Payrolling neemt freelancer alles uit handen

Payrolling neemt freelancer alles uit handen

20 december 2012

Twintig jaar geleden ontdekten Richard Molenaar en Bert Limmen een gat in de markt. Ze namen de administratieve, juridische en fiscale rompslomp van freelancers over door hun een dienstverband aan te bieden.Tentoo is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Amsterdamse werkgevers.

Van bierviltje naar payrollbegrip

Van bierviltje naar payrollbegrip

20 december 2012

Dat een businessplan op een bierviltje tot succes kan leiden, bewijzen Bert Limmen en Richard Molenaar. Hoewel de oprichters van Payroll Services (tegenwoordig Tentoo) liever op de achtergrond blijven, grijpen ze het twintigjarig bestaan van hun bedrijf aan om een opvallend verhaal uit de doeken te doen.

Tentoo bewijst waarde als payroll-partner

Tentoo bewijst waarde als payroll-partner

20 december 2012

Veel freelancers en bedrijven in omroepland werken op flexibele basis met elkaar. Vaak wordt voor payrolling gekozen om zo’n flexibele samenwerking te faciliteren. Hoewel payroll veelvuldig wordt ingezet en al bijna twintig jaar bestaat, is het de afgelopen tijd toch regelmatig negatief in de publiciteit geweest. Zo zegde FNV Bondgenoten bijvoorbeeld de VPO CAO op, omdat werknemers die via payrolling werken vaak slechter af zijn dan vaste krachten.

Payrolling: verstandige keuze?

Payrolling: verstandige keuze?

14 december 2012

Hoe je het ook wendt of keert: we hebben met zijn allen meer florissante tijden gekend in de branche. En met mindere tijden kan op verschillende manieren worden omgegaan.

Tijdelijk personeel inzetten bijvoorbeeld, maar ook payrolling kan organisaties verlichting bieden. AV & Entertainment Magazine trok aan de bel bij payrollbedrijven Tentoo en Media Profession om te horen wat nu eigenlijk zo verstandig is aan de keuze voor payrolling.

<<  2 3 4 5 6 [7

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »