Payroll voor werkgevers

Profiteer direct van:

 • Werkgeverschap zonder risico’s
 • Flexibel inzetbaar personeel
 • Voorgefinancierde loonkosten
 • De scherpste omrekenfactor

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Met payroll van Tentoo heb jij gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico's. Tentoo verloont al tienduizenden medewerkers bij meer dan 11.000 bedrijven. Wil jij ook onbekommerd ondernemen met meer vrijheid en minder verplichtingen?

Wat verandert er met payrolling?

In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Met onze payroll dienst blijf je zelf de werving en de inhoudelijke aansturing van je medewerkers uitvoeren. Wij betalen de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En ben jij vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte, ketenaansprakelijkheid en vorderingen.

Onbekommerd ondernemen met payroll

Met onze payroll constructie ondersteunen we jou in je werkgeverschap. Hierdoor heb jij de vrijheid bezig te zijn met dat waarvoor je ondernemer bent geworden. Als eerste payroll bedrijf in Nederland hebben we 27 jaar ervaring in het verzorgen van uitbetalingen. Daardoor voelen we goed aan wat jij nodig hebt om stressvrij te ondernemen.

Tentoo is ooit begonnen om ondernemers binnen de audiovisuele branche, evenementenbureaus en media te ondersteunen. De afgelopen 27 jaar zijn daar bedrijven uit allerlei andere branches bijgekomen. Zo sluit onze payroll dienst ook goed aan bij beveiligingsbedrijven, horecazaken, bedrijven binnen de transport en logistiek, startups, werkgevers in de hospitality-sector en alle andere bedrijven die behoefte hebben aan een flexibele omgang met het medewerkersbestand.

Wat is payroll en hoe werkt het?

Hoe gaat payrolling in zijn werk? Die vraag beantwoordden we onlangs in ons webinar. Bekijk hier het 3:15 minuten durende fragment:

Het hele webinar bekijken? Dat kan!

Contact

Benieuwd naar wat payroll voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in. Liever eerst contact? Bel ons via 020 - 723 09 53. Wij helpen je graag verder!

 • Gegevens flexwerker

  Welke functie heeft de medewerker?

  Welke vergoeding heeft u met de medewerker afgesproken?

  Invalid Input

  Jouw gegevens

  Vul hier alstublieft uw bedrijfsnaam in.

  Vermeld hier alstublieft uw naam.

  Vul hier alstublieft uw telefoonnummer in (zonder tekens).

  We sturen de offerte per mail naar u toe. Vul daarom alstublieft uw mailadres in.

  Invalid Input

 • Ja, neem contact met mij op!

  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.

  Hier kan je jouw bericht kwijt.

  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.

Veelgestelde vragen:

7,9

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 286 klantbeoordelingen Payroll voor werkgevers


7,9 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Act4you werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Tentoo. Ontzorgt en goede service!”

  Ellenor Spreeuw - Oprichter Act4you
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - ANP

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »