020 - 420 20 70
Veranderingen en wijzigingen Prinsjesdag 2017

Veranderingen en wijzigingen Prinsjesdag 2017

25 september 2017

Op Prinsjesdag heeft het demissionaire kabinet de Rijksbegroting voor 2018 gepresenteerd. Hoewel het om een ‘beleidsarme’ begroting gaat, staan er toch interessante punten in voor werkgevers.

‘Bedrijven sneller aangepakt bij foute zzp-inhuur’

‘Bedrijven sneller aangepakt bij foute zzp-inhuur’

15 september 2017

Bedrijven kunnen mogelijk toch sancties verwachten wanneer ze de fout ingaan bij het inhuren van zzp’ers. Demissionair staatssecretaris Wiebes van Financiën meldde dat alleen ‘kwaadwillende’ bedrijven worden aangepakt, maar volgens het FD vindt de Belastingdienst dat strenger tegen schijnzelfstandigheid moet worden opgetreden.

Augustus telt minste faillissementen van de eeuw

Augustus telt minste faillissementen van de eeuw

11 september 2017

Augustus 2017 telde de minste failliet verklaarde bedrijven van deze eeuw. Dit blijkt uit cijfers van het CBS. Dit record is het gevolg van het al jaren omlaag schommelende aantal faillissementen.

Tentoo aanwezig op de Make-up Awards 2017

Tentoo aanwezig op de Make-up Awards 2017

10 september 2017

Wie wordt dit jaar uitgeroepen tot de állerbeste visagist(e) van het land? Zondag 17 september kom je hier achter tijdens de jaarlijkse Make-up Awards in de Jaarbeurs in Utrecht. Tentoo is als sponsor van de Make-up Awards aanwezig om bestaande en aanstormende visagisten te adviseren en informeren over het ondernemerschap.

Bewegen op het werk: van boetes tot bedrijfshonden

Bewegen op het werk: van boetes tot bedrijfshonden

30 augustus 2017

Als mensen meer bewegen, levert dat veel gezondheidswinst op. Dit stelde de Gezondheidsraad vorige week. Ook werkgevers kunnen hiervan profiteren, want gezonde medewerkers verzuimen minder. Maar hoé kun je jouw personeel meer laten bewegen? Tentoo heeft inspiratie voor je opgedaan in binnen- en buitenland.

Gratis webinar freelancers/zzp'ers:

Gratis webinar freelancers/zzp'ers: "Is payroll iets voor mij?"

08 augustus 2017

Als freelancer en zzp’er wil je doen waar je goed in bent. Helaas horen bij het ondernemerschap ook zaken die je minder energie geven. Is er dan geen alternatieve manier van werken mogelijk? Wij denken van wel! Meld je aan voor het gratis webinar op dinsdag 12 september: “Is payroll iets voor mij?”. Laat je informeren over payroll en inspireren door andere ondernemers!

Krapte op arbeidsmarkt belemmert economie

Krapte op arbeidsmarkt belemmert economie

01 augustus 2017

De toenemende krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat de economie belemmerd wordt. Dit blijkt uit een rapport van de Rabobank dat afgelopen maandag verscheen.

Minder ondernemers vragen bijstand aan

Minder ondernemers vragen bijstand aan

28 juli 2017

Het aantal bijstandsaanvragen door zelfstandige ondernemers is het afgelopen kwartaal weer gedaald naar het basisniveau. Dit blijkt uit cijfers van het IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf). In de eerste maanden van 2017 nam het aantal bijstandaanvragende ondernemers nog (onverwacht) toe.

Bedrijven kiezen vaker voor flexibele schil en betalen een hoger uurloon

Bedrijven kiezen vaker voor flexibele schil en betalen een hoger uurloon

18 juli 2017

Het aantal flexwerkers dat opdrachtgevers inzetten is het afgelopen kwartaal met 8 procent gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2016. Hun omzet is met gemiddeld 2 procent gestegen. Dat blijkt uit de kwartaalmonitor van HR-bureau Tentoo. De verdere flexibilisering duidt op het aanhoudende effect van de Wet DBA.

Paul den Ronden te gast bij BNR

Paul den Ronden te gast bij BNR

17 juli 2017

Tentoo-directeur Paul den Ronden was dinsdag te gast in het radioprogramma Zakendoen van BNR. Hierin kwamen onder meer de Wet DBA en het imago van payrolling aan bod. Je kunt het item hier terugluisteren.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely