Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 - 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 - 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 - 723 09 53 sales@tentoo.nl

Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 - 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 - 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 - 723 09 53 sales@tentoo.nl

Referenties

ANP logo Tentoo

Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo. Flexibel inzetbare, hoog gekwalificeerde professionals vormen een wezenlijk deel van de ANP-redactie. Tentoo zorgt met payroll ervoor dat de verloning van deze flexwerkers aan alle kanten gesmeerd verloopt. Al vele jaren en tot volle tevredenheid van alle betrokkenen. Johan Groeneveld (Adjunct-hoofdredacteur ANP)


sbs logoIn de media-branche is de personeelsbehoefte sterk fluctuerend. Sinds lange tijd is Tentoo onze businesspartner bij de verloning van personeel dat incidenteel ingezet wordt. Tentoo is een betrouwbare en solide payroll partij die SBS met adviezen ondersteunt en die professionaliteit, dienstverlening en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Amunda Schaap (Manager Personeelszaken)


Sanoma logo TentooDankzij Tentoo hoeven wij ons niet meer bezig te houden met de administratieve rompslomp en kunnen wij profiteren van haar eigen flexibelere CAO. Wij kunnen volledig focussen op onze gezamelijke passie: de tijdschriftenbranche. En we besparen momenteel € 100.000,- op jaarbasis! Sanoma uitgevers


logo-oddessey-solutionsTentoo haalt onze administratieve rompslomp uit handen wat ons tijd en geld bespaard. Wij hoeven simpelweg alleen de uren online in te vullen en Tentoo doet de rest. Onze medewerkers worden altijd tijdig uitbetaald en dat wordt als zeer prettig en betrouwbaar ervaren. Als ze vragen hebben, worden ze direct geholpen. Wij zijn uiterst tevreden, van begin af aan. John Hertogs


Tonys-Choco logo TentooTony’s Chocolonely wil de beste werkgever van Nederland zijn. ‘De beste werkgever trekt de beste mensen aan. En met de beste mensen kunnen wij van Tony’s een succes maken. Daarom werken wij samen met bedrijven die ons ondersteunen in goed werkgeverschap. Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Wij richten ons hierdoor op daar waar wij goed in zijn.’ Tentoo is een professionele en efficiënte club.  Henk Jan Beltman (CCO -Tony’s Chocolonely)


Premeo logo TentooPreMeo Thuisvaccinatie is een landelijk werkende organisatie gespecialiseerd in het leveren van medische diensten aan huis of op bedrijfslocatie. Met unieke labels als Thuisvaccinatie.nl en Bedrijfspmo.nl groeien we heel hard en door de samenwerking met Tentoo kunnen we ons concentreren op de core business. Tentoo is een zeer fijne en flexibele partner en uitermate correct richting ons personeel. Siu-Fung Chan (directeur)


REBEL-INTERNET-LOGO-mailAls startend bedrijf zitten wij niet te wachten op de administratieve rompslomp die het aannemen van personeel met zich meebrengt. Tentoo biedt hierin uitkomst. Met name het uit handen nemen van alle administratie, via het handige my.tentoo, is voor ons een groot pluspunt. Bram van der veer (directeur/eigenaar - REBEL Internet)


BridgeMarketingDoor gebruik te maken van Tentoo blijft er voor ons meer tijd over om te ondernemen. Na één keer uitleggen aan nieuwe werknemers of stagiairs is de tijd die aan verloning kwijt is minimaal. Daarnaast is de flexibelere cao ook aantrekkelijk voor werkgevers. Kortom, veel flexibiliteit voor de juiste prijs. Domingo Karsten (Oprichter - Bridge Marketing)


ModelsatWork logo TentooSAMEN met Tentoo groeien we & DANKZIJ Tentoo groeien we.

Maartje van der Hoeven (Eigenaar Models at Work)


Street Wise

Streetwise Direct Dialogue BV is een jonge internationale organisatie, en dé specialist en Nederlands marktleider op het gebied van direct dialogue donateurwerving. Vanuit ons landelijk dekkend kantorennetwerk werven wij met veel passie donateurs voor de meest toonaangevende goede doelen van ons land, zoals KWF Kankerbestrijding, het Wereld Natuur Fonds en SOS Kinderdorpen. Door de samenwerking met Tentoo kunnen we ons personeel correct en flexibel verlonen. Tevens biedt Tentoo ons vaak 'jonge personeel' de mogelijkheid om vragen te stellen over alle salarisvraagstukken.


Pro SpexTentoo zorgt ervoor dat we ons kunnen bezig houden met onze core business: het genereren van zakelijke leads voor onze klanten. Leon Spek (Oprichter)


FunX logoFunX is een Nederlands publiek radiostation. We zenden uit in de vier grote steden (landelijk via kabel en internet). FunX biedt een grote diversiteit aan muziekstijlen van over de hele wereld. Tentoo biedt ons een adequate oplossing om programmamakers op een simpele en snelle wijze in te zetten. Hierdoor kunnen wij ons bezig houden met onze core business, namelijk radio maken! Sebita Badwal (Manager Bedrijfsvoering FunX)


Aaaaha! the Actor FactoryWij werken op basis van het Hollywood-model. Voor elk project selecteren we de allerbeste talenten. Elke uitdaging vraagt om een uniek team. Dankzij Tentoo kunnen we ons volledig richten op ons eindresultaat. Onze focus is op de productie, de financiële afwikkeling is in vertrouwde handen. Erik Peekel (Oprichter / Eigenaar)

Freelancers over Tentoo

 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste

7.8
Tentoo scoort een 7.8/10 op basis van 1.269 beoordelingen

Werkgevers over Tentoo

 • "Voor ons vast personeel verzorgt Tentoo de salarisadministratie en voor ons flexibel personeel maken wij gebruk van payrolling. Het is handig dat wij alles bij één leverancier kunnen onderbrengen. Daarbij spreekt de hoge mate van automatisering ons enorm aan!"

  Petra Bertelink - HR Manager Mathijs Maaltijdbox
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo is een betrouwbare en solide payroll partij die SBS met adviezen ondersteunt en die professionaliteit, dienstverlening en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan."

  Amunda Schaap - Manager Personeelszaken SBS
 • “Act4you werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Tentoo. Ontzorgt en goede service!”

  Ellenor Spreeuw - Oprichter Act4you
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - Adjunct hoofdredacteur ANP
 • "Samen met Tentoo groeien we en dankzij Tentoo groeien we!"

  Maartje van der Hoeven - Eigenaar Models at Work

payroll
Tentoo scoort een 8.0/10 op basis van 169 beoordelingen

Hebben de sprong al gewaagd...

 • ID&T
 • Rebel
 • Oddessey
 • Continu
 • Streetwise
 • Premeo
 • Bridge Marketing
 • Sanoma
 • Aaaaha
 • ProSpex
 • Act4you
 • SBS
 • Models At Work
 • FunX
 • ANP
 • Tonys

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »