Tentoo en Care2B gaan samenwerking aan
Care2B en Tentoo

Care2B en Tentoo: samen sterker voor kwaliteitszorg en operationele efficiëntie

Amsterdam, 22 november 2023 – Care2B, een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in het bieden van respijtzorg, gaat een samenwerking aan met Tentoo. Ruim 1200 mantelzorgkrachten worden vanaf nu verloond door Tentoo. 

Gepubliceerd door: Tentoo
Geplaatst op 22 november 2023
Leestijd

Care2B: hét bureau voor respijtzorg

Mantelzorg is mooi, maar ook intensief. Voor een ander zorgen kan ongemerkt steeds zwaarder worden.  Daardoor raken veel mantelzorgers overbelast. Met respijtzorg (het tijdelijk uitbesteden van de mantelzorg) krijgt de mantelzorger weer wat tijd voor zichzelf, terwijl de zorg gewoon doorgaat.  

Care2B is het respijtzorgbureau dat aanvullende, particuliere mantelzorg biedt aan cliënten thuis, in woonzorgcentra en in verpleeghuizen. Het gaat hierbij vooral om sociale en verzorgende taken waarvoor in de reguliere zorg geen tijd of budget beschikbaar zijn. De mantelzorgkrachten van Care2B bieden dagelijks ondersteuning aan zowel mantelzorgers als hulpbehoevenden door heel Nederland. De medewerkers verlenen geen medische zorg, maar nemen taken over zoals boodschappen doen, koken, begeleiden bij doktersbezoek, maar ook licht huishoudelijk of administratief werk. 

1200 mantelzorgkrachten verloond door Tentoo

Deze ruim 1200 onmisbare mantelzorgkrachten worden voortaan verloond door Tentoo. Dit betekent dat Tentoo het juridisch werkgeverschap overneemt, de salarisadministratie en uitbetaling verzorgt en de loonkosten voorfinanciert. “We zijn heel enthousiast over de samenwerking met zo’n maatschappelijk impactvolle organisatie als Care2B,” zegt Daniëlle Lambo (Directeur Tentoo) 

Ted van der Vliet (directeur Innovatie en Groei bij Care2B) legt uit dat zij na een kort selectieproces voor Tentoo hebben gekozen op basis van de kwaliteit, prijs en het positieve gevoel. “Tentoo vervulde direct de rol van adviseur en expert, en wees ons op belangrijke zaken zoals de juiste CAO en effectieve communicatie. Ook was het voor mij belangrijk dat we konden integreren tussen Salesforce en Pay4me via een API”, zegt Ted. “Met de keuze voor Tentoo geloof ik dat we de juiste stap hebben gezet voor onze dynamische en snelgroeiende organisatie.” 

Care2B sluit samenwerking met Tentoo

Tentoo beweegt mee met Care2B

Tentoo is dé partner voor opdrachtgevers als Care2B waarbij het gaat om payroll, juridisch werkgeverschap of andere loongerelateerde diensten. Tentoo zorgt ervoor dat werkgevers zorgeloos kunnen meebewegen met alles wat de markt vraagt en biedt. Hierdoor zijn zij altijd flexibel in de markt en kunnen zij alle kansen benutten en hier het maximale uithalen. Het uiteindelijke doel van Tentoo? Klanten onbekommerd laten ondernemen waarbij Tentoo functioneert als een deskundige en betrouwbare partner. 

 

Mogelijk ook interessant voor jou