Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts

Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts

26 juni 2019

Onze partner Holland Payroll, expert in kennismigratie, heet voortaan Holland Employment Experts. De naamswijziging komt vanwege een uitbreiding van de dienstverlening, met HR-advies als nieuwe dienst. De HR-dienstverlener krijgt een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

Nederland telt steeds meer werkenden

Nederland telt steeds meer werkenden

25 juni 2019

Nederland telt steeds meer werkende inwoners. Het aantal 15- tot 75-jarigen met een betaalde baan nam de afgelopen 3 maanden met 11.000 per maand toe en staat nu op 8,9 miljoen. Het aantal werklozen is gedaald tot 302.000.

Kabinet: Minimumtarief van 16 euro voor zzp'ers

Kabinet: Minimumtarief van 16 euro voor zzp'ers

25 juni 2019

Per 2021 komt er een minimumtarief voor van 16 euro per uur. Het eerdere kabinetsplan om werkgevers verplicht zzp'ers in vaste dienst te nemen bij een bepaald uurtarief, is definitief van de baan omdat dat in strijd was met Europese regels.

Vanaf november eHerkenning verplicht voor werkgevers

Vanaf november eHerkenning verplicht voor werkgevers

25 juni 2019

Met ingang van 1 november 2019 kan niet meer zonder eHerkenning worden ingelogd op het werkgeversportaal van UWV. Die datum lijkt nog ver weg, maar het aanvragen van eHerkenning kost tijd en voorbereiding, zo waarschuwt het UWV.

Cao-lonen stegen in jaren niet zo snel

Cao-lonen stegen in jaren niet zo snel

07 juni 2019

Van alle cao’s die in mei zijn afgesloten, lag de gemiddelde afgesproken loonstijging op bijna 3 procent (2,96). De cao-lonen stegen al jaren niet zo snel. Dit blijkt uit voorlopige cijfers van werkgeversvereniging AWVN.

Doorbetaald salaris vergoed bij arbeidsongeschikte werknemer

Doorbetaald salaris vergoed bij arbeidsongeschikte werknemer

03 juni 2019

Het is erg vervelend als een werknemer arbeidsongeschikt wordt door een ongeval dat door een ander is veroorzaakt. Als werkgever word je dan ook nog eens geconfronteerd met het feit dat je salaris moet doorbetalen bij ziekte. Dit levert een flinke schadepost op. Gelukkig kun je doorbetaald salaris vergoed krijgen. 

Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3

Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3

03 juni 2019

Uit onderzoek van het magazine Flexmarkt blijkt dat Brisker Group tot de top-3 grootste specialistische bedrijven in flexibele arbeid van Nederland behoort. Flexmarkt deed onderzoek naar de omzet in 2018 van dit type ondernemingen en Managed Services Providers (MSP’s). Tentoo maakt deel uit van Brisker Group.

Nieuwe arbeidsmarktwet definitief in aantocht

Nieuwe arbeidsmarktwet definitief in aantocht

29 mei 2019

Werkend Nederland kan zich opmaken voor een nieuwe arbeidsmarktwet. De Eerste Kamer heeft de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) dinsdag 28 mei definitief aangenomen. De wet treedt op 1 januari 2020 in werking en moet de verschillen tussen vast werk en flexwerk verkleinen.

Branding: wat kunnen we leren van sociale ondernemingen?

Branding: wat kunnen we leren van sociale ondernemingen?

28 mei 2019

Sociaal ondernemen. De wereld een stukje mooier maken en niet alleen voor eigen gewin gaan. In de afgelopen jaren zijn er heel wat succesvolle ondernemingen bijgekomen die zo’n duidelijke missie hebben. Merkstrateeg en Designer Djoeke van studiosolide.nl legt uit wat wij van sociale ondernemingen kunnen leren.

1 op 9 vrouwen weleens van baan gewisseld door pesterij op werk

1 op 9 vrouwen weleens van baan gewisseld door pesterij op werk

21 mei 2019

Bijna één op tien (8,7 procent) werkende Nederlanders is weleens van baan gewisseld omdat zij gepest werden door collega’s of een leidinggevende. Dat blijkt uit onderzoek dat wij door Panelwizard hebben laten uitvoeren onder 1079 Nederlanders van 18 jaar en ouder in loondienst. Opvallend is dat maar liefst 11,2 procent van de vrouwen om deze reden is vertrokken; bijna twee keer zoveel als mannen (6,5 procent). 

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »