Payrolling voor werkgevers

Voordelen:

 • Loonuitbetaling en salarisadministratie worden voor je verzorgd
 • Je blijft zelf je medewerkers werven en aansturen
 • Geen arbeidsrechterlijke risico's
 • Je betaalt niet door bij ziekte

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Payrolling van Tentoo staat voor gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico's. Met meer vrijheid en minder verplichtingen zet je een goede stap richting onbekommerd ondernemerschap.

Wat verandert er met payrolling?

In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Met onze payroll dienst blijf je zelf de werving en de inhoudelijke aansturing van je medewerkers uitvoeren. Wij betalen de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En ben jij vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte, ketenaansprakelijkheid en vorderingen.

Onbekommerd ondernemen met payrolling

Met onze payroll constructie ondersteunen we jou in je werkgeverschap. Hierdoor heb jij de vrijheid bezig te zijn met dat waarvoor je ondernemer bent geworden. Als eerste payroll bedrijf in Nederland hebben we 25 jaar ervaring in het verzorgen van uitbetalingen. Daardoor voelen we goed aan wat jij nodig hebt om stressvrij te ondernemen.

Tentoo is ooit begonnen om ondernemers binnen de audiovisuele branche, evenementenbureaus en media te ondersteunen. De afgelopen 25 jaar zijn daar bedrijven uit allerlei andere branches bijgekomen. Zo sluit onze payroll dienst ook goed aan bij callcenters en contactcenters en alle andere bedrijven waar behoefte is aan een flexibele omgang met het medewerkersbestand.

Contact

Benieuwd naar wat payrolling voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op via 020 - 723 09 53 of vraag vrijblijvend de offerte payrolling werkgevers aan.

Veelgestelde vragen:

7,9

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 286 klantbeoordelingen Payroll voor werkgevers


7,9 uit 10

 • "Tentoo Recruitment heeft binnen enkele weken succesvol een geschikte Marketing-Communicatiemedewerker voor ons gevonden. De aangeboden kandidaat paste meteen binnen het gevraagde kader en profiel!"

  Serko Hermans, Algemeen Manager - PreMeo Thuisvaccinatie.nl
 • "Wij waren op zoek naar een Operationeel Manager. Al snel stelde Niki ons voor aan drie ideale kandidaten. Mede door haar enthousiasme wilden ze alle drie graag bij ons aan de slag!"

  Koen Havik, Financieel Directeur - Socius Wonen
 • “Act4you werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Tentoo. Ontzorgt en goede service!”

  Ellenor Spreeuw - Oprichter Act4you
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo heeft ons heel goed geholpen met het vinden van een nieuwe accountmanager buitendienst. De recruiters begrepen direct waar wij behoefte aan hadden. Ze zorgden voor snelle acties en reacties en zijn prettig in de communicatie met een duidelijke persoonlijke touch. We hopen in de toekomst nog veel vaker met Tentoo te kunnen samenwerken!"

  Noortje Temmerman, HR Business Partner - The New Motion
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - ANP

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »