitgelegd hoe werkgevers kunnen blijven samenwerken met flexwerkers ondanks de flexbeperkende maatregelen van de Wet Werk en Zekerheid.

'De behoefte aan flexibiliteit blijft'

'De behoefte aan flexibiliteit blijft'

08 mei 2015

'Voor de werkgever zijn alle veranderingen onaantrekkelijk en de behoefte aan flexibiliteit zal blijven'. Aan het woord is Tentoo's Paul den Ronden. Hij is voor AV&Entertainment Magazine geïnterviewd over veranderende arbeidswetgeving, zoals de Wet Werk en Zekerheid.

De Wet Werk en Zekerheid in de audiovisuele sector

De Wet Werk en Zekerheid in de audiovisuele sector

20 april 2015

Tentoo's directeur Paul den Ronden is door Broadcast Magazine geïnterviewd. Aanleiding is de Wet Werk en Zekerheid, die de mogelijkheden van flexcontracten beperkt. In de audiovisuele sector wordt veel met flexkrachten gewerkt. Paul legt in het interview uit wat de gevolgen van de wet zijn voor deze sector.

Tentoo te horen op BNR en NPO Radio 1

Tentoo te horen op BNR en NPO Radio 1

03 maart 2015

Tentoo is vanaf deze week te horen op BNR en NPO Radio 1 met een nieuwe commercial. In het spotje wordt de Wet Werk en Zekerheid genoemd als belemmering voor ondernemers en werknemers. Tentoo biedt met payrolling een oplossing voor de problemen die door de maatregelen uit de Wet Werk en Zekerheid zijn ontstaan.

D66 wil zzp’ers motiveren personeel in dienst te nemen

D66 wil zzp’ers motiveren personeel in dienst te nemen

11 februari 2015

Zzp’ers die een werknemer aannemen, moeten volgens D66 de eerste twee jaar vrijgesteld worden van werkgeverspremies. Deze korting krijgt een werkgever alleen bij de eerste werknemer. Volgens D66 levert dit plan duizenden banen op.

Ralph Tuijn bij Hart van Nederland

Ralph Tuijn bij Hart van Nederland

21 januari 2015

Op 20 januari mocht avonturier Ralph Tuijn bij Hart van Nederland van SBS6 vertellen over de Tentoo Atlantic Challenge. Zijn doel is om met 4 Engelse collega's binnen 65 dagen in een roeiboot de Artlantische Oceaan over te steken. Daarmee zouden ze een wereldrecord breken!

BNR besteedt aandacht aan de Jaarmonitor van Tentoo

BNR besteedt aandacht aan de Jaarmonitor van Tentoo

15 januari 2015

BNR Nieuwsradio heeft in een nieuwsbulletin aandacht besteed aan de jaarmonitor van Tentoo. Uit de monitor blijkt dat freelancers in 2014 6,5% meer omzet hebben behaald dan in 2013.

Tentoo directeur Paul den Ronden in het FD

Tentoo directeur Paul den Ronden in het FD

31 oktober 2014

Al de hele week domineren zzp'ers het economische nieuws. Het kabinet wil het aantal zzp'ers terugdringen. Zij brengen namelijk minder belastinginkomsten op en kosten meer dan mensen in loondienst.

RTL Z besteedt aandacht aan de kwartaalmonitor van Tentoo

RTL Z besteedt aandacht aan de kwartaalmonitor van Tentoo

10 oktober 2014

Donderdag 9 oktober berichtte RTL Z over de kwartaalmonitor van Tentoo. Gesproken is over de toename van het aantal freelancers. Ook de positieve omzetcijfers van freelancers en flexwerkers kwamen aan bod. Er was een glansrol voor Tentoo’s commercieel directeur Gosse Visser, die voor het item is geïnterviewd.

Tentoo directeur Paul den Ronden te gast bij BNR

Tentoo directeur Paul den Ronden te gast bij BNR

30 juli 2014

Op 29 juli was Paul den Ronden te gast bij BNR’s Zakendoen Met. Er werd onder meer gesproken over de gevolgen van de Wet Werk en Zekerheid, de nieuwe VAR webmodule en de bestrijding van schijnzelfstandigheid. Ook Pauls voorliefde voor heavy metal kwam aan bod!

<<  1 2 3 4 [56 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »