Tentoo in Het Parool en Algemeen Dagblad

19 september 2016

Tentoo in Het Parool en Algemeen Dagblad

De Ondernemer is een bijlage over ondernemend Nederland die maandelijks verschijnt bij Het Parool en het Algemeen Dagblad. Deze maand is Tentoo prominent te vinden in dit blad dat afgelopen weekend verscheen. In Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam leest men hoe de payroll- en HR-dienstverlening van Tentoo ondernemers onbekommerd laat ondernemen. 

Geen last van administratieve rompslomp

In Amsterdam en Utrecht laten patisserie Petit Gateau en traiteur Vorqq weten hoe Tentoo hen helpt in hun ondernemerschap. “Ik concentreer me liever op het bakken. Tentoo regelt de salarissen, de belastingaangiftes, pensioenen en zaken als zwangerschapsverlof. Dat scheelt mij veel tijd en dus geld”, aldus Meike Schaling van Petit Gateau over de rolverdeling tussen haar bedrijf en Tentoo.

Bekijk hier het verhaal in Het Parool

Bekijk hier het verhaal in het Algemeen Dagblad / Utrechts Nieuwsblad

Flexibiliteit voert de boventoon

In Rotterdam en Den Haag laat de Stichting Open Rotterdam weten de payroll-dienstverlening van Tentoo als ideaal te bestempelen. “We zijn een jonge organisatie en willen daarom zoveel mogelijk flexibiliteit in huis hebben”, zegt Femke IJsinga-van Boxsel van OPEN Rotterdam. Iedereen die bij de Rotterdamse publieke omroep werkt, wordt verloond via Tentoo of is freelancer.

Bekijk hier het verhaal in het Algemeen Dagblad / Rotterdams Dagblad + Haagse Courant

Wil jij graag weten hoe Tentoo met HR en payrolling jouw onderneming kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »