Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 723 09 53 sales@tentoo.nl

Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 723 09 53 sales@tentoo.nl
Gratis Whitepaper: wat te doen als een werknemer niet functioneert?

Gratis Whitepaper: wat te doen als een werknemer niet functioneert?

19 januari 2017

Het grootste goed van een werkgever zijn de werknemers. Zij moeten er voor zorgen dat de onderneming succesvol is! Maar wat als een medewerker niet naar behoren functioneert? Hoe kun je samen met je medewerker er voor zorgen dat het functioneren verbetert? En wat als ontslag de enige oplossing blijkt te zijn? Tentoo stelt een gratis informatief whitepaper beschikbaar over dit onderwerp.

Discussie minimumtarieven voor zzp’ers laait weer op

Discussie minimumtarieven voor zzp’ers laait weer op

17 januari 2017

Zzp’ers moeten in sectoren waar de uurtarieven laag zijn door concurrentie een minimumtarief krijgen. Dat zegt kandidaat-Kamerlid en huidig vicevoorzitter van de FNV Gijs van Dijk.

Startende zzp'er maakt zich zorgen over Wet DBA

Startende zzp'er maakt zich zorgen over Wet DBA

11 januari 2017

Zzp'ers zijn minder tevreden over het zelfstandig ondernemerschap. Reden hiervoor is de nog altijd heersende onduidelijkheid rondom de Wet DBA. Vooral startende zzp'ers maken zich zorgen over hun financiële zekerheid, blijkt uit onderzoek van GfK onder 689 zzp’ers.

Aantal vakantiedagen zelf bepalen, goed idee?

Aantal vakantiedagen zelf bepalen, goed idee?

06 januari 2017

Wat gebeurt er wanneer je werknemers zelf laat bepalen hoeveel vakantiedagen zij opnemen? Een vraag waar menig HR-professional weleens wakker van heeft gelegen. Een start-up uit Rotterdam probeerde het concept uit. Met resultaat.

Zesurige werkdag: zijn de voordelen het prijskaartje waard?

Zesurige werkdag: zijn de voordelen het prijskaartje waard?

05 januari 2017

Van acht naar zes uur werken per dag: voor veel mensen klinkt dit waarschijnlijk als muziek in de oren. Onderzoekers in Zweden leek het ook zo gek nog niet. Verplegers in een bejaardentehuis namen de proef op de som. Wat blijkt? Minder stress, minder ziekte, meer banen en betere prestaties. Helaas blijkt de medaille ook een keerzijde te hebben. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan de zesurige werkdag.

Doorwerken na 65ste voor velen niet mogelijk

Doorwerken na 65ste voor velen niet mogelijk

03 januari 2017

Veel werknemers zijn fysiek niet in staat om na hun 65ste door te werken. Hiervoor waarschuwt de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB). De vereniging stelt dat een verhoging van de AOW leeftijd alleen geschikt is voor hoogopgeleiden.

Bedrijven beboet vanwege fouten op loonstroken

Bedrijven beboet vanwege fouten op loonstroken

03 januari 2017

In het afgelopen jaar heeft de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid 134 boetes opgelegd aan bedrijven omdat hun loonstroken fouten bevatten. Dat meldt de Telegraaf vandaag.

Ondernemers werken vaak door op vakantie

Ondernemers werken vaak door op vakantie

28 december 2016

Out of office mail aan en met een relaxed gevoel op vakantie? Helaas: veel ondernemers kunnen tijdens hun vakantie niet echt ontspannen, blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau Ivox onder 420 respondenten.

Whatsappen onder werktijd? Kost je €1,20 per bericht

Whatsappen onder werktijd? Kost je €1,20 per bericht

23 december 2016

Een werkgever kan het loon inhouden van een werknemer die tijdens werktijd continu voor privédoeleinden WhatsApp-berichten verstuurt. Dit heeft de kantonrechter in Tilburg bepaald. Voor een werknemer bij een grafisch bureau in Oisterwijk pakte deze uitspraak behoorlijk nadelig uit: hij moest 1500 euro van zijn salaris inleveren.

Kerstpakket afschaffen? Slecht idee!

Kerstpakket afschaffen? Slecht idee!

22 december 2016

ABN Amro heeft aangekondigd dit jaar geen kerstpakket te schenken aan het personeel. De bank voert als reden op dat het een noodzakelijke kostenbesparing is. Dankzij deze grote werkgever met voorbeeldfunctie staat de aloude Nederlandse traditie onder druk. Is het voortaan gerechtvaardigd om het kerstpakket over te slaan vanwege de kosten? Het advies van Noortje Hendrikx, manager Tentoo HR: schaf het kerstpakket niet af!

<<  1 [23 4 5 6  >>  

Freelancers over Tentoo

 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice

7.8
Tentoo scoort een 7.8/10 op basis van 1.269 beoordelingen

Werkgevers over Tentoo

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - Adjunct hoofdredacteur ANP
 • "Voor ons vast personeel verzorgt Tentoo de salarisadministratie en voor ons flexibel personeel maken wij gebruk van payrolling. Het is handig dat wij alles bij één leverancier kunnen onderbrengen. Daarbij spreekt de hoge mate van automatisering ons enorm aan!"

  Petra Bertelink - HR Manager Mathijs Maaltijdbox
 • "Samen met Tentoo groeien we en dankzij Tentoo groeien we!"

  Maartje van der Hoeven - Eigenaar Models at Work
 • "Tentoo is een betrouwbare en solide payroll partij die SBS met adviezen ondersteunt en die professionaliteit, dienstverlening en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan."

  Amunda Schaap - Manager Personeelszaken SBS
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

payroll
Tentoo scoort een 8.0/10 op basis van 169 beoordelingen

Hebben de sprong al gewaagd...

 • Premeo
 • ID&T
 • Aaaaha
 • FunX
 • SBS
 • ProSpex
 • Models At Work
 • Bridge Marketing
 • Rebel
 • ANP
 • Sanoma
 • Continu
 • Oddessey
 • Tonys
 • Streetwise

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »