Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 723 09 53 sales@tentoo.nl

Wij helpen je graag. Bel óf mail ons voor direct contact.

Freelancers & Flexwerkers 020 420 20 70 info@tentoo.nl
Opdrachtgevers 020 524 60 52 klantenteam@tentoo.nl
Opdrachtgever worden? 020 723 09 53 sales@tentoo.nl
Verbod op inhoudingen op het minimumloon vanaf 1 januari 2017

Verbod op inhoudingen op het minimumloon vanaf 1 januari 2017

22 december 2016

Per 1 januari 2017 zijn verrekeningen en inhoudingen op het minimumloon niet meer toegestaan. Dan treden de aanpassingen in de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) in werking. Op dit verbod gelden wel uitzonderingen. Inhoudingen voor huisvesting en zorgverzekeringskosten zijn nog wel mogelijk met een schriftelijke volmacht.

Tweede Kamer ziet niets in snelle reparatie Wet DBA

Tweede Kamer ziet niets in snelle reparatie Wet DBA

14 december 2016

Zzp’ers en opdrachtgevers hoeven voorlopig geen helderheid te verwachten rondom de Wet DBA. Dit blijkt uit het Kamerdebat van afgelopen donderdag. Moties met verschillende suggesties voor een snelle reparatie van de wet werden weggestemd. Een eventuele aanzet tot helderheid rondom de wet komt nu op zijn vroegst in het voorjaar. Een definitieve regeling moet dan wachten tot na de verkiezingen van 15 maart.

ZZP-Event: Wat betekent onbekommerd ondernemen voor jou?

ZZP-Event: Wat betekent onbekommerd ondernemen voor jou?

13 december 2016

Zzp’ers willen zich richten op hun onderneming. Debiteurenbeheer, te late betalingen en administratieve rompslomp is wel het laatste wat men wil. Om zzp’ers te helpen in hun ondernemerschap, organiseerde de KvK een ZZP-Event in het Beatrix Theater in Utrecht. Tentoo was ook aanwezig en stelde zzp’ers de vraag ‘wat betekent onbekommerd ondernemen voor jou?’.

Minimumlonen per 1 januari 2017 bekend

Minimumlonen per 1 januari 2017 bekend

12 december 2016

Per 1 januari 2017 gaat het minimumloon weer omhoog. Medewerkers van 23 jaar of ouder die fulltime werken en het minimumloon verdienen, krijgen in 2017 € 1551,60 per maand.

Wetsvoorstel: vijf dagen kraamverlof voor partner

Wetsvoorstel: vijf dagen kraamverlof voor partner

09 december 2016

Een werknemer mag vijf dagen kraamverlof opnemen rondom de bevalling van zijn partner. Althans, dit staat in een wetsvoorstel dat naar de Tweede Kamer is gestuurd. Indien het wetsvoorstel wordt aanvaard, start de uitbreiding van het (betaald) kraamverlof vanaf 1 januari 2019.

Tentoo informeert ondernemers op zzp-event

Tentoo informeert ondernemers op zzp-event

08 december 2016

Door administratieve verplichtingen nauwelijks nog tijd over voor je vak? Geen zin om constant achter geld aan te moeten zitten? Gefrustreerd omdat je opdrachtgevers laat betalen? De Kamer van Koophandel organiseert maandag 12 december een zzp-event. Adviseurs van Tentoo zijn aanwezig om ondernemers te informeren over allerlei randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap.

Onderzoek: flexschil bevordert kwaliteit, innovatie en baanbehoud

Onderzoek: flexschil bevordert kwaliteit, innovatie en baanbehoud

05 december 2016

De flexibele schil heeft een positieve invloed op ondernemingen en werkenden. Dat blijkt uit een onderzoek van branchevereniging NBBU. De inzet van flexibele arbeid bevordert de kwaliteit van dienstverlening, het innovatief vermogen en baanbehoud.

Freelancers en hun (net)werkplekken

Freelancers en hun (net)werkplekken

29 november 2016

Freelancers hechten veel waarde aan hun zelfstandigheid. De vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer en met wie zij werken is een groot onderdeel van de aantrekkingskracht voor freelancers. Wist je dat de werkplek invloed kan hebben op het succes van een freelancer? 

Wet DBA opgeschort, onduidelijkheid blijft

Wet DBA opgeschort, onduidelijkheid blijft

23 november 2016

Veel zzp’ers en opdrachtgevers halen opgelucht adem nu bekend is dat er vóór 2018 geen handhaving op de Wet DBA plaatsvindt. Dit betekent een jaar langer doorgaan met werken zonder zorgen om naheffingen en boetes. Maar de onduidelijkheid blijft natuurlijk bestaan. Wat er in de toekomst op het bordje van zzp’ers en opdrachtgevers komt te liggen weet op dit moment niemand.

Gratis whitepaper: parttime ondernemen naast je vaste baan

Gratis whitepaper: parttime ondernemen naast je vaste baan

17 november 2016

Naast je vaste baan starten als parttime ondernemer. Steeds meer mensen doen het. In 2013 werkten er 161 duizend mensen deels als werknemer en deels als zelfstandige. Tentoo stelt een gratis whitepaper beschikbaar over de voordelen én valkuilen van het parttime ondernemerschap. Ook krijg je handvatten aangereikt hoe je het parttime ondernemerschap het beste kunt aanpakken.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

Freelancers over Tentoo

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver

7.8
Tentoo scoort een 7.8/10 op basis van 1.269 beoordelingen

Werkgevers over Tentoo

 • "Tentoo is een betrouwbare en solide payroll partij die SBS met adviezen ondersteunt en die professionaliteit, dienstverlening en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan."

  Amunda Schaap - Manager Personeelszaken SBS
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Samen met Tentoo groeien we en dankzij Tentoo groeien we!"

  Maartje van der Hoeven - Eigenaar Models at Work
 • "Voor ons vast personeel verzorgt Tentoo de salarisadministratie en voor ons flexibel personeel maken wij gebruk van payrolling. Het is handig dat wij alles bij één leverancier kunnen onderbrengen. Daarbij spreekt de hoge mate van automatisering ons enorm aan!"

  Petra Bertelink - HR Manager Mathijs Maaltijdbox
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - Adjunct hoofdredacteur ANP

payroll
Tentoo scoort een 8.0/10 op basis van 169 beoordelingen

Hebben de sprong al gewaagd...

 • SBS
 • Aaaaha
 • Tonys
 • Premeo
 • ProSpex
 • Models At Work
 • ID&T
 • Bridge Marketing
 • ANP
 • Rebel
 • FunX
 • Streetwise
 • Oddessey
 • Continu
 • Sanoma

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »