Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 723 09 53 sales@tentoo.nl

Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 723 09 53 sales@tentoo.nl
Zesurige werkdag: zijn de voordelen het prijskaartje waard?

Zesurige werkdag: zijn de voordelen het prijskaartje waard?

05 januari 2017

Van acht naar zes uur werken per dag: voor veel mensen klinkt dit waarschijnlijk als muziek in de oren. Onderzoekers in Zweden leek het ook zo gek nog niet. Verplegers in een bejaardentehuis namen de proef op de som. Wat blijkt? Minder stress, minder ziekte, meer banen en betere prestaties. Helaas blijkt de medaille ook een keerzijde te hebben. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan de zesurige werkdag.

Doorwerken na 65ste voor velen niet mogelijk

Doorwerken na 65ste voor velen niet mogelijk

03 januari 2017

Veel werknemers zijn fysiek niet in staat om na hun 65ste door te werken. Hiervoor waarschuwt de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB). De vereniging stelt dat een verhoging van de AOW leeftijd alleen geschikt is voor hoogopgeleiden.

Bedrijven beboet vanwege fouten op loonstroken

Bedrijven beboet vanwege fouten op loonstroken

03 januari 2017

In het afgelopen jaar heeft de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid 134 boetes opgelegd aan bedrijven omdat hun loonstroken fouten bevatten. Dat meldt de Telegraaf vandaag.

Ondernemers werken vaak door op vakantie

Ondernemers werken vaak door op vakantie

28 december 2016

Out of office mail aan en met een relaxed gevoel op vakantie? Helaas: veel ondernemers kunnen tijdens hun vakantie niet echt ontspannen, blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau Ivox onder 420 respondenten.

Whatsappen onder werktijd? Kost je €1,20 per bericht

Whatsappen onder werktijd? Kost je €1,20 per bericht

23 december 2016

Een werkgever kan het loon inhouden van een werknemer die tijdens werktijd continu voor privédoeleinden WhatsApp-berichten verstuurt. Dit heeft de kantonrechter in Tilburg bepaald. Voor een werknemer bij een grafisch bureau in Oisterwijk pakte deze uitspraak behoorlijk nadelig uit: hij moest 1500 euro van zijn salaris inleveren.

Kerstpakket afschaffen? Slecht idee!

22 december 2016

ABN Amro heeft aangekondigd dit jaar geen kerstpakket te schenken aan het personeel. De bank voert als reden op dat het een noodzakelijke kostenbesparing is. Dankzij deze grote werkgever met voorbeeldfunctie staat de aloude Nederlandse traditie onder druk. Is het voortaan gerechtvaardigd om het kerstpakket over te slaan vanwege de kosten? Het advies van Noortje Hendrikx, manager Tentoo HR: schaf het kerstpakket niet af!

Verbod op inhoudingen op het minimumloon vanaf 1 januari 2017

Verbod op inhoudingen op het minimumloon vanaf 1 januari 2017

22 december 2016

Per 1 januari 2017 zijn verrekeningen en inhoudingen op het minimumloon niet meer toegestaan. Dan treden de aanpassingen in de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) in werking. Op dit verbod gelden wel uitzonderingen. Inhoudingen voor huisvesting en zorgverzekeringskosten zijn nog wel mogelijk met een schriftelijke volmacht.

Tweede Kamer ziet niets in snelle reparatie Wet DBA

Tweede Kamer ziet niets in snelle reparatie Wet DBA

14 december 2016

Zzp’ers en opdrachtgevers hoeven voorlopig geen helderheid te verwachten rondom de Wet DBA. Dit blijkt uit het Kamerdebat van afgelopen donderdag. Moties met verschillende suggesties voor een snelle reparatie van de wet werden weggestemd. Een eventuele aanzet tot helderheid rondom de wet komt nu op zijn vroegst in het voorjaar. Een definitieve regeling moet dan wachten tot na de verkiezingen van 15 maart.

ZZP-Event: Wat betekent onbekommerd ondernemen voor jou?

ZZP-Event: Wat betekent onbekommerd ondernemen voor jou?

13 december 2016

Zzp’ers willen zich richten op hun onderneming. Debiteurenbeheer, te late betalingen en administratieve rompslomp is wel het laatste wat men wil. Om zzp’ers te helpen in hun ondernemerschap, organiseerde de KvK een ZZP-Event in het Beatrix Theater in Utrecht. Tentoo was ook aanwezig en stelde zzp’ers de vraag ‘wat betekent onbekommerd ondernemen voor jou?’.

Minimumlonen per 1 januari 2017 bekend

Minimumlonen per 1 januari 2017 bekend

12 december 2016

Per 1 januari 2017 gaat het minimumloon weer omhoog. Medewerkers van 23 jaar of ouder die fulltime werken en het minimumloon verdienen, krijgen in 2017 € 1551,60 per maand.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

Freelancers over Tentoo

 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice

7.8
Tentoo scoort een 7.8/10 op basis van 1.269 beoordelingen

Werkgevers over Tentoo

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Voor ons vast personeel verzorgt Tentoo de salarisadministratie en voor ons flexibel personeel maken wij gebruk van payrolling. Het is handig dat wij alles bij één leverancier kunnen onderbrengen. Daarbij spreekt de hoge mate van automatisering ons enorm aan!"

  Petra Bertelink - HR Manager Mathijs Maaltijdbox
 • "Samen met Tentoo groeien we en dankzij Tentoo groeien we!"

  Maartje van der Hoeven - Eigenaar Models at Work
 • "Tentoo is een betrouwbare en solide payroll partij die SBS met adviezen ondersteunt en die professionaliteit, dienstverlening en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan."

  Amunda Schaap - Manager Personeelszaken SBS
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - Adjunct hoofdredacteur ANP

payroll
Tentoo scoort een 8.0/10 op basis van 169 beoordelingen

Hebben de sprong al gewaagd...

 • SBS
 • FunX
 • Models At Work
 • Streetwise
 • Bridge Marketing
 • Premeo
 • Rebel
 • Sanoma
 • ProSpex
 • ANP
 • Aaaaha
 • ID&T
 • Continu
 • Tonys
 • Oddessey

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »