Aantal jonge starters stijgt met 70%

Aantal jonge starters stijgt met 70%

07 januari 2020

Het afgelopen jaar zijn opnieuw meer jongeren gestart als ondernemer. Uit cijfers van de KvK blijkt dat in 2019 het aantal starters van 18 jaar en jonger met 70 procent is toegenomen. Ten opzichte van 6 jaar geleden is het aantal jonge starters zelfs verdrievoudigd.

Beroepen met de hoogste kans op werk in 2020

Beroepen met de hoogste kans op werk in 2020

06 januari 2020

Kun je lastig een baan vinden? Overweeg dan om je om te scholen tot (auto)monteur, heier of bodemkundig onderzoeker. Het UWV heeft 140 beroepen in 13 verschillende sectoren op een rij gezet waar werkgevers de meeste moeite hebben om personeel te vinden.

Matchingsplatform komt op stoom

Matchingsplatform komt op stoom

16 december 2019

Het dagelijkse aantal matches op het matchingsplatform van Tentoo is vertienvoudigd sinds de livegang half november. Elke dag vinden meer opdrachtgevers en flexwerkers elkaar via jobs.brisker.nl. Inmiddels telt het matchingsplatform vele duizenden vacatures en kandidaten. Het platform is klaar voor de grote groei aan vacatures en kandidaten die de komende weken volgt.

Kosten van flexibele arbeid in 2020

Kosten van flexibele arbeid in 2020

16 december 2019

De kosten voor flexibele arbeid veranderen in 2020. De grootste oorzaak is de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), maar ook de vernieuwde NBBU-cao zorgt voor veranderingen. Wij zetten voor je op een rij wat dit concreet betekent voor jouw kosten.

Aanbod vaste arbeidsomvang verplicht na 12 maanden

Aanbod vaste arbeidsomvang verplicht na 12 maanden

10 december 2019

Per 1 januari verandert de wijze waarop je als werkgever oproepkrachten mag inzetten. Als gevolg van de Wet arbeidsmarkt in balans mag je medewerkers in 2020 nog maximaal 1 jaar als oproepkracht laten werken. Dat geldt óók voor flexkrachten die via Tentoo op oproepbasis voor je werken.

UWV: Schaf vandaag nog eHerkenning aan

UWV: Schaf vandaag nog eHerkenning aan

27 november 2019

Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) slaat alarm over het geringe aantal werkgevers dat eHerkenning gebruikt. Dit terwijl het UWV vanaf 1 november 2019 werkgevers verplicht hun zaken via deze beveiligde inlogmethode te regelen op het werkgeversportaal van het UWV.

Nieuwe wet- en regelgeving per 1 januari 2020

Nieuwe wet- en regelgeving per 1 januari 2020

27 november 2019

En óf er iets verandert voor werkgevers in 2020! We hebben de belangrijkste wijzigingen voor en effecten op jou als werkgever op een rij gezet.

Nieuw btw-id voor zzp'ers

Nieuw btw-id voor zzp'ers

18 november 2019

Zo'n 1,3 miljoen eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer. Daarmee voldoet de Belastingdienst aan de eis van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) om te komen met een alternatief voor het huidige nummer, dat het burgerservicenummer (BSN) bevat.

Nieuwe minimumlonen per 1 januari 2020

Nieuwe minimumlonen per 1 januari 2020

14 november 2019

De nieuwe minimumlonen per 1 januari 2020 zijn bekend. Wij zetten graag voor je uiteen wat dit betekent voor freelancers en flexwerkers die je via Tentoo verloont.

Hoge Raad maakt einde aan slapende dienstverbanden

Hoge Raad maakt einde aan slapende dienstverbanden

11 november 2019

Werkgevers mogen langdurig zieke medewerkers niet meer via een ‘slapend dienstverband’ in dienst houden om de transitievergoeding te ontlopen. Dit heeft de Hoge Raad bepaald.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »