020 - 420 20 70

Bijna helft zzp’ers heeft hoger opleidingsniveau

16 augustus 2018

5 op de 6 zzp’ers heeft een MBO opleiding of meer gedaan. Het aantal zelfstandige ondernemers met een lager opleidingsniveau daalt hierdoor. Bijna de helft heeft een hoger opleidingsniveau. Dit blijkt uit een update van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorkom dat je e-mailadres wordt gehackt

Voorkom dat je e-mailadres wordt gehackt

09 augustus 2018

Het nieuwsbericht ‘Hackers laten salaris slachtoffer storten op eigen rekening’ was onlangs te lezen in de media. Met deze vorm van cybercriminaliteit wordt eerst het e-mailadres gehackt. Vervolgens wordt de werkgever gemaild het salaris op een ander rekeningnummer te storten. Tentoo wil te allen tijde voorkomen dat dit bij haar klanten gebeurt en gebruikt hiervoor diverse beveiligingsmaatregelen.

Handige betaal-features onder zzp’ers steeds populairder

08 augustus 2018

Zzp’ers maken steeds meer gebruik van handige betaal-features. De bank-app, Tikkie en de QR-code zijn features die steeds populairder worden onder zzp’ers in vergelijking met 2017. Dit blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer en Knap onder 975 zzp’ers in Nederland.

Hoogopgeleiden werken het meest over

Hoogopgeleiden werken het meest over

24 juli 2018

Hoogopgeleiden maken tweemaal zoveel overuren als laagopgeleiden. Dit blijkt uit de Enquête beroepsbevolking van het CBS. Ook opvallend: de allerjongste én de alleroudste werknemers werken het minst over.

Werkgevers betalen vaak onnodig zieke werknemer met beperking door

Werkgevers betalen vaak onnodig zieke werknemer met beperking door

20 juli 2018

Werkgevers betalen zieke werknemers met een beperking vaak zelf door, terwijl dat niet hoeft. Dat een speciale ‘no-risk-polis’ van de overheid deze situaties dekt, is bij veel werkgevers onbekend, meldt Trouw.

Beloning zelfstandigen stijgt sneller dan van werknemers

Beloning zelfstandigen stijgt sneller dan van werknemers

19 juli 2018

Zelfstandigen profiteren eerder en sterker van de economische groei en de daarmee samenhangende krapte op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit onderzoek van het ING Economisch Bureau.

Vacatures bij Tentoo (juli 2018)

Vacatures bij Tentoo (juli 2018)

10 juli 2018

Tentoo groeit. Als kool! Daarom zijn we op zoek naar nog meer enthousiaste collega's die samen met ons deze groei doorzetten. Up for a challenge? Bekijk onze actuele vacatures hier.

Wapen je tegen de groeiende krapte op de arbeidsmarkt

Wapen je tegen de groeiende krapte op de arbeidsmarkt

26 juni 2018

De krapte op de arbeidsmarkt treft steeds meer branches. In 2018 ontstaan naar verwachting meer dan 1 miljoen vacatures, waarvan een groeiend deel moeilijk te vervullen is. Dit blijkt uit onderzoek van het UWV. Goed nieuws: je kunt je als bedrijf in belangrijke mate wapenen tegen de arbeidsmarktkrapte.

Kabinet doet nog meer onderzoek naar zzp-beleid

Kabinet doet nog meer onderzoek naar zzp-beleid

25 juni 2018

De plannen in het regeerakkoord voor zzp'ers, zoals maatregelen tegen schijnzelfstandigheid en te lage tarieven, blijken moeilijker uitvoerbaar dan gedacht. Daarom gaat het kabinet nog meer onderzoek doen, meldt minister Koolmees van Sociale Zaken aan de Tweede Kamer.

Overleg nieuwe zzp-wet over de zomer heen getild

Overleg nieuwe zzp-wet over de zomer heen getild

22 juni 2018

De nieuwe zzp-wet is er niet zomaar. We moeten nog even geduld hebben. Pas na de zomer praat de FNV met minister Koolmees verder over zijn plannen om de Wet DBA te vervangen. Werkgevers, bemiddelaars en zzp-organisaties schuiven ook aan bij dit ‘breed overleg’.

[12 3 4 5  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »