020 - 420 20 70
‘Minimumlonen moeten fors omhoog’

‘Minimumlonen moeten fors omhoog’

15 februari 2019

Het minimumloon moet fors omhoog, om te beginnen met 10 procent. Dat is de kern van de initiatiefnota ‘Een eerlijker loon’ die SP-Kamerlid Jasper van Dijk in februari heeft ingediend in de Tweede Kamer. Een hoger minimumloon is volgens Van Dijk noodzakelijk voor mensen die ervan moeten rondkomen én het bevordert de hele Nederlandse economie.

Alles over de WAB

Alles over de WAB

01 februari 2019

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is naar alle waarschijnlijkheid vanaf 1 januari 2020 van kracht. Wat is de WAB precies? Wat zijn de belangrijkste maatregelen uit het wetsvoorstel? En kunt u straks nog mensen flexibel inzetten?

Werkgevers anticiperen slecht op arbeidsmarktkrapte

Werkgevers anticiperen slecht op arbeidsmarktkrapte

31 januari 2019

Komend jaar ontstaan naar verwachting 1,2 miljoen vacatures. Dat zijn er 200.000 meer dan in 2018, zo blijkt uit een prognose van het UWV en een enquête onder ruim 2.000 werkgevers. En hoewel de groeiende krapte op de arbeidsmarkt het voor werkgevers noodzakelijk maakt om actie te ondernemen, doen de meeste dit nog niet.

Bouw aan jouw merk: Wat is 'branding'?

Bouw aan jouw merk: Wat is 'branding'?

30 januari 2019

Vol zelfvertrouwen en zonder moeite de juiste klanten aantrekken. Is dat niet fantastisch? Dát kun je bereiken met branding. In deze nieuwe rubriek 'Bouw aan jouw merk!' zoomen we in op lezersvragen rondom branding & design. Waarom is het bijvoorbeeld belangrijk om na te denken over branding? Wat doet kleur in een design? Brandingexpert en designer Djoeke Bekkema van Studio Solide behandelt elke maand een andere vraag en geeft tips en inzichten. Met deze maand de vraag: Wat is 'branding'?

Voornemens van werkend Nederland in 2019

Voornemens van werkend Nederland in 2019

29 januari 2019

De arbeidsmarkt is in beweging, blijkt uit onderzoek naar trends op de arbeidsmarkt. Werkend Nederland zet in 2019 niet enkel in op een salarisverhoging, maar ook op het volgen van een cursus, training of opleiding. Ook groeit de interesse in combi-banen. Ben jij als werkgever van alle trends op de hoogte?

Normbedragen voor de loonheffingen 2019

Normbedragen voor de loonheffingen 2019

29 januari 2019

De meeste normbedragen voor vergoedingen en verstrekkingen blijven onveranderd in 2019. In dit bericht zetten we de bedragen voor 2019 voor jou op een rij.

Blijf AVG-proof: aanleveren gegevens bij verzuimverzekeraar

Blijf AVG-proof: aanleveren gegevens bij verzuimverzekeraar

29 januari 2019

Iedere werkgever kan verzekeringen afsluiten om het ziekte- en arbeidsongeschiktheidsrisico van werknemers af te dekken. Maar met de privacywet AVG is het aanleveren van (gezondheids)gegevens van je medewerkers aan een verzekeraar wel aan restricties gebonden. Hoe ga je daar als werkgever mee om?

Blog Hendrikx Advocaten - Wijzigingen arbeidsrecht 2019

Blog Hendrikx Advocaten - Wijzigingen arbeidsrecht 2019

29 januari 2019

Iedere maand schrijft Hendrikx Advocaten, partner van Tentoo, een relevante blogpost over arbeidsrecht. Deze maand lees je meer over de wijzigingen die op 1 januari in de arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving is doorgevoerd. Een overzicht van de wijzigingen waar jou als werkgever rekening mee moet houden.

Ondernemersjaar 2018: meer zzp’ers, aantal MKB’ers blijft gelijk

Ondernemersjaar 2018: meer zzp’ers, aantal MKB’ers blijft gelijk

08 januari 2019

Het aantal bedrijven in ons land nam in 2018 met 5 procent toe tot 1,9 miljoen. Dit blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel. De groei komt vooral door het toenemend aantal zzp’ers.

Tentoo tijdens de feestdagen

Tentoo tijdens de feestdagen

20 december 2018

Tentoo is dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari gesloten. Maandag 24 en 31 december sluiten wij om 16.00 uur. Op andere werkdagen is Tentoo telefonisch en per mail bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur.

[12 3 4 5  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
Onbekommerd ondernemen

Onbekommerd ondernemen

Ervaren ondernemer of sta je in de startblokken? Met onze gratis whitepapers informeren wij je over alle randzaken van het ondernemerschap. Zo kom jij dit jaar beslagen ten ijs!

Open whitepapers

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »