020 - 420 20 70
Wij zoeken nieuwe collega's!

Wij zoeken nieuwe collega's!

14 november 2017

Het gaat goed met Tentoo. We maken een flinke groei door en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij net afgestudeerd en/of toe aan een nieuwe stap in je carrière? Misschien proosten wij nog voor het einde van het jaar op jouw nieuwe baan bij Tentoo!

The Buddy Film Ball: feestelijke fundraiser in Air Amsterdam

The Buddy Film Ball: feestelijke fundraiser in Air Amsterdam

10 november 2017

Maandag 20 november al in je agenda geblokt? Wij wel! Dan vindt namelijk het grote Buddy Film Ball plaats in Air Amsterdam. Een feestelijke fundraising-avond met live-muziek, héél veel BN-ers, entertainment en de vertoning van "The Buddy Film Project" commercial.

Flexwerkers net zo tevreden als vaste werknemers

Flexwerkers net zo tevreden als vaste werknemers

24 oktober 2017

Werknemers die bewust kiezen voor flexibel werk, zijn net zo tevreden met hun job als werknemers met een vast dienstverband. Dit blijkt uit een analyse van het CBS. Het aantal flexwerkers is de afgelopen jaren flink toegenomen. In 2016 telde ons land 1,8 miljoen werknemers met een flexibele arbeidsrelatie.

4 november: Tentoo op de KvK Startersdag

4 november: Tentoo op de KvK Startersdag

23 oktober 2017

Misschien wil je slechts wat tips over het schrijven van je ondernemingsplan. Of ben je al een tijdje bezig en worstel je met het bepalen van je uurtarief. Misschien ben je er nog helemaal niet achter of het ondernemerschap iets voor jou is. Wat je ambitie ook is, kom 4 november naar de KvK Startersdag. Tentoo-adviseurs zijn aanwezig om aspirant ondernemers te informeren over de mogelijkheden van payroll, HR en ZZP-Support.

Omzet freelancende millennials afgelopen kwartaal flink gestegen

Omzet freelancende millennials afgelopen kwartaal flink gestegen

20 oktober 2017

De omzet van freelancers van 25 tot 34 jaar is het afgelopen kwartaal met gemiddeld 15 procent gestegen, vergeleken met het jaar ervoor. De omzet van jongeren tot 25 jaar met 10 procent. Dat blijkt uit onze onlangs verschenen Kwartaalmonitor.

Meer parttime zzp’ers gestart

Meer parttime zzp’ers gestart

12 oktober 2017

In juli, augustus en september gingen 8.318 ‘parttime zelfstandigen’ van start. Dat zijn er 2.361 meer dan in het derde kwartaal van 2016, een stijging van 11 procent. Dit blijkt uit de KvK-Bedrijvendynamiek over de eerste drie kwartalen van 2017.

Regeerakkoord: wat kun je verwachten?

Regeerakkoord: wat kun je verwachten?

11 oktober 2017

Een modernere en eerlijkere arbeidsmarkt: dat is de ambitie van de nieuwe coalitie van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. In het regeerakkoord presenteerden de partijen in hoofdlijnen hoe ze tot deze arbeidsmarkt willen komen. Wat kun jij verwachten?

Veel ‘payroll-verkenners’ zijn al ondernemer

Veel ‘payroll-verkenners’ zijn al ondernemer

03 oktober 2017

Wie zich oriënteert op zelfstandig ondernemen via payroll, is vaak al ondernemer (40 procent) óf bevindt zich in een uitkeringssituatie (40 procent). De rest (20 procent) overweegt te gaan payroll-ondernemen naast een studie of baan in loondienst. Dit blijkt uit de poll-antwoorden van het webinar ‘Is payroll iets voor mij?’.

Voldoe jij al aan de nieuwe arbo-eisen?

Voldoe jij al aan de nieuwe arbo-eisen?

27 september 2017

De Arbowet is 1 juli vernieuwd. Hierdoor heb je als werkgever andere rechten en plichten. De Inspectie SZW mag sinds 1 september 2017 boetes uitdelen aan bedrijven die zich niet aan de (nieuwe) regels houden. Voldoe jij al aan de nieuwste arbo-eisen?

Prinsjesdag 2017: wat verandert er voor zzp’ers?

Prinsjesdag 2017: wat verandert er voor zzp’ers?

27 september 2017

De kabinetsplannen en de begroting voor het komende jaar zijn weer bekendgemaakt. Wat gaat er voor zzp’ers zoal veranderen? Lees hier de belangrijkste punten.

<<  1 [23 4 5 6  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »