Maandag 2 maart is my.tentoo vanaf 18.00 tijdelijk niet beschikbaar vanwege onderhoud. 

Contracten: minder flex, meer vast

Contracten: minder flex, meer vast

18 december 2018

Het percentage vaste contracten is voor het eerst in 10 jaar gestegen. Dit concludeert De Nederlandsche Bank (DNB). Door de krapte op de arbeidsmarkt geven werkgevers weer sneller een vast contract.

Werkgevers in actie tegen WAB

Werkgevers in actie tegen WAB

11 december 2018

Ruim 185.000 ondernemers zijn in actie gekomen tegen de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Meerdere werkgeversorganisaties overhandigden dinsdag 11 december een manifest aan de vaste Kamercommissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ook start een campagne onder het motto 'Zo werkt het niet'. De bedrijven pleiten voor drie WAB-veranderingen.

Kies je voor factureren of verloning via payrolling?

Kies je voor factureren of verloning via payrolling?

07 december 2018

Je wilt voor jezelf beginnen. Bezig zijn met waar je passie ligt. Je wilt je ondernemerschap dan natuurlijk wel goed geregeld hebben en geen gedoe met financiën en de administratie. Voor zelfstandigen bestaan er verschillende mogelijkheden om dit in te richten. Je kunt ervoor kiezen om zelf facturen te sturen en je als ondernemer te registreren bij de Kamer van Koophandel (KvK). Of je kiest voor payrolling. Je bepaalt dan zelf voor wie en tegen welk tarief je werkt, terwijl je juridisch in loondienst bent bij het payrollbedrijf. 

IMF: verschillen tussen zzp'ers en werknemers verkleinen, lonen omhoog

IMF: verschillen tussen zzp'ers en werknemers verkleinen, lonen omhoog

06 december 2018

De verschillen tussen werknemers met een vast of tijdelijk contract en zzp'ers moeten worden verkleind en de lonen moeten omhoog. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) donderdag in een rapport over Nederland.

Nieuwe minimumlonen per 1 januari 2019

Nieuwe minimumlonen per 1 januari 2019

29 november 2018

De minimumlonen gaan op 1 januari 2019 omhoog. Wat betekent dit voor de freelancers en flexwerkers die via payrolling bij Tentoo worden verloond? Wij zetten het voor je uiteen.

Nieuwe zzp-wet uitgesteld tot 2021; onzekerheid duurt voort

Nieuwe zzp-wet uitgesteld tot 2021; onzekerheid duurt voort

27 november 2018

De invoering van de nieuwe zzp-wet is uitgesteld tot 2021. De plannen van minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) staan mogelijk op gespannen voet met Europese regels, zo schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer. Hiermee blijft de Wet DBA van kracht en duurt de onzekerheid voor opdrachtgevers en zzp’ers voort.

Tentoo maakt deel uit van Brisker Group

Tentoo maakt deel uit van Brisker Group

19 november 2018

Tentoo vormt samen met Holland Payroll, Nextpayroll, Pay for People en Smart Services de Brisker Group, voorheen bekend als Pay for People Group. Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunen wij organisaties met payroll-oplossingen en backoffice-dienstverlening.

Zzp-organisaties blij dat er geen verplicht pensioen komt

Zzp-organisaties blij dat er geen verplicht pensioen komt

15 november 2018

Ondernemersorganisaties Zelfstandigen Bouw en ZZP Nederland zijn blij dat er in het pensioenakkoord geen afspraken komen over de anderhalf miljoen zzp'ers.

Actuele vacatures bij Tentoo (november 2018)

Actuele vacatures bij Tentoo (november 2018)

07 november 2018

Nog voor het eind van dit jaar aan de slag bij Tentoo? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct! Momenteel zoeken wij de volgende collega’s:

Onwetendheid over gezondheid zzp’er zorgt voor stijgende premie

Onwetendheid over gezondheid zzp’er zorgt voor stijgende premie

05 november 2018

Belangenbehartiger Zelfstandigen Bouw zendt een waarschuwing uit. Het aantal zelfstandigen dat zich heeft verzekerd van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid is de afgelopen jaren fors gedaald. In 2011 was 43% verzekerd, in 2016 nog maar 32%. De oorzaak? De premie blijft maar stijgen. Maar kunnen verzekeraars wel goed vaststellen hoe gezond zelfstandigen zijn?

<<  5 6 7 8 9 [1011 12 13 14  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »