Flexibiliteit en gemak voor werkgevers

Profiteer direct van:

 • Werkgeverschap zonder risico’s
 • Flexibel inzetbaar personeel (tot 5,5 jaar)
 • Voorgefinancierde loonkosten
 • De scherpste omrekenfactor

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Onbekommerd ondernemen met meer vrijheid, minder verplichtingen en minimale werkgeversrisico's. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet! Tentoo verzorgt de uitbetaling van je medewerkers, inclusief alle verantwoordelijkheden, plichten en risico's. Wij verlonen op deze manier al tienduizenden medewerkers bij meer dan 11.000 bedrijven. Wil jij ook onbekommerd ondernemen?

Uitzendovereenkomst of payrollovereenkomst?

Bij Tentoo kun je in 2020 op twee manieren medewerkers verlonen: met een uitzendovereenkomst en/of met een payrollovereenkomst. Het belangrijkste verschil: met de één kun je medewerkers tot 5,5 jaar flexibel inzetten (uitzenden), met de ander (payroll) kun je medewerkers zelf werven en exclusief voor jouw bedrijf inzetten. In beide gevallen worden wij de juridisch werkgever van de medewerker(s) en dat levert jou veel voordelen op.

Het gemak van personeel verlonen

Als je medewerkers verloont via Tentoo, worden wij de juridisch werkgever. Wij verzorgen alle administratieve en juridische taken. Wij betalen bijvoorbeeld de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Ook verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En jij? Jij maakt alleen de de werkafspraken (loon, werkuren, werkzaamheden) met de medewerker en stuurt hem aan op de werkvloer. Vervolgens ben je vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte en vrij van vorderingen of naheffingen. Tentoo ondersteunt jou in je werkgeverschap zodat je de vrijheid hebt om bezig te zijn met dat waarvoor je ondernemer bent geworden.

Onbekommerd ondernemen: al 27 jaar

We weten wat we doen, want we hebben 27 jaar ervaring in het verzorgen van uitbetalingen. Tentoo startte in 1992 met het ondersteunen van ondernemers in de audiovisuele branche, evenementenbureaus en media. De afgelopen decennia jaar kwamen hier bedrijven uit allerlei andere branches bij. Zo is onze dienstverlening feilloos afgestemd op beveiligingsbedrijven, horecazaken, bedrijven binnen de transport en logistiek, startups, werkgevers in de hospitality-sector. Ben je ondernemer en heb je behoefte aan het flexibel inzetten van medewerkers? Dan zit je goed bij ons!

Advies

Benieuwd welke manier van verlonen het beste bij jouw situatie past? Of wil je weten hoe je de uitzendovereenkomst en de payrollovereenkomst kunt combineren? Onze adviseurs leggen het graag aan je uit. Vraag hier vrijblijvend een adviesgesprek aan. Dit kan telefonisch of een-op-een, net wat jij het prettigst vindt. Uiteraard kun je ons ook direct bellen via 020 - 723 09 53. Wij helpen je graag!

Ja, neem contact met mij op!

Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.

Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Ben je intermediair? Kijk dan hier hoe we je kunnen helpen.

7,9

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 286 klantbeoordelingen Payroll voor werkgevers


7,9 uit 10

 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - ANP
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Act4you werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Tentoo. Ontzorgt en goede service!”

  Ellenor Spreeuw - Oprichter Act4you

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »