020 - 420 20 70
Een bijzonder project: Werk naar Vermogen

Een bijzonder project: Werk naar Vermogen

13 juli 2017

Tentoo en het Dolhuys (museum van de geest) werken samen aan het project ‘Werk naar vermogen’. Deze week lanceerden we de video voor dit bijzondere project.

Kwart zzp’ers zonder pensioenvoorziening

Kwart zzp’ers zonder pensioenvoorziening

11 juli 2017

Eén op de vier zzp’ers heeft geen pensioenvoorziening getroffen. Dit blijkt uit de Zelfstandigen Enquête Arbeid 2017 van TNO en het CBS. De meest genoemde reden is dat ze dit niet kunnen betalen.

Cao van Tentoo CF&F ongewijzigd verlengd

Cao van Tentoo CF&F ongewijzigd verlengd

06 juli 2017

De cao van Tentoo Collective Freelance & Flex B.V., tevens bekend als Tentoo CF&F, is ongewijzigd verlengd voor de duur van één jaar. Dit bevestigen de cao-partijen aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ontslagvergoeding iets aangepast

Ontslagvergoeding iets aangepast

03 juli 2017

De Hoge Raad heeft de ontslagvergoeding iets aangepast, zo meldt de Volkskrant. Rechters mogen voortaan bij het vaststellen van de ontslagvergoeding de persoonlijke omstandigheden van de werknemer zwaarder laten meewegen.

Twee op de drie ondernemers liggen wakker van hun bedrijf

Twee op de drie ondernemers liggen wakker van hun bedrijf

26 juni 2017

Bijna twee op de drie ondernemers liggen wel eens wakker van hun bedrijf. Dit blijkt uit een onderzoek naar ondernemersgeluk door Forum, het opinieblad van het VNO-NCW. De grootste motivator voor zelfstandig ondernemerschap is de vrijheid om je eigen dromen te volgen.

Evaluatie 30%-regeling: kortere duur en meer kilometers

Evaluatie 30%-regeling: kortere duur en meer kilometers

26 juni 2017

De 30%-regeling voor buitenlandse werknemers is doeltreffend, maar er zijn ook nog verbeteringen mogelijk. Dat blijkt uit de evaluatie van de regeling die het ministerie van Financiën naar de Tweede Kamer gestuurd heeft.

Tentoo aanwezig op ZZP-event in Tilburg

Tentoo aanwezig op ZZP-event in Tilburg

26 juni 2017

Hoe vind ik nieuwe klanten? Misschien door slim samen te werken met andere zzp’ers? Maar hoe kom ik met hen in contact? Antwoord op deze vragen en meer krijg je maandag 3 juli op het zzp-evenement van de Kvk en Gemeente Tilburg. Naast inspirerende sprekers zijn adviseurs van Tentoo aanwezig om jou te informeren.

Tentoo en Pay for People slaan handen ineen

Tentoo en Pay for People slaan handen ineen

23 juni 2017

Om de payrolling- en freelancemarkt nog beter te kunnen bedienen, hebben Pay for People en Tentoo de handen ineengeslagen. Tentoo behoudt haar eigen identiteit en gaat verder als label van Pay for People Group.

Freelancers hebben baat bij uitstel DBA-handhaving

Freelancers hebben baat bij uitstel DBA-handhaving

21 juni 2017

Het nieuwe uitstel van de handhaving op de Wet DBA pakt gunstig uit voor freelancers. Dat verwacht Tentoo-directeur Paul den Ronden. “In afwachting van de definitieve wet- en regelgeving huren bedrijven weer makkelijker freelancers in.”

‘SER adviseert verplichte zzp-verzekering’

‘SER adviseert verplichte zzp-verzekering’

19 juni 2017

De Sociaal-Economische Raad (SER) stevent af op een advies aan de overheid om de arbeidsongeschiktheidsverzekering verplicht te stellen voor álle werkenden, dus ook zzp’ers. Dit liet FNV-bestuurslid Mariëtte Patijn – tevens SER-raadslid - doorschemeren in Trouw. De SER startte ruim een jaar geleden een onderzoek naar de haalbaarheid van dit CDA-plan.

<<  1 [23 4 5 6  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »