Trouw publiceert betoog van Tentoo directeur Paul den Ronden

21 december 2015

Trouw publiceert betoog van Tentoo directeur Paul den Ronden

Er gaan in Den Haag stemmen op om het minimumjeugdloon af te schaffen. Want jongeren onder de 23 jaar zouden net zoveel betaald moeten krijgen als hun collega’s die de 23 zijn gepasseerd. De VVD is echter tegen dit plan, waardoor het voorlopig van de baan is.

Tentoo directeur Paul den Ronden is het eens met de VVD. Hij stelt in Trouw dat het afschaffen van het minimumjeugdloon slecht uitpakt voor jongeren, die dan mogelijk worden ingewisseld voor 65 plussers. Dat komt mede door de nieuwe Wet Werken na AOW.

Als het minimum jeugdloon daadwerkelijk wordt afgeschaft, dan moeten wij niet raar opkijken als er steeds meer ouderen in plaats van jongeren ons bedienen op het terras!

Lees hier het artikel

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »