Bezorgdheid om baanbehoud onder werknemers neemt af

Bezorgdheid om baanbehoud onder werknemers neemt af

09 mei 2017

Steeds minder werknemers maken zich zorgen over het behoud van hun baan. In 2016 was 24 procent van de 15- tot 65-jarigen in loondienst hier bezorgd over. Dit blijkt uit nieuwe cijfers afkomstig uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van het CBS en TNO.

Nieuw whitepaper Tentoo: 'Ontslag op staande voet'

Nieuw whitepaper Tentoo: 'Ontslag op staande voet'

19 april 2017

Je hoopt het als werkgever nooit mee te maken: een medewerker ontslaan op staande voet. Ontslag is nooit leuk, maar ontslag op staande voet is extra ernstig. De consequenties voor de medewerker zijn groot. Vandaar dat je rekening moet houden met strenge eisen waaraan het ontslag moet voldoen. Tentoo stelt een gratis whitepaper voor werkgevers beschikbaar over dit onderwerp.

Massaal bezwaar tegen BTW privégebruik auto

Massaal bezwaar tegen BTW privégebruik auto

10 april 2017

De Belastingdienst heeft sinds 2011 circa twee miljoen bezwaarschriften ontvangen met betrekking tot de omzetbelasting inzake het privégebruik van de auto, die ter beschikking is gesteld door de werkgever.

Gratis seminar voor zzp’ers: ‘Meer klanten door Online Marketing’

Gratis seminar voor zzp’ers: ‘Meer klanten door Online Marketing’

10 april 2017

Je klanten zijn online, maar ben jij dit wel (genoeg)? Dinsdag 18 april organiseren wij samen met Orangedotcom een gratis seminar voor zzp'ers over online marketing. Want wist je dat je via het internet met slimme trucs en eenvoudige handelingen klanten kunt werven?

Arbeidsrechtplannen van de verkiezingswinnaars

Arbeidsrechtplannen van de verkiezingswinnaars

10 april 2017

De verkiezingen zijn achter de rug. Een informateur is gekozen en VVD, CDA, D66 en GroenLinks rond de tafel om een coalitie te vormen. Wat kan de verkiezingsuitslag betekenen voor de arbeidswet- en regelgeving? Wij hebben de arbeidsrechtplannen van de verkiezingswinnaars op een rij gezet.

Discussie over transitievergoeding bij ontslag na langdurige arbeidsongeschiktheid

Discussie over transitievergoeding bij ontslag na langdurige arbeidsongeschiktheid

05 april 2017

Werknemers die na een dienstverband van twee jaar of langer de laan uit worden gestuurd hebben recht op een transitievergoeding. Dit geldt ook voor werknemers van wie na twee jaar ziekte of arbeidsongeschiktheid afscheid wordt genomen. 

Tentoo at the Gerrit Rietveld Academie

Tentoo at the Gerrit Rietveld Academie

03 april 2017

(English) Last Thursday we visited the Future Market of the Gerrit Rietveld Academie! During this event we informed international students about their working opportunities while studying in the Netherlands.

Hoogleraar arbeidsmarkt: oudere werknemer moet eerder denken aan omscholing

Hoogleraar arbeidsmarkt: oudere werknemer moet eerder denken aan omscholing

22 maart 2017

Oudere werklozen vinden moeilijk een baan. Hun aandeel in de werkloosheid stijgt nog steeds en bedroeg 22 procent in 2016. Werknemers tussen de 40 en 50 jaar moeten zich afvragen of zij in hun huidige baan hun pensioen gaan halen. Dan heeft het nog nut voor hen om zich om te laten scholen.

CBS: werkloosheid daalt naar 5,3%

CBS: werkloosheid daalt naar 5,3%

16 maart 2017

De werkloosheid in Nederland is in de afgelopen drie maanden met gemiddeld 9 duizend per maand gedaald. Het aantal werklozen kwam in februari uit op 473 duizend, meldt het CBS.

Onzekerheid opdrachtgevers en zzp’ers blijft ondanks opschorting Wet DBA

08 maart 2017

De Wet DBA kost zzp’ers nog steeds opdrachten en dus inkomsten. De opschorting van de handhaving heeft dit niet veranderd. Dit blijkt uit onderzoek van belangenorganisatie Ondernemend Nederland (ONL) onder zowel opdrachtgevers als zelfstandig professionals.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »