Maandag 2 maart is my.tentoo vanaf 18.00 tijdelijk niet beschikbaar vanwege onderhoud. 

Zzp'ers zien plus in hun tarieven, met name in HR

Zzp'ers zien plus in hun tarieven, met name in HR

11 oktober 2019

Zzp'ers hadden dit jaar een goed eerste halfjaar. De uurtarieven stegen gemiddeld namelijk met ruim vierenhalf procent. Vooral zelfstandigen in de HR-sector spannen de kroon met een stijging van maar liefst 29 procent. Opvallend: hoewel er een tekort is aan zzp'ers in de IT, daalt in die groep het uurtarief juist. Dit blijkt uit cijfers van Intelligence Group en Planet Interim.

'Zet anoniem solliciteren vaker in'

'Zet anoniem solliciteren vaker in'

10 oktober 2019

Van de werkende Nederlanders heeft 15 procent zich weleens gediscrimineerd gevoeld tijdens een sollicitatietraject. Dit blijkt uit onderzoek dat Panelwizard voor Tentoo heeft uitgevoerd onder 1074 Nederlanders in loondienst. Ruim een derde is van mening dat anoniem solliciteren vaker moet worden ingezet. Bij jongeren tussen 18 en 30 vindt zelfs 39 procent dit.

‘Denk minder in contractvormen’

‘Denk minder in contractvormen’

07 oktober 2019

Een hogere werkdruk, burn-outklachten, minder autonomie en een hogere baanonzekerheid. Werknemers met een vast contract hebben hier steeds vaker mee te maken, stelt arbeidssocioloog Fabian Dekker. Hij pleit ervoor om minder te denken in contractvormen.

Creatieveling combineert drie beroepen

Creatieveling combineert drie beroepen

01 oktober 2019

Eric Wobma was al lichttechnicus en docent. Sinds kort mag hij zich ook schrijver noemen, want vorige maand verscheen zijn succesvolle debuut ‘VoortBewegen’. Wobma ziet zichzelf als een creatieveling die zoveel verschillende dingen kan doen doordat hij zich niet bezig hoeft te houden met administratieve rompslomp.

Miljoenennota: alles wat je moet weten

Miljoenennota: alles wat je moet weten

19 september 2019

Wat zijn de plannen van kabinet Rutte-III voor 2020? En wat betekenen ze voor zzp’ers en het mkb? De Kamer van Koophandel en brancheorganisatie ABU liepen de miljoenennota door en zetten de belangrijkste onderwerpen uiteen, met een focus op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Reacties op de troonrede

Reacties op de troonrede

18 september 2019

Elke derde dinsdag van september wordt op Prinsjesdag de troonrede voorgelezen. Traditiegetrouw vertelt het staatshoofd een positief verhaal over de stand van zaken in het Koninkrijk der Nederlanden. Hierop volgen positieve en minder positieve reacties. Tentoo zet de troonrede-reacties inzake de arbeidsmarkt voor jou op een rij.

Zeven opmerkelijke banen in 2019

Zeven opmerkelijke banen in 2019

11 september 2019

Zo nu en dan verschijnen ze in de media: droombanen! Leuke, verrassende of opmerkelijke beroepen waarmee je vaak ook nog bijzonder goed kunt verdienen. Ben jij nog op zoek naar iets nieuws? Of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Tentoo zet zeven opvallende banen uit 2019 voor je op een rij.

Let op: stageovereenkomst is soms onbedoeld een arbeidsovereenkomst!

Let op: stageovereenkomst is soms onbedoeld een arbeidsovereenkomst!

23 augustus 2019

Werk je met stagiair(e)s of ben je van plan een stageovereenkomst aan te bieden? Let dan goed op dat je niet onbedoeld een arbeidsovereenkomst aangaat. Hendrikx Advocaten vertelt je er alles over in dit artikel.

Belastingdienst: zo voorkom je boetes (3 tips)

Belastingdienst: zo voorkom je boetes (3 tips)

22 augustus 2019

Ruim 64.000 ondernemers misten afgelopen kwartaal de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Veelal met een boete als gevolg. Vooral startende zzp’ers zijn nog niet gewend aan de terugkerende btw-aangifte. Om ondernemers te helpen, biedt de Belastingdienst drie tips om een naheffingsaanslag en boete te voorkomen.

Spanning op arbeidsmarkt bereikt nieuw hoogtepunt

Spanning op arbeidsmarkt bereikt nieuw hoogtepunt

15 augustus 2019

De spanning op de arbeidsmarkt heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Het aantal openstaande vacatures is in het tweede kwartaal van dit jaar met 6.000 toegenomen tot 284.000. Er zijn nu bijna net zoveel vacatures als werklozen.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »