UWV: Schaf vandaag nog eHerkenning aan

UWV: Schaf vandaag nog eHerkenning aan

27 november 2019

Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) slaat alarm over het geringe aantal werkgevers dat eHerkenning gebruikt. Dit terwijl het UWV vanaf 1 november 2019 werkgevers verplicht hun zaken via deze beveiligde inlogmethode te regelen op het werkgeversportaal van het UWV.

Nieuwe wet- en regelgeving per 1 januari 2020

Nieuwe wet- en regelgeving per 1 januari 2020

27 november 2019

En óf er iets verandert voor werkgevers in 2020! We hebben de belangrijkste wijzingen voor en effecten op jou als werkgever op een rij gezet.

Nieuw btw-id voor zzp'ers

Nieuw btw-id voor zzp'ers

18 november 2019

Zo'n 1,3 miljoen eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer. Daarmee voldoet de Belastingdienst aan de eis van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) om te komen met een alternatief voor het huidige nummer, dat het burgerservicenummer (BSN) bevat.

Nieuwe minimumlonen per 1 januari 2020

Nieuwe minimumlonen per 1 januari 2020

14 november 2019

De nieuwe minimumlonen per 1 januari 2020 zijn bekend. Wij zetten graag voor je uiteen wat dit betekent voor freelancers en flexwerkers die je via Tentoo verloont.

Hoge Raad maakt einde aan slapende dienstverbanden

Hoge Raad maakt einde aan slapende dienstverbanden

11 november 2019

Werkgevers mogen langdurig zieke medewerkers niet meer via een ‘slapend dienstverband’ in dienst houden om de transitievergoeding te ontlopen. Dit heeft de Hoge Raad bepaald.

‘Volwassen loon voor elke 18-plusser’

‘Volwassen loon voor elke 18-plusser’

31 oktober 2019

Iedere 18-plusser heeft recht op een volwassen loon. Dat stellen Tweede Kamerleden Bart van Kent (SP) en Gijs van Dijk (PvdA), ROOD-voorzitter Arno van Veen en voorzitter van de Jonge Socialisten Jesse Koops. Momenteel heb je recht op een volwassenenloon vanaf je 21ste.

Zzp'ers werken met tegenzin aan nieuw pensioenakkoord

Zzp'ers werken met tegenzin aan nieuw pensioenakkoord

28 oktober 2019

De organisaties van zzp'ers gaan meepraten over de uitwerking van een verplichte verzekering tegen arbeidsongeschiktheid (aov). De verzekeringsplicht maakt deel uit van het pensioenakkoord dat kabinet, werkgevers en vakbonden in juni hebben gesloten.

Gemiddelde leeftijd starter in twee jaar van 37 naar 35 jaar

Gemiddelde leeftijd starter in twee jaar van 37 naar 35 jaar

28 oktober 2019

Door de snelle toename van starters in de leeftijdsgroep tot en met 19 jaar (65%) en 20 tot en met 24 jaar (28% in het afgelopen jaar) is de gemiddelde leeftijd van starters gedaald van 37 jaar in 2017 naar 35 jaar in 2019. Nooit eerder was het aantal mensen dat een eigen onderneming begon zo groot als het afgelopen jaar.

Team Tentoo op KVK Startersdag 2019

Team Tentoo op KVK Startersdag 2019

15 oktober 2019

Ben je van plan je eigen onderneming te starten? Of ben je net gestart? Dan is de KVK Startersdag dé plek om informatie in te winnen om je onderneming tot een succes te maken. Tentoo is zaterdag 2 november aanwezig om de startende zelfstandigen te informeren over de mogelijkheden.

Werkgevers wakker worden: einde slapende dienstverbanden lijkt nabij!

Werkgevers wakker worden: einde slapende dienstverbanden lijkt nabij!

15 oktober 2019

Het einde van slapende dienstverbanden lijkt te naderen door een recent advies van advocaat-generaal De Bock aan de Hoge Raad. Dit advies volgde op de vraag van de rechtbank Limburg aan de Hoge Raad om een principiële uitspraak te doen over een slapend dienstverband.

[12 3 4 5  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »