020 - 420 20 70
Bedrijven kiezen vaker voor flexibele schil en betalen een hoger uurloon

Bedrijven kiezen vaker voor flexibele schil en betalen een hoger uurloon

18 juli 2017

Het aantal flexwerkers dat opdrachtgevers inzetten is het afgelopen kwartaal met 8 procent gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2016. Hun omzet is met gemiddeld 2 procent gestegen. Dat blijkt uit de kwartaalmonitor van HR-bureau Tentoo. De verdere flexibilisering duidt op het aanhoudende effect van de Wet DBA.

Paul den Ronden te gast bij BNR

Paul den Ronden te gast bij BNR

17 juli 2017

Tentoo-directeur Paul den Ronden was dinsdag te gast in het radioprogramma Zakendoen van BNR. Hierin kwamen onder meer de Wet DBA en het imago van payrolling aan bod. Je kunt het item hier terugluisteren.

Een bijzonder project: Werk naar Vermogen

Een bijzonder project: Werk naar Vermogen

13 juli 2017

Tentoo en het Dolhuys (museum van de geest) werken samen aan het project ‘Werk naar vermogen’. Deze week lanceerden we de video voor dit bijzondere project.

Kwart zzp’ers zonder pensioenvoorziening

Kwart zzp’ers zonder pensioenvoorziening

11 juli 2017

Eén op de vier zzp’ers heeft geen pensioenvoorziening getroffen. Dit blijkt uit de Zelfstandigen Enquête Arbeid 2017 van TNO en het CBS. De meest genoemde reden is dat ze dit niet kunnen betalen.

Cao van Tentoo CF&F ongewijzigd verlengd

Cao van Tentoo CF&F ongewijzigd verlengd

06 juli 2017

De cao van Tentoo Collective Freelance & Flex B.V., tevens bekend als Tentoo CF&F, is ongewijzigd verlengd voor de duur van één jaar. Dit bevestigen de cao-partijen aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ontslagvergoeding iets aangepast

Ontslagvergoeding iets aangepast

03 juli 2017

De Hoge Raad heeft de ontslagvergoeding iets aangepast, zo meldt de Volkskrant. Rechters mogen voortaan bij het vaststellen van de ontslagvergoeding de persoonlijke omstandigheden van de werknemer zwaarder laten meewegen.

Twee op de drie ondernemers liggen wakker van hun bedrijf

Twee op de drie ondernemers liggen wakker van hun bedrijf

26 juni 2017

Bijna twee op de drie ondernemers liggen wel eens wakker van hun bedrijf. Dit blijkt uit een onderzoek naar ondernemersgeluk door Forum, het opinieblad van het VNO-NCW. De grootste motivator voor zelfstandig ondernemerschap is de vrijheid om je eigen dromen te volgen.

Evaluatie 30%-regeling: kortere duur en meer kilometers

Evaluatie 30%-regeling: kortere duur en meer kilometers

26 juni 2017

De 30%-regeling voor buitenlandse werknemers is doeltreffend, maar er zijn ook nog verbeteringen mogelijk. Dat blijkt uit de evaluatie van de regeling die het ministerie van Financiën naar de Tweede Kamer gestuurd heeft.

Tentoo aanwezig op ZZP-event in Tilburg

Tentoo aanwezig op ZZP-event in Tilburg

26 juni 2017

Hoe vind ik nieuwe klanten? Misschien door slim samen te werken met andere zzp’ers? Maar hoe kom ik met hen in contact? Antwoord op deze vragen en meer krijg je maandag 3 juli op het zzp-evenement van de Kvk en Gemeente Tilburg. Naast inspirerende sprekers zijn adviseurs van Tentoo aanwezig om jou te informeren.

Tentoo en Pay for People slaan handen ineen

Tentoo en Pay for People slaan handen ineen

23 juni 2017

Om de payrolling- en freelancemarkt nog beter te kunnen bedienen, hebben Pay for People en Tentoo de handen ineengeslagen. Tentoo behoudt haar eigen identiteit en gaat verder als label van Pay for People Group.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »