Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 723 09 53 sales@tentoo.nl

Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 723 09 53 sales@tentoo.nl
Gratis whitepaper: parttime ondernemen naast je vaste baan

Gratis whitepaper: parttime ondernemen naast je vaste baan

17 november 2016

Naast je vaste baan starten als parttime ondernemer. Steeds meer mensen doen het. In 2013 werkten er 161 duizend mensen deels als werknemer en deels als zelfstandige. Tentoo stelt een gratis whitepaper beschikbaar over de voordelen én valkuilen van het parttime ondernemerschap. Ook krijg je handvatten aangereikt hoe je het parttime ondernemerschap het beste kunt aanpakken.

LinkedIn krijgt concurrentie van Facebook

LinkedIn krijgt concurrentie van Facebook

16 november 2016

Facebook heeft aangekondigd de strijd aan te willen gaan met LinkedIn. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om vacatures op het sociale medium te plaatsen. Gebruikers kunnen straks op eenvoudige wijze solliciteren op de vacatures. 

Metro bericht over gekke functienamen Tentoo

Metro bericht over gekke functienamen Tentoo

16 november 2016

Tentoo verzorgt van bijna 7.000 werknemers de salarisadministratie. Het valt op dat er steeds vaker opvallende functietitels op de loonstroken staan. Denk bijvoorbeeld aan 'Centjesteller' of 'Sales Ninja'.

Wiebes maakt haast met aanpak problemen Wet DBA

Wiebes maakt haast met aanpak problemen Wet DBA

09 november 2016

Staatssecretaris Wiebes van Financiën belooft snel met een oplossing te komen voor zzp’ers die in de problemen zijn gekomen door de Wet DBA. Tienduizenden zzp’ers zijn hun opdracht(en) kwijtgeraakt nu de wet van kracht is. Opdrachtgevers zijn namelijk bang voor de risico’s die voortaan gepaard gaan met het inhuren van zzp’ers.

Grote bedrijven stoppen massaal met zzp’ers

Grote bedrijven stoppen massaal met zzp’ers

08 november 2016

In hoog tempo ontdoen grote bedrijven zich van zzp’ers. Dat geldt met name voor het bankwezen, de bouw, de mediawereld en de publieke sector. Oorzaak is de Wet DBA, blijkt uit een inventarisatie van het Financieele Dagblad. Vele duizenden zzp’ers verliezen hun opdracht.

Tentoo informeert aspirant ondernemers op KvK Startersdag

Tentoo informeert aspirant ondernemers op KvK Startersdag

03 november 2016

Zaterdag 5 november is het weer zover. Dan verzamelen duizenden ambitieuze en enthousiaste aspirant ondernemers zich op de KvK Startersdag. Ze willen succesvol starten en willen daarbij goed op weg worden geholpen. Tentoo draagt daar een steentje aan bij door de ondernemers in spé te informeren over de mogelijkheden van payroll, HR en ZZP-Support.

Veel vacatures bij Tentoo

Veel vacatures bij Tentoo

02 november 2016

Het gaat goed met Tentoo. We maken een flinke groei door en zijn daarom op zoek naar veel nieuwe collega’s. De vacatures zijn zoals altijd te vinden op werkenbijtentoo.nl. Wie weet zit er een mooie vacature voor jou tussen!

Gratis whitepaper: nut en noodzaak van functieprofielen

Gratis whitepaper: nut en noodzaak van functieprofielen

26 oktober 2016

Een belangrijk onderdeel van het HR-beleid is het opstellen van functieprofielen. Dat helpt je bij de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat voor je vacature. Maar ook op strategisch niveau kun je niet zonder functieprofielen. Waarom is dat? Wat staat er in een functieprofiel? En hoe stel je ze op? Tentoo legt in een gratis whitepaper uit hoe je dankzij goed omschreven functieprofielen tijd én geld kunt besparen.

Bestaat de boekhouder over tien jaar nog?

Bestaat de boekhouder over tien jaar nog?

24 oktober 2016

Uit onderzoek van ZZP Barometer blijkt dat steeds meer zzp’ers hun eigen boekhouding, belastingaangiftes en jaarrekeningen verzorgen. Dat doen ze veelal met behulp van online boekhoudprogramma’s. BNR stelt daarom de vraag: bestaat de traditionele boekhouder voor zzp’ers straks nog?

Beoordelingsbeleid op werkvloer achterhaald

Beoordelingsbeleid op werkvloer achterhaald

21 oktober 2016

Een belangrijk onderdeel van het HR-beleid is de beoordelingscyclus. Medewerkers worden beoordeeld op hun werk met als doel het verbeteren van het functioneren. Het beoordelingsbeleid van veel bedrijven blijkt echter achterhaald, blijkt uit ‘HR Trends 2016-2017’.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

Freelancers over Tentoo

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver

7.8
Tentoo scoort een 7.8/10 op basis van 1.269 beoordelingen

Werkgevers over Tentoo

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Samen met Tentoo groeien we en dankzij Tentoo groeien we!"

  Maartje van der Hoeven - Eigenaar Models at Work
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Voor ons vast personeel verzorgt Tentoo de salarisadministratie en voor ons flexibel personeel maken wij gebruk van payrolling. Het is handig dat wij alles bij één leverancier kunnen onderbrengen. Daarbij spreekt de hoge mate van automatisering ons enorm aan!"

  Petra Bertelink - HR Manager Mathijs Maaltijdbox
 • "Tentoo is een betrouwbare en solide payroll partij die SBS met adviezen ondersteunt en die professionaliteit, dienstverlening en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan."

  Amunda Schaap - Manager Personeelszaken SBS
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - Adjunct hoofdredacteur ANP

payroll
Tentoo scoort een 8.0/10 op basis van 169 beoordelingen

Hebben de sprong al gewaagd...

 • Oddessey
 • ANP
 • SBS
 • Aaaaha
 • FunX
 • Bridge Marketing
 • Models At Work
 • Premeo
 • ID&T
 • Rebel
 • ProSpex
 • Tonys
 • Continu
 • Streetwise
 • Sanoma

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »