Heb jij al een RI&E? Zo nee, dan riskeer je een boete

Heb jij al een RI&E? Zo nee, dan riskeer je een boete

27 maart 2019

In de Arbowet staat de verplichting om als werkgever over een Risico-Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E) te beschikken. In de praktijk blijkt dat deze verplichting niet goed wordt nageleefd. Slechts 45% van de bedrijven beschikt over een RI&E. In navolging daarvan wil het Ministerie van SZW de boetes voor het ontbreken van een RI&E verhogen.

Gedwongen inleveren van de leaseauto: de voorwaarden

Gedwongen inleveren van de leaseauto: de voorwaarden

27 maart 2019

Iedere maand schrijft onze partner Hendrikx Advocaten een blog met tips en/of informatie voor werkgevers. Deze maand gaan zij dieper in op de voorwaarden voor het gedwongen inleveren van de leaseauto.

Werk jij al met een Persoonlijk Opleidingsbudget?

Werk jij al met een Persoonlijk Opleidingsbudget?

27 maart 2019

De opleidingsbudgetten voor bij- en omscholing zijn de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Een logisch gevolg van het feit dat persoonlijke ontwikkeling van werknemers steeds belangrijker wordt gevonden. In 2013 hadden 1 miljoen werknemers een persoonlijk opleidingsbudget. In 2018 hadden 2,3 miljoen mensen dat al. Werk jij al met een Persoonlijk Opleidingsbudget voor je medewerkers?

Veelgestelde vragen KVK Startersdag

Veelgestelde vragen KVK Startersdag

25 maart 2019

De KVK Startersdag. Hét evenement voor ondernemers om informatie in te winnen over het starten van een bedrijf. Ook wij waren aanwezig om bezoekers te informeren en klaar te stomen voor een zorgeloze start. Veelgestelde vragen die langskwamen? Lees ze hier!

Vacatureteksten: (in)direct uitsluiten van sollicitanten

Vacatureteksten: (in)direct uitsluiten van sollicitanten

25 maart 2019

Als werkgever heb je, bij het werven van een nieuwe medewerker, de taak om een duidelijke vacature op te stellen. In de vacature moet je informatie vermelden die potentiële werknemers aantrekt. Daarnaast moet je ook een duidelijke omschrijving geven van het type persoon waar jouw organisatie naar op zoek is. Je mag echter niet zo maar een onderscheid maken tussen sollicitanten.

Doorsnee inkomen al 10 jaar hetzelfde

Doorsnee inkomen al 10 jaar hetzelfde

22 maart 2019

Het doorsnee persoonlijk inkomen van werkenden in Nederland is al 10 jaar bijna hetzelfde. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS naar het inkomens in 2017. Daarbij is rekening gehouden met de prijsontwikkeling tussen 2007 en 2017. Uit het onderzoek blijkt ook dat rond het veertigste levensjaar het maximale inkomen is bereikt.

Bouw aan jouw merk: Hoe kies ik de juiste kleuren voor mijn merk?

Bouw aan jouw merk: Hoe kies ik de juiste kleuren voor mijn merk?

21 maart 2019

Ooit erover nagedacht welke emoties de kleuren van jouw merk oproepen? Kleurgebruik zorgt niet alleen voor herkenning, maar heeft ook invloed op de aankoopintentie van jouw klanten. Brandingexpert en designer Djoeke Bekkema van Studio Solide behandelt daarom deze maand de volgende vraag: Hoe kies ik de juiste kleuren voor mijn merk?"

Politiek pleit voor inzage loonstrook

Politiek pleit voor inzage loonstrook

07 maart 2019

Als het aan de oppositie ligt, krijgen werknemers inzage in de loonstroken van hun collega’s met een vergelijkbare functie. Oppositiepartijen PvdA, GroenLinks, SP en 50Plus dienen deze week een wetsvoorstel in waarin dit inzagerecht is opgenomen. De partijen zien dit als één van de oplossingen om de loonkloof tussen mannen en vrouwen te verkleinen.

Arbeidsdeelname blijft stijgen

Arbeidsdeelname blijft stijgen

27 februari 2019

In 2018 had 68% van de mensen tussen 15 en 75 jaar betaald werk. Hiermee is de arbeidsdeelname op het hetzelfde niveau als voor de crisis, die in 2008 uitbrak. Afgelopen januari is de arbeidsparticipatie zelfs naar 68,8% gestegen.

Duurzaam ondernemen niet altijd haalbaar

Duurzaam ondernemen niet altijd haalbaar

27 februari 2019

Op dit moment haalt ongeveer 20% van de ondernemers voordeel uit duurzaam ondernemen. Dit voordeel is in de vorm van meer klanten, lagere kosten of extra inkomsten. Het blijkt echter dat duurzaam ondernemen voor een groot deel van de ondernemers niet haalbaar is. Zij kunnen hun business-case niet rond krijgen, hebben gebrek aan tijd, onvoldoende kennis of er zijn financiële belemmeringen.

<<  1 [23 4 5 6  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »