020 - 420 20 70

Arbeidsrecht

Voordelen juridisch advies van Tentoo:

 • Je kunt met alle arbeidsrechtelijke kwesties bij ons terecht
 • Transparant over de werkwijze en de kosten
 • We werken met de ervaren juristen en advocaten van Hendrikx Advocaten

Bel direct naar 020 - 524 60 51 voor meer informatie!

Arbeidsrecht

Als ondernemer of werkgever krijg je regelmatig te maken met arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan het opstellen van algemene voorwaarden, geschillen rondom verzuim en re-integratie of een ontslagprocedure. Als je ondersteuning nodig hebt bij arbeidsrechtelijke vraagstukken ben je bij Tentoo aan het juiste adres.

Juridisch arbeidsrechtelijk advies op maat

Juridische ondersteuning bij Tentoo betekent laagdrempelige ondersteuning en een transparante werkwijze. Wij werken samen met een gerenommeerd advocatenkantoor; Hendrikx Advocaten. In een kosteloos eerste gesprek bepaal je samen  met hen je behoefte. Op basis van dit gesprek wordt de opdracht uitgeschreven. Vóór de opdracht is duidelijk wat de kosten zijn. Pas na jouw akkoord wordt de opdracht uitgevoerd. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Je kunt bij ons onder meer terecht voor:

 • Algemene arbeidsrechtelijke vragen;
 • Begeleiding bij ontslagzaken;
 • Personeelshandboek;
 • Geschillen rondom verzuim en re-integratie;
 • Overige geschillen op arbeidsrechtelijk gebied.

Ondersteuning bij ontslagprocedures

Het ontslaan van een werknemer, bijvoorbeeld wegens disfunctioneren of een vertrouwensbreuk, is moeilijker geworden. Het aantal ontslagaanvragen dat door de rechter is afgewezen is sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid verdubbeld. Voortaan kan een arbeidscontract pas worden ontbonden bij een uitgebreid personeelsdossier met een uitputtend onderbouwde reden van ontslag. Als je verwikkeld raakt in een lastige ontslagprocedure, dan kunnen de specialisten van Hendrikx Advocaten je daarbij ondersteunen.

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over onze juridische dienstverlening? Neem dan contact op met Hendrikx Advocaten via info@hendrikxadvocaten.nl of 0297 - 250 018. Vergeet niet te vermelden dat je via Tentoo werkt. Dan geldt namelijk een goedkoper tarief!

 1. Ja, neem contact met mij op!

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.
 3. Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
 4. Stel je vraag
  Hier kan je jouw bericht kwijt.
 5. Ben je al klant van Tentoo?

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.
 6. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.
 7. E-mail
  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Veelgestelde vragen:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "De samenwerking met Tentoo bevalt goed. De HR-consultant met wie wij samenwerken, heeft veel inhoudelijke kennis in huis. Als hij iets adviseert, kan ik ervan op aan dat het klopt. Het contact verloopt ook heel prettig.”

  Sandra Vingerling - BOS Brands
 • "Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete
Onbekommerd ondernemen

Onbekommerd ondernemen

Ervaren ondernemer of sta je in de startblokken? Met onze gratis whitepapers informeren wij je over alle randzaken van het ondernemerschap. Zo kom jij dit jaar beslagen ten ijs!

Open whitepapers

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »