Referenties

ANP logo Tentoo

Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo. Flexibel inzetbare, hoog gekwalificeerde professionals vormen een wezenlijk deel van de ANP-redactie. Tentoo zorgt met payroll ervoor dat de verloning van deze flexwerkers aan alle kanten gesmeerd verloopt. Al vele jaren en tot volle tevredenheid van alle betrokkenen. Johan Groeneveld (Adjunct-hoofdredacteur ANP)


Sanoma logo TentooDankzij Tentoo hoeven wij ons niet meer bezig te houden met de administratieve rompslomp en kunnen wij profiteren van haar eigen flexibelere CAO. Wij kunnen volledig focussen op onze gezamelijke passie: de tijdschriftenbranche. En we besparen momenteel € 100.000,- op jaarbasis! Sanoma uitgevers


CarDriversTentoo zorgt ervoor dat wij ons nog meer kunnen focussen op onze core business, namelijk het leveren van chauffeurs. Het is voor ons een hele geruststelling om een specialist als Tentoo als partner te hebben, wetende dat onze medewerkers altijd op tijd en volgens de regels worden verloond. Dit draagt ook bij aan een hogere tevredenheid van onze medewerkers waardoor wij nog harder kunnen groeien. Sherif el Zeiny (Algemeen Directeur Car Drivers)


logo-oddessey-solutionsTentoo haalt onze administratieve rompslomp uit handen wat ons tijd en geld bespaard. Wij hoeven simpelweg alleen de uren online in te vullen en Tentoo doet de rest. Onze medewerkers worden altijd tijdig uitbetaald en dat wordt als zeer prettig en betrouwbaar ervaren. Als ze vragen hebben, worden ze direct geholpen. Wij zijn uiterst tevreden, van begin af aan. John Hertogs


Tonys-Choco logo TentooTony’s Chocolonely wil de beste werkgever van Nederland zijn. ‘De beste werkgever trekt de beste mensen aan. En met de beste mensen kunnen wij van Tony’s een succes maken. Daarom werken wij samen met bedrijven die ons ondersteunen in goed werkgeverschap. Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Wij richten ons hierdoor op daar waar wij goed in zijn.’ Tentoo is een professionele en efficiënte club.  Henk Jan Beltman (CCO -Tony’s Chocolonely)


Premeo logo TentooPreMeo Thuisvaccinatie is een landelijk werkende organisatie gespecialiseerd in het leveren van medische diensten aan huis of op bedrijfslocatie. Met unieke labels als Thuisvaccinatie.nl en Bedrijfspmo.nl groeien we heel hard en door de samenwerking met Tentoo kunnen we ons concentreren op de core business. Tentoo is een zeer fijne en flexibele partner en uitermate correct richting ons personeel. Siu-Fung Chan (directeur)


REBEL-INTERNET-LOGO-mailAls startend bedrijf zitten wij niet te wachten op de administratieve rompslomp die het aannemen van personeel met zich meebrengt. Tentoo biedt hierin uitkomst. Met name het uit handen nemen van alle administratie, via het handige my.tentoo, is voor ons een groot pluspunt. Bram van der veer (directeur/eigenaar - REBEL Internet)


BridgeMarketingDoor gebruik te maken van Tentoo blijft er voor ons meer tijd over om te ondernemen. Na één keer uitleggen aan nieuwe werknemers of stagiairs is de tijd die aan verloning kwijt is minimaal. Daarnaast is de flexibelere cao ook aantrekkelijk voor werkgevers. Kortom, veel flexibiliteit voor de juiste prijs. Domingo Karsten (Oprichter - Bridge Marketing)


ModelsatWork logo TentooSAMEN met Tentoo groeien we & DANKZIJ Tentoo groeien we.

Maartje van der Hoeven (Eigenaar Models at Work)


Street Wise

Streetwise Direct Dialogue BV is een jonge internationale organisatie, en dé specialist en Nederlands marktleider op het gebied van direct dialogue donateurwerving. Vanuit ons landelijk dekkend kantorennetwerk werven wij met veel passie donateurs voor de meest toonaangevende goede doelen van ons land, zoals KWF Kankerbestrijding, het Wereld Natuur Fonds en SOS Kinderdorpen. Door de samenwerking met Tentoo kunnen we ons personeel correct en flexibel verlonen. Tevens biedt Tentoo ons vaak 'jonge personeel' de mogelijkheid om vragen te stellen over alle salarisvraagstukken.


Pro SpexTentoo zorgt ervoor dat we ons kunnen bezig houden met onze core business: het genereren van zakelijke leads voor onze klanten. Leon Spek (Oprichter)


FunX logoFunX is een Nederlands publiek radiostation. We zenden uit in de vier grote steden (landelijk via kabel en internet). FunX biedt een grote diversiteit aan muziekstijlen van over de hele wereld. Tentoo biedt ons een adequate oplossing om programmamakers op een simpele en snelle wijze in te zetten. Hierdoor kunnen wij ons bezig houden met onze core business, namelijk radio maken! Sebita Badwal (Manager Bedrijfsvoering FunX)


Aaaaha! the Actor FactoryWij werken op basis van het Hollywood-model. Voor elk project selecteren we de allerbeste talenten. Elke uitdaging vraagt om een uniek team. Dankzij Tentoo kunnen we ons volledig richten op ons eindresultaat. Onze focus is op de productie, de financiële afwikkeling is in vertrouwde handen. Erik Peekel (Oprichter / Eigenaar)

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »