Tentoo te horen op BNR en NPO Radio 1

03 maart 2015

Tentoo te horen op BNR en NPO Radio 1

Tentoo is vanaf deze week te horen op BNR en NPO Radio 1 met een nieuwe commercial. In het spotje wordt de Wet Werk en Zekerheid genoemd als belemmering voor ondernemers en werknemers. Tentoo biedt met payrolling een oplossing voor de problemen die door de maatregelen uit de Wet Werk en Zekerheid zijn ontstaan.

Beluister hier de commercial:

Minister Asscher uit in de Telegraaf kritiek op de commercial en de payrolldienst van Tentoo. Lees hier onze reactie op zijn kritiek.

Reacties (2)

 • Jan vd Zanden

  Jan vd Zanden

  05 maart 2015 op 11:00 |
  Ha, Ha, Asscher zit nog in de ontkenningsfase.

  WWZ is echt wel een belemmering voor flexarbeid. Alle geleerden, en zelfs de RvS en het CPB hebben er tegen gewaarschuwd. En Asscher wordt hier dan boos van?

  Hij moet zelf eens een jaartje als ondernemer werken, dan gaat hij wel begrijpen waar al die kritiek vandaan komt.

  Of Payrolling echt een oplossing is, dat is nog maar de vraag. Rechters kijken vaak door de constructie heen!!

  antwoord

 • Jan Willem Schaap

  Jan Willem Schaap

  10 maart 2015 op 09:45 |
  Payrolling is een goede manier voor zzp'ers om verzekerd te blijven voor de sociale wetgeving.Steeds meer opdrachten komen uit het buitenland en als je ervoor kiest via een payroll-bedrijf te werken, zijn de wettelijke obstakels in een klap weggenomen.Desondanks groeit het aantal zzp"érs zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering nog steeds door onbekendheid met payrollbedrijven, dus het aantal reclamespotjes mag wat mij betreft sterk worden uitgebreid.

  antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »