Tentoo is donderdag 27 september na 15 uur telefonisch niet bereikbaar. Wij staan je graag vrijdag 28 september vanaf 8.30 weer te woord. Onze excuses voor het ongemak.

020 - 420 20 70

Payroll voor werkgevers

Voordelen:

 • Loonuitbetaling en salarisadministratie worden voor je verzorgd
 • Je blijft zelf je medewerkers werven en aansturen
 • Geen arbeidsrechtelijke risico's
 • Je betaalt niet door bij ziekte

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Payroll van Tentoo staat voor gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico's. Met meer vrijheid en minder verplichtingen zet je een goede stap richting onbekommerd ondernemerschap.

Wat verandert er met payrolling?

In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Met onze payroll dienst blijf je zelf de werving en de inhoudelijke aansturing van je medewerkers uitvoeren. Wij betalen de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En ben jij vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte, ketenaansprakelijkheid en vorderingen.

Onbekommerd ondernemen met payroll

Met onze payroll constructie ondersteunen we jou in je werkgeverschap. Hierdoor heb jij de vrijheid bezig te zijn met dat waarvoor je ondernemer bent geworden. Als eerste payroll bedrijf in Nederland hebben we 25 jaar ervaring in het verzorgen van uitbetalingen. Daardoor voelen we goed aan wat jij nodig hebt om stressvrij te ondernemen.

Tentoo is ooit begonnen om ondernemers binnen de audiovisuele branche, evenementenbureaus en media te ondersteunen. De afgelopen 25 jaar zijn daar bedrijven uit allerlei andere branches bijgekomen. Zo sluit onze payroll dienst ook goed aan bij callcenters en contactcenters en alle andere bedrijven waar behoefte is aan een flexibele omgang met het medewerkersbestand.

Wat is payroll en hoe werkt het?

Hoe gaat payrolling in zijn werk? Op die vraag gingen we onlangs tijdens een webinar dieper in. Bekijk hier het 3:15 minuten durende fragment:

Het hele webinar bekijken? Dat kan!

Contact

Benieuwd naar wat payroll voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend de offerte payroll voor werkgevers aan. Liever eerst contact? Bel ons via 020 - 723 09 53 of vul het onderstaande formulier in. Wij helpen je graag verder!

 1. Ja, neem contact met mij op!

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.
 3. Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
 4. Stel je vraag
  Hier kan je jouw bericht kwijt.
 5. Ben je al klant van Tentoo?

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.
 6. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.
 7. E-mail
  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Veelgestelde vragen:

7,9

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 286 klantbeoordelingen Payroll voor werkgevers


7,9 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - ANP
 • “Act4you werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Tentoo. Ontzorgt en goede service!”

  Ellenor Spreeuw - Oprichter Act4you
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Op 27 september organiseren wij het gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Meld je aan

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »