020 - 420 20 70
Hoogste aantal startende ondernemers sinds 5 jaar

Hoogste aantal startende ondernemers sinds 5 jaar

04 april 2018

Het eerste kwartaal van 2018 kent tien procent meer starters. In totaal werden 57.635 nieuwe ondernemingen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK).

Digitalisering maakt van iedereen een zzp’er

Digitalisering maakt van iedereen een zzp’er

22 maart 2018

Volgens futuroloog Wim de Ridder is de toekomst van de arbeidsmarkt er een zonder grote werkgevers. Door de digitalisering is de rol van grote bedrijven passé en bijna iedereen eigen baas. Werkgevers maken plaats voor apps en platforms.

Veel Nederlanders leren bij naast hun baan

Veel Nederlanders leren bij naast hun baan

05 maart 2018

Meer dan de helft van de werkende Nederlanders tussen de 25 en 65 schoolt zich bij tijdens zijn werkcarrière. Dit blijkt uit onderzoek dat het CBS heeft uitgevoerd in opdracht van Eurostat. Binnen Europa volgen alleen in Zwitserland meer mensen een werkgerelateerde opleiding.

Zzp’ers zien op tegen personeel aannemen

Zzp’ers zien op tegen personeel aannemen

27 februari 2018

Bijna een kwart (24 procent) van de zzp’ers neemt geen personeel aan vanwege de financiële risico’s. De afgelopen 3 jaar nam slechts 8 procent een medewerker aan, zo blijkt uit onderzoek van het KvK Ondernemerspanel. Lang niet alle zzp’ers lijken bekend met de mogelijkheid om met minimale risico’s personeel aan te nemen.

SER: 6 weken betaald verlof voor beide ouders

SER: 6 weken betaald verlof voor beide ouders

16 februari 2018

Er moet één gezamenlijke regeling voor ouderschapsverlof komen. Zowel moeders als de partners moeten in het eerste jaar na de geboorte van hun kind 6 weken betaald verlof krijgen. Niet de werkgever, maar de overheid moet dat betalen.

Handhaving Wet DBA uitgesteld tot 2020

Handhaving Wet DBA uitgesteld tot 2020

09 februari 2018

De omstreden Wet DBA wordt tot 2020 niet gehandhaafd. Minister Koolmees van Sociale Zaken en staatssecretaris Snel van Financiën informeerden vrijdag 9 februari de Tweede Kamer over de nieuwe opschorting van de handhaving. Dit betekent dat opdrachtgevers en zzp'ers tot eind 2019 geen boetes of naheffingen ontvangen als ze zich niet aan deze ‘zzp-wet’ houden. In 2020 moet een nieuwe wet in werking treden.

Recordaantal nieuwe bedrijven sinds 2009

Recordaantal nieuwe bedrijven sinds 2009

02 februari 2018

Vorig jaar zijn er in Nederland 73.000 bedrijven bij gekomen. Dat is het hoogste aantal sinds 2009, meldt het CBS. Het statistiekbureau berekende dat bijna 170.000 nieuwe bedrijven startten, maar daar staan ruim 95.000 opgeheven bedrijven tegenover.

Tentoo HR behaalt ISAE 3402 type II verklaring

Tentoo HR behaalt ISAE 3402 type II verklaring

25 januari 2018

Kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar gaat het Tentoo HR om in het verwerken van de salarisadministratie voor MKB’ers, DGA’s, administratiekantoren en Global Payroll Companies. Met succes: de werkzaamheden zijn beloond met een ISAE 3402 type II verklaring. Dit certificaat laat zien dat Tentoo HR ‘in control is over de activiteiten die voor haar klanten worden uitgevoerd’.

Aantal freelancers steeg enorm tussen 2014 en 2017

Aantal freelancers steeg enorm tussen 2014 en 2017

24 januari 2018

Het aantal freelancers in Nederland steeg in de periode van 2014 tot en met 2017 met maar liefst 35 procent. Dit blijkt uit cijfers van onze Jaarmonitor. Per opdrachtgever is het aantal ingehuurde freelancers en flexwerkers met gemiddeld 27 procent gestegen. Het aantal uren dat een opdrachtgever een freelancer inzette steeg met 23 procent.

Loonstijgingen winnen nipt van inflatie

Loonstijgingen winnen nipt van inflatie

04 januari 2018

Loonstijgingen hebben er in 2017 nauwelijks voor gezorgd dat werkende Nederlanders meer geld overhielden. RTL Z berekende dat de lonen ongeveer even hard stegen als de inflatie.

<<  1 [23 4 5 6  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »