020 - 420 20 70
Nibud wil verplicht pensioen voor zzp'ers

Nibud wil verplicht pensioen voor zzp'ers

23 oktober 2018

Het Nibud, Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, pleit voor een automatische pensioenopbouw voor zzp'ers. Dit moet voorkomen dat een grote groep gepensioneerden met geldproblemen zit. Dat blijkt uit het rapport ‘Rondkomen na pensionering, nu en in de toekomst’.

Variatie in werk maakt zzp'er tevredener

Variatie in werk maakt zzp'er tevredener

23 oktober 2018

Zzp’ers hebben meer variatie in hun werkzaamheden dan werknemers en zijn daardoor ook tevredener over hun werk. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek en TNO.

Tentoo op KvK Startersdag 2018

Tentoo op KvK Startersdag 2018

16 oktober 2018

Ben je van plan je eigen onderneming te starten? Of ben je net gestart? Dan is de KvK Startersdag dé plek om informatie in te winnen om je onderneming tot een succes te maken. Tentoo is zaterdag 3 november aanwezig om de startende zelfstandigen te informeren over de mogelijkheden van payrolling.

'Investeren in praktijkleren en omscholen is essentieel'

'Investeren in praktijkleren en omscholen is essentieel'

16 oktober 2018

Denk dieper na over omscholing en praktijkleren en kijk écht over de sectorgrenzen heen. Daar dringt MKB-Nederland op aan bij minister Ingrid van Engelshoven en de bestuurders van Opleiding- en Ontwikkelingsfondsen (O&O).

Herfst slecht moment om loonsverhoging te bespreken?

Herfst slecht moment om loonsverhoging te bespreken?

03 oktober 2018

De herfst is het slechtste moment om het over loonsverhoging te hebben. Dit blijkt uit Amerikaans onderzoek, schrijft het AD. De meest geschikte seizoenen zijn de lente en de zomer. Of dit in Nederland ook geldt? Daarover verschillen de deskundigen van mening.

Ruim 1,1 miljoen onbenutte arbeidskrachten

Ruim 1,1 miljoen onbenutte arbeidskrachten

24 september 2018

Hoewel de Nederlandse arbeidsmarkt steeds krapper wordt, telt ons land nog ruim 1,1 miljoen onbenutte arbeidskrachten. Dit zijn mensen die op zoek zijn naar en/of beschikbaar zijn voor (extra) werk. Dit blijkt uit cijfers van het CBS over het tweede kwartaal van 2018.

Webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers

Webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers

05 september 2018

Als freelancer en zzp’er wil je doen waar je goed in bent. Helaas horen bij het ondernemerschap ook zaken die je minder energie geven. Administratie. Belastingzaken. Slecht betalende klanten. Is er dan geen alternatieve manier van werken mogelijk? Wij denken van wel! Meld je aan voor het gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Tweederde van de Nederlanders wordt flexwerker of zzp’er

Tweederde van de Nederlanders wordt flexwerker of zzp’er

31 augustus 2018

Tweederde van de Nederlanders werkt in de toekomst via een flexcontract of als zzp’er. Dat voorspelt arbeidsmarktdeskundige Ben Rogmans. Het vaste contract is momenteel door de opbloeiende economie weer in opkomst, maar op termijn flexibiliseert Nederland volop verder.

Starten als werkgever? Doe het goed!

Starten als werkgever? Doe het goed!

24 augustus 2018

Elke maand nemen duizenden ondernemers voor het eerst personeel aan. Buiten alle nieuwe zaken die ze als startend werkgever moeten regelen, hebben zij nu ook nog eens te maken met de groeiende krapte op de arbeidsmarkt. Extra belangrijk dus om goed uit de werkgeversstartblokken te schieten.

Bijna helft zzp’ers heeft hoger opleidingsniveau

16 augustus 2018

5 op de 6 zzp’ers heeft een MBO opleiding of meer gedaan. Het aantal zelfstandige ondernemers met een lager opleidingsniveau daalt hierdoor. Bijna de helft heeft een hoger opleidingsniveau. Dit blijkt uit een update van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
Onbekommerd ondernemen

Onbekommerd ondernemen

Ervaren ondernemer of sta je in de startblokken? Met onze gratis whitepapers informeren wij je over alle randzaken van het ondernemerschap. Zo kom jij dit jaar beslagen ten ijs!

Open whitepapers

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »